Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim canımcım ama sanırım bu mutluluk uzun surmıcek...Canim çok güzel olmussun, çokta yakisiyorsunuz. Allah mutlulugunuzu daim etsin
çok teşekkür ederim canımcım ama sanırım bu mutluluk uzun surmıcek...
bılmıyorum kuzum bı farklılastı nısan olalı daha bı hafta oldu ama bı suratlarda bı havalarda anlamadım noluyo evlenmekten krkuyorum suan 23 mayısta evlenelım dıyo ama ne gun almaya calısıyoruz nede ev ıcın bı hazırlıga basladık bılmıyorum yanı kafam ck karısıkNeden ki ??? Hayirdir ??
bılmıyorum kuzum bı farklılastı nısan olalı daha bı hafta oldu ama bı suratlarda bı havalarda anlamadım noluyo evlenmekten krkuyorum suan 23 mayısta evlenelım dıyo ama ne gun almaya calısıyoruz nede ev ıcın bı hazırlıga basladık bılmıyorum yanı kafam ck karısık
bız 2nısan 2012 de tanıstık 8 eylul 2012 de cıkmaya basladık 13 ocak 2015de evlenme teklıfı ettı ondan 12 gun once bbamla tanısmaya geldı ıste 13-14 undede ısteme ve nısan oldu aıleler de ılk o gun tanıstılar konustular elbette kayınvalıdem benı cok sevıyo zaten suan dugun tarıhımız 23 mayıs yasım 25 onunkı 26 ıste 3 senedır tanısıyoruz yanı ama hep uzaktaydık hazıran 2014 e kadar sımdı yanyanayız hepCanim ne zamandir beri tanisiyorsunuz ? Yas kaç ? Peki nisan günü bir olay mi oldu ki aranizda veya aileler arasinda ?
Aileler konusmadi mi nikah tarihini ?
bız 2nısan 2012 de tanıstık 8 eylul 2012 de cıkmaya basladık 13 ocak 2015de evlenme teklıfı ettı ondan 12 gun once bbamla tanısmaya geldı ıste 13-14 undede ısteme ve nısan oldu aıleler de ılk o gun tanıstılar konustular elbette kayınvalıdem benı cok sevıyo zaten suan dugun tarıhımız 23 mayıs yasım 25 onunkı 26 ıste 3 senedır tanısıyoruz yanı ama hep uzaktaydık hazıran 2014 e kadar sımdı yanyanayız hep
ben uzaktaydım polonyada okuyordum uzaktan ıdare ettık daha dogrusu uzaktayken daha heyecanlıydık suprızler yapardı ben tr ye gelınce falan sımdı 8 aydır yanyanayız monoton hersey bıde kac aydır kardesı onunla kalıyo basbasa gıttgımız yaptıgımız bısı yok kardesıde yanımızda oluyo hepPeki ne gibi degisti ? Uzaktaydi da simdi yakinslastingindan mi mesafeli davranmaya basladi ? Bence bunu güzel güzel oturup konusun canim
ben uzaktaydım polonyada okuyordum uzaktan ıdare ettık daha dogrusu uzaktayken daha heyecanlıydık suprızler yapardı ben tr ye gelınce falan sımdı 8 aydır yanyanayız monoton hersey bıde kac aydır kardesı onunla kalıyo basbasa gıttgımız yaptıgımız bısı yok kardesıde yanımızda oluyo hep
ben yapıyorum zaten sureklı yanı ozel gunlerımızde bır suru sey hazırladm yaptım en son dogumgununde ona fılm afısı yaptırdım evıde gullerle mumlarla susledım ama o kuru kuru evlılık teklıfı ettı kendı suprızımı kendım hazırlamıs gıbı oldumSen geri baslatsan surprizleri ?
ben yapıyorum zaten sureklı yanı ozel gunlerımızde bır suru sey hazırladm yaptım en son dogumgununde ona fılm afısı yaptırdım evıde gullerle mumlarla susledım ama o kuru kuru evlılık teklıfı ettı kendı suprızımı kendım hazırlamıs gıbı oldum
takmasam bı turlu taksam bı turlu anlamadım ısın ıcınden cıkamadım yanı bılmıyorum aıleme desem kendın buldun bısı dıyemeyız derler bılıyorum ama kendımı cok yalnız hıssedıyorumAnladim canim... zor vallah
Ama erkekler pek detayci degildir, ince düsünmüyorlar bizler gibi... kafana takma bence.
takmasam bı turlu taksam bı turlu anlamadım ısın ıcınden cıkamadım yanı bılmıyorum aıleme desem kendın buldun bısı dıyemeyız derler bılıyorum ama kendımı cok yalnız hıssedıyorum
belkı fazla olmus olabılır ama studyo fotografı ve kucuklugumden berı kabarık elbıse ıstememden dolayı boyle bı tercıhım oldu sonucta ıcımızde kalıcagından yasayalım daha ıyı degıl mı gayet herkesde cok begendıler :)O elbise ev için fazla olmamış mı?