İstediğiniz makyaj markalarını alabiliyor musunuz?

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
Eskiden makyaj malzemeleri alarken bir öğrenci olarak ekonomik bakımından zorlanıyordum yani öyle fazla Mac, Ysl, Dior ve ya Lancome marka ürünleri alamıyordum, daha çok L'oreal Isadora filan alıyordum. Şimdi çok şükür istediğim bütün malzemelere sahibim.
Merak ediyorum istediğiniz makyaj malzemelerini istediğiniz pahalı markaları alabiliyor musunuz? Yoksa bir öğrenci olarak almakta zorlanan bir tek ben miyim?

ben lisedeykende dahil istedigim markayı aliyordum simdide ama alamayanda var ve bir tek sen degilsin, eger butun turkiye parayi bulmus bi sen bulamamissan ozaman bi tek alamiyorsundur
Markayı gec makyaj malzemesi alamayanda vardir sorun okadar sacma ki neyi amacladigini cozemedim alsa nolur almasa nolur

Eskiden makyaj malzemeleri alarken bir öğrenci olarak ekonomik bakımından zorlanıyordum yani öyle fazla Mac, Ysl, Dior ve ya Lancome marka ürünleri alamıyordum, daha çok L'oreal Isadora filan alıyordum. Şimdi çok şükür istediğim bütün malzemelere sahibim.
Merak ediyorum istediğiniz makyaj malzemelerini istediğiniz pahalı markaları alabiliyor musunuz? Yoksa bir öğrenci olarak almakta zorlanan bir tek ben miyim?

İstesem alabilirim,ama almıyorum.
Neden insanların maddi durumunu merak ettiniz ki?

ben alamıyorum. şuan işim yok, aileme yük oluyorum klişe olarak ve para falan isteyemiyorum. öğrenciliğimde bitti, harçlık olayı zaten yok. sms bile yapamıyorum çünkü 15tl param bile yok . yani evet sizden çok kötü durumda olanlar var

dn: ömür boyu evde yatmıcam tabi. şuan marketlerde bile iş bulamadığımdan mecburi olarak atama dönemini bekliyorum

Canim kozmatik bir canavar resmen.bi ara butun maasimi yatiriyordum.okadar cok urun var ki elimde dusun kiyafet bile almiyordum kozmatik alicam diye
bloglari takip ediyordum surekli.simdi biraz geri cektim kendimi.o blog yapan arkadaslar o urunleri kendi almiyor.markalar onları tanitsin diye gonderiyolar...
onlari ovup bitiremedigi seyleri hic begenmedim yada tenime yakismadi
dene yanil yontemiyle kendimce bir listem var onun disina cikmiyorum..
nemlendiricilerde goz ve yuzde estee lauder dan vazgecmem gibi geliyor
fondoten goz alti kapaticisi mac
far ve rimelde max factor favorim bide lancome hypnose var ama max factorun tombik rimeliyle ayni ve ucte bir fiyati
rujda mac rujum
bronzer mac
Allik balm kullaniyorum
bi tek alliktan memnun degilim
ama elimdekiler bitmeden birsey almam
ysl peelingi super
bide lancome nem maskesi
ruj ihtiyacim var onuda gelecek ay macden alicam heralde.mac e girdigimde hemen birseyler satmaya calisiyirlar zaten umarim dusmem yine

çok şükür istediğim herşeyi alabiliyorum..
lakin bu durumdan size ne?
neden böyle bişeyi merak etme gereği duydunuz?

Oldum olası sevmedim kozmetiğe para yatırmayı, çok makyaj yapmam zaten. Pudra, fondöten, allık bunlar benim için çok çok özel yerlerde kullanılacak malzemeler. Normalde sadece nemlendirici, eyeliner rimel ve ruj kullanıyorum. Sık kullandığım malzemelere de çok para vermem. Genelde maybelline nin ürünlerini tercih ediyorum.

ben lisedeykende dahil istedigim markayı aliyordum simdide ama alamayanda var ve bir tek sen degilsin, eger butun turkiye parayi bulmus bi sen bulamamissan ozaman bi tek alamiyorsundur
Markayı gec makyaj malzemesi alamayanda vardir sorun okadar sacma ki neyi amacladigini cozemedim alsa nolur almasa nolur
1.Ah canım... İlk önce eğer sorum saçmaysa seninde soruya cevap yazman saçma! Sen kendini saçma sorulara cevap yazarak fazla yorma istersen,kafan yorulmasın yazık olmasın o kafana.

