Alabiliyorumda,kullandığım makyaj malzemeleri artık son birkaç senedir belli bir standarda oturduğu için pek tercihlerimi değiştirme ihtiyacı duymuyorum.
Ben öğrenciykende alırdım,çünkü para kazanıyordum,kimseye minnetim yoktu.annem bunun yüzünün gözünüm bile kremi ayrı derdi.problemli bir cildim asla olmadı,tek problem tenimin hassas ve egzamaya yatkın olması.bazen tanıdıklar,özellikle almanya dan gelenler kremler,parfümler,makyaj setleri getirirlerdi.onlardanda kullandık,annemde bende.
Krem konusunda roc ta kullanmış,nivea,loreal vs gibi kremlerde kullanmış bir bayan olarak gördümki,cildim için önemli olan markası değilmiş;kremin yapısıymış.uzunca bi süre bepanthol kullandım mesela.spfli olmasına dikkat ediyorum.
L'oreal in makyaj malzemelerini seviyorum daha çok.arkadaşım amerikadan bi rimelini gerirmişti,orada çok ucuzmuş.senelerdir aynı rimeli alıp kullanıyorum.bi kere telavivde kampanyalı ve buraya göre çok uygundu,2 rimel 1 kalem 5 euroydu,hemen almıştım
Max factor ve lorealn rujlarından memnunum yine.
Avonun bi bronz top allığı var,bittikçe ondan alırım,bide mac ın bi pembe allığı var onu..
Fix şeyler yani.Şampuanı,saç serumlarını eczaneden alıyorum mecburen,senelerdir bazen hormonal,bazen strese bağlı nedenlerle saç dökülmesi problemi yaşadım.
Getirtebiliyorsanız yurtdışından gelen tanıdıklarınızdan rica edin,çok pahalı markalara,buralardaki mağazalarda,kozmetikçilerde dünyanın parasını vermeyin.babamda eskiden sık uçuyordu,her gelişinde parfümler,malyaj seti,makyaj malzemesi getiriyordu orada ucuz diye.
Bana kalırsa şu an bende çalışmıyorum,ama kendine özen gösteren,kendine bakım için ayrı bi bütçe ayırmam gerekiyorsa;kendim çalışıp harcadığımda çok daha iyi oluyor.