Istedigim Burnun Aynısını Yaptırabilecek miyim ??

selena07namgil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
11
1
30
Antalyada Haziranda Burun Estetigi olmak istiyorum.Kafamda ki doktor Engin Erkal.Cok iyi doktormus.Ama ben bi unlu sarkicinin burnunun aynini yaptirmak istiyorum.Bu mumkun mu ? Ayrica burun estetigi yanak ve cene yapisini degistiriyor mu acil cevap kizlar

Canım bende Ekim Ayında ameliyat olcam
Bence bi resme bakarak yaptırma burnunu
Ona yakışır belki sana Yakışmaz
Diyelim ki yaptırdın
Biraz farklı olur belki ama burnun çok güzel olup aynısı olmadığı için sıkıntı yaşarsın
Güzelliğinin farkına varmazsın

Canım bende Ekim Ayında ameliyat olcam
Bence bi resme bakarak yaptırma burnunu
Ona yakışır belki sana Yakışmaz
Diyelim ki yaptırdın
Biraz farklı olur belki ama burnun çok güzel olup aynısı olmadığı için sıkıntı yaşarsın
Güzelliğinin farkına varmazsın
Haklısın canım ama kendime yakıştıriyorum doktorda ne diyicek o da onemli bakalim

İstenilenin %100 aynısı olmaz çok benzer olur belki ama senin beğendiğin kişide durduğu gibi sende durmayabilir vs vs elbette ki senin dileklerin de önemli ama yüzünün yapısına uygunluğunu da değerlendirmelisin, doktor zaten sana yardımcı olur bu konuda.. Ve çene yüz duruşu burun değişince onların da duruşları etkileniyor, onlara operasyon yapılmasa da. Doktorunuz size yardımcı olur zaten çene yüz yapınıza uygununu uyarlamak için :)

İstenilenin %100 aynısı olmaz çok benzer olur belki ama senin beğendiğin kişide durduğu gibi sende durmayabilir vs vs elbette ki senin dileklerin de önemli ama yüzünün yapısına uygunluğunu da değerlendirmelisin, doktor zaten sana yardımcı olur bu konuda.. Ve çene yüz duruşu burun değişince onların da duruşları etkileniyor, onlara operasyon yapılmasa da. Doktorunuz size yardımcı olur zaten çene yüz yapınıza uygununu uyarlamak için :)
Tesekkur ederim canim :)

X