2.Burda soru sormak özgür, bir tek burda değil bulunduğumuz heryerde istediğimiz sorma konuşma gibi bir özgürlüğümüz var, kimseyi aşalamadığımız sürece. Sen istediğini yazabiliyorsan bende istediğimi sorarım.Soru sormak özgür, isteyen cevap verir istemeyen vermez kimseyi mecbur eden yok!
Görüyoruz işte bir sürü insan aklına geleni soruyor,ayda kendinize ne kadar harcama yapıyorsun gibi sorular.Görüyoruz işte bir çok üye hayatında olan özel hayatından tut saçının teline kadar her küçük .... paylaşıyor bizim makyaj sormamız mı ayıp. İstediğimiz sorarız illa kötü bir amaç taşıması gerekmiyor.

3. Kusura bakma sen gerçekten çok saygısızsın. "eger butun turkiye parayi bulmus bi sen bulamamissan ozaman bi tek alamiyorsundur." bu ne demek arkadaş? Zaten soruyu neden o şekilde sorduğum belli. İnsan bir tek benmiyim sorarken gerçekten tek olduğunu düşündüğü için filan değil sadece soru amaçlı öyle soruluyor. Bunu herkes biliyor ve senin böyle bir cevap yazman saygısızca.

İstesem alabilirim,ama almıyorum.
Neden insanların maddi durumunu merak ettiniz ki?
Kesinlikle hiç bir kötü amacım yoktu, meraktan sordum bu kadar bazı insanlar tarafından yanlış anlaşılacağını düşünemedim. Eğer birileri rahatsız oluyorsa cevap vermesin, kimseyi mecbur eden yokki. İster alsınlar ister almasınlar farketmezki para sıkıntısı çekmek ayıp birşey değilki. İnsanların bir sürü parası olabilir fakat daha önemli şeyler varken böyle şeylere paraları olmaz yada almayı tercih etmezler. Eğer kimse almak istemiyorsa senin gibi almıyorum der olur biter.Benim de annemde çalışıyor ama hiç markaya filan düşkün değil.Fakat ben makyaj marka filan benim ilgi alanım olduğu için sordum.Yoksa kötü amaçlı bir şekilde kimin maddi durumu nasıl diye bir araştırma yaptığım yok,zaten söylediğim gibi maddi durumla ilgili pek birşey ifade etmiyor çünkü herkesin hayatında farklı öncellikleri var.Mesela şuan bekarım kazandığım paraların hepsi kendime gidiyor belki ileride evlendiğim zaman kazandığım parayı aileme harcayağım için böyle şeyler için pek birşey kalmıcak, çünkü farklı öncelliklerim olucaktır.Ama bu yinede benim maddi durumumla ilgili birşey ifade etmicek.

1.Ah canım... İlk önce eğer sorum saçmaysa seninde soruya cevap yazman saçma! Sen kendini saçma sorulara cevap yazarak fazla yorma istersen,kafan yorulmasın yazık olmasın o kafana.

2.Burda soru sormak özgür, bir tek burda değil bulunduğumuz heryerde istediğimiz sorma konuşma gibi bir özgürlüğümüz var, kimseyi aşalamadığımız sürece. Sen istediğini yazabiliyorsan bende istediğimi sorarım.Soru sormak özgür, isteyen cevap verir istemeyen vermez kimseyi mecbur eden yok!
Görüyoruz işte bir sürü insan aklına geleni soruyor,ayda kendinize ne kadar harcama yapıyorsun gibi sorular.Görüyoruz işte bir çok üye hayatında olan özel hayatından tut saçının teline kadar her küçük .... paylaşıyor bizim makyaj sormamız mı ayıp. İstediğimiz sorarız illa kötü bir amaç taşıması gerekmiyor.

3. Kusura bakma sen gerçekten çok saygısızsın. "eger butun turkiye parayi bulmus bi sen bulamamissan ozaman bi tek alamiyorsundur." bu ne demek arkadaş? Zaten soruyu neden o şekilde sorduğum belli. İnsan bir tek benmiyim sorarken gerçekten tek olduğunu düşündüğü için filan değil sadece soru amaçlı öyle soruluyor. Bunu herkes biliyor ve senin böyle bir cevap yazman saygısızca.

Ooovvv cok sert :KK70:

ben alamıyorum. şuan işim yok, aileme yük oluyorum klişe olarak ve para falan isteyemiyorum. öğrenciliğimde bitti, harçlık olayı zaten yok. sms bile yapamıyorum çünkü 15tl param bile yok . yani evet sizden çok kötü durumda olanlar var

dn: ömür boyu evde yatmıcam tabi. şuan marketlerde bile iş bulamadığımdan mecburi olarak atama dönemini bekliyorum

Tabii canım, İNŞALLAH en kısa zamanda atanırsın herşey gönlünce olur. AMİN.

Canim kozmatik bir canavar resmen.bi ara butun maasimi yatiriyordum.okadar cok urun var ki elimde dusun kiyafet bile almiyordum kozmatik alicam diye
bloglari takip ediyordum surekli.simdi biraz geri cektim kendimi.o blog yapan arkadaslar o urunleri kendi almiyor.markalar onları tanitsin diye gonderiyolar...
onlari ovup bitiremedigi seyleri hic begenmedim yada tenime yakismadi
dene yanil yontemiyle kendimce bir listem var onun disina cikmiyorum..
nemlendiricilerde goz ve yuzde estee lauder dan vazgecmem gibi geliyor
fondoten goz alti kapaticisi mac
far ve rimelde max factor favorim bide lancome hypnose var ama max factorun tombik rimeliyle ayni ve ucte bir fiyati
rujda mac rujum
bronzer mac
Allik balm kullaniyorum
bi tek alliktan memnun degilim
ama elimdekiler bitmeden birsey almam
ysl peelingi super
bide lancome nem maskesi
ruj ihtiyacim var onuda gelecek ay macden alicam heralde.mac e girdigimde hemen birseyler satmaya calisiyirlar zaten umarim dusmem yine

Ay gerçekten çok haklısın, o blog yapan makyözler çok fena. Liseye başladığım onlara bakıp hayaller kuruyordum. Ailemin verdiği harclıkları boğazımdan kesip gidip o makyaj malzemelerine veriyordum:KK53::KK53::KK53:Şimdi herşeyim var çok şükür ve ben daha fazla izlemiyorum onları saçma gereksiz şeylere para yatırmayım diye.Şimdi daha fazla sırdan videolarını izliyorum, blogcuların hepsi gerçekten çok tatlı, enerji dolu güzel insanlar napıyım:KK39::KK39::KK39: Ama çok doğru söylüyorsun sponsor gönderiyor onlara hepsini,herşeyden 10 tane 10 rengi her ten rengine uygun makyaj malzemeleri var, makyöz olmadığımız için bizim onlara gerek yok kendi rengimizde 1 tane almamız makyaj çantamızda bulundurmamız yeterlidir.
Evet eğer ruj alıcaksan mutlaka MAC al rujları çok iyi gerçekten
.

çok şükür istediğim herşeyi alabiliyorum..
lakin bu durumdan size ne?
neden böyle bişeyi merak etme gereği duydunuz?

Ay ALLAH bin katını versin İNŞALLAH arkadaşım.Ben sorumun bu kadar bazı insanlar tarafından yanlış anlaşılacağını düşünmemiştim. Soru hoşuna gitmiyorsa cevap verme zorlayan yok bu kadar basit. Öyle de agressif bir şekilde cevap vermişsin sanki herkesi cevap vermeye zorlayan yada zoraki bir şekilde herkesi araştıran varmış gibi. Makyaj marka moda benim çok fazla ilgi alanım olduğu için öylesine meraktan sordum.

Oldum olası sevmedim kozmetiğe para yatırmayı, çok makyaj yapmam zaten. Pudra, fondöten, allık bunlar benim için çok çok özel yerlerde kullanılacak malzemeler. Normalde sadece nemlendirici, eyeliner rimel ve ruj kullanıyorum. Sık kullandığım malzemelere de çok para vermem. Genelde maybelline nin ürünlerini tercih ediyorum.

Tabii herkesin tercihi farklı :) Benim annemde hiç fazla markaya makyaja para yatırmayı sevmez.Herkesin kendine göre farklı öncellikleri vardır illaki.

Bir de sana ladycim, cigdemlik86 cigdemlik86 ve R Raiden sizlere gerçekten çok teşekkür ediyorum saygılı birşekilde cevap yazdığınız için. Ben gerçekten bu soruyu sorduğumda hiç bir kötü amaçla sormadım. Sanki ama bazı cevapları okurken neden bu kadar yanlış anlaşıldığımıda anlayamadım. Düşündüm belki birini aşağıladım filan diye ama yok öyle birşey ya. En garibi de alıyorum diyenler soruyu kritize etmişler almıyorum diyenlerde normal birşekilde cevap vermişler. Yani onlara noluyor anlayamadım.Hani makyaj marka alırsınız almazsanız bu sizin maddi durumunuzla ilgili birşeyler söylemez ki, ben kesinlikle şunun bunun maddi durumu nasıl diye düşünmüyorum. Herkesin hayatta farklı öncellikleri var, makyaj alıp almamak maddi durumu ifade etmezki.Hemde soru sorma gibi cevab yazma gibi bir özgürlük var,isteyen cevap yazar isteyen yazmaz.

5 6 yıl önce öğrenciyken dior chanel YSL falan çeşit çeşit çok çok alamıyordum bi tane alıyordum şimdi çok şükür kendi çalışanlarımızı yönetiyorum, çalışırken istediğim kadar... bunun yolu aslında en güzeli kısa yoldan zengin koca da olabilir kızlar keşke öyle yapsaydım pişmanım :)))

Alabiliyorumda,kullandığım makyaj malzemeleri artık son birkaç senedir belli bir standarda oturduğu için pek tercihlerimi değiştirme ihtiyacı duymuyorum.
Ben öğrenciykende alırdım,çünkü para kazanıyordum,kimseye minnetim yoktu.annem bunun yüzünün gözünüm bile kremi ayrı derdi.problemli bir cildim asla olmadı,tek problem tenimin hassas ve egzamaya yatkın olması.bazen tanıdıklar,özellikle almanya dan gelenler kremler,parfümler,makyaj setleri getirirlerdi.onlardanda kullandık,annemde bende.
Krem konusunda roc ta kullanmış,nivea,loreal vs gibi kremlerde kullanmış bir bayan olarak gördümki,cildim için önemli olan markası değilmiş;kremin yapısıymış.uzunca bi süre bepanthol kullandım mesela.spfli olmasına dikkat ediyorum.
L'oreal in makyaj malzemelerini seviyorum daha çok.arkadaşım amerikadan bi rimelini gerirmişti,orada çok ucuzmuş.senelerdir aynı rimeli alıp kullanıyorum.bi kere telavivde kampanyalı ve buraya göre çok uygundu,2 rimel 1 kalem 5 euroydu,hemen almıştım
Max factor ve lorealn rujlarından memnunum yine.
Avonun bi bronz top allığı var,bittikçe ondan alırım,bide mac ın bi pembe allığı var onu..
Fix şeyler yani.Şampuanı,saç serumlarını eczaneden alıyorum mecburen,senelerdir bazen hormonal,bazen strese bağlı nedenlerle saç dökülmesi problemi yaşadım.
Getirtebiliyorsanız yurtdışından gelen tanıdıklarınızdan rica edin,çok pahalı markalara,buralardaki mağazalarda,kozmetikçilerde dünyanın parasını vermeyin.babamda eskiden sık uçuyordu,her gelişinde parfümler,malyaj seti,makyaj malzemesi getiriyordu orada ucuz diye.
Bana kalırsa şu an bende çalışmıyorum,ama kendine özen gösteren,kendine bakım için ayrı bi bütçe ayırmam gerekiyorsa;kendim çalışıp harcadığımda çok daha iyi oluyor.

Evet katiliyorum ben de make up store un toz pudrasini, toz fondotenini burda bulamiyorum ve mukemmel yurtdisindan arkadasma siparis veriorum. Varsa da ben göremedim hiç. Make Up Store un turkiyede şubesi var mı bilen var mi kizlar ??

Öğrenciyken aldığım en pahalı marka maybelline di,kozmetiğe aşırı düşkünüm ozamanlar bile param olduğunda gider kozmetik alırdım neyse evlendikten sonrada yine pek marka takıntım olmadı daha yeni yeni mac,clinique gibi markalar almaya başladım onlarda fondoten tarzı şeyler kısaca ben beğendiğim ürünü alıyorum marka önemli değil önemli olan ciltte duruşu,reaksiyon vermemesi çok paralar harcamaya gerek yok bence

X