istemem yan cebime mi koy diyor...

herhangibirkadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
1
0
33
arkadaslar ben yaklasik 2 ay once biriyle tanistim...biraz tuhaf ve kotu bir tanisma oldu aslinda..tartistik ama daha sonra bi sekilde devam ettirdik sohbeti... sohbet dedigimde asiri yuzeysel seyler...naber, nasilsin gibi.. beyfendi her yazdigimda cevabini eksik etmiyor ama o kadar agirdan satiyor ki kendini anlatamam...
hayatimda ilk defa birinden hoslandim diyebilirim :KK43: iki gun once artik canima tak etti ve ona "sohbeti hep kisa kesiyorsun" dedim.. kendisi de pek vakti olmadigini ve zaten fazla yazismayi sevmedigini soyledi, prensip meselesi dedi.... ama seve seve yazisirim senle dedi... ben kendisine daha sonra cok sacma biliyorum ama "sence ben cirkinmiyim" diye bir soru sordum...guldu ve tam tersi guzelsin dedi...dun artik canima tak etti ve yazmiyorum artik sana, bazi seyler icin dogru zaman gerekli, surekli sana yazmam gereksiz dedim...cevap vermedi...aksam ustu hicbirsey olmamis gibi bana bir konuyla ilgili yazdi... konustuk iste.... bana dedi ki "simdi anladin mi bos insan olmadigimi" .. ben bununla ilk basta tartismamizda kendisine bos insan oldugunu soylemistim... ona mi bozulmus acaba ?
aciklamami yaptim... ve ona dedim ki bana ilgi duymuyorsan bari ilgi duymuyorum de sadece bunu de dedim...cevap vermedi.... ya bu kadar zor mu cevap yazmak... basindan def etmek istiyorsan ilgi duymuyorum de dimi ? Lutfen bana bir akil verin.... napmaya calisiyor ? :KK43:

Çok üstüne düşmüşsünüz bu konuda. Kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmış gibi. Biraz geri durun, normal konuşun tabi ama bundan sonraki hamleyi ondan bekleyin.

kibirlenmiş ve inatlaşmış daha fazla yol almadan ayrıl bence başın bu konular yüzünden çok ağırır

canım benim erkekler su gibidir avcuna suyu aldığını düşün gevşek bırakırsan dökülür çok sıkı tutarsanda aradan sıyrılır gider sen biraz fazla sıkmışsın bence bukadar üstüne düşme kaçan kovalanır unutma o sana nasılsa sende öyle ol kasma :)

anlaşılan tanıştığınız zamanlardaki sözlerine çok içerlemiş. du ben bunu pişman edeyim demiş de olabilir. bi çeşit intikam da olabilir. erkektir bu ne yapsa yeri :KK14:

arkadaslar ben yaklasik 2 ay once biriyle tanistim...biraz tuhaf ve kotu bir tanisma oldu aslinda..tartistik ama daha sonra bi sekilde devam ettirdik sohbeti... sohbet dedigimde asiri yuzeysel seyler...naber, nasilsin gibi.. beyfendi her yazdigimda cevabini eksik etmiyor ama o kadar agirdan satiyor ki kendini anlatamam...
hayatimda ilk defa birinden hoslandim diyebilirim :KK43: iki gun once artik canima tak etti ve ona "sohbeti hep kisa kesiyorsun" dedim.. kendisi de pek vakti olmadigini ve zaten fazla yazismayi sevmedigini soyledi, prensip meselesi dedi.... ama seve seve yazisirim senle dedi... ben kendisine daha sonra cok sacma biliyorum ama "sence ben cirkinmiyim" diye bir soru sordum...guldu ve tam tersi guzelsin dedi...dun artik canima tak etti ve yazmiyorum artik sana, bazi seyler icin dogru zaman gerekli, surekli sana yazmam gereksiz dedim...cevap vermedi...aksam ustu hicbirsey olmamis gibi bana bir konuyla ilgili yazdi... konustuk iste.... bana dedi ki "simdi anladin mi bos insan olmadigimi" .. ben bununla ilk basta tartismamizda kendisine bos insan oldugunu soylemistim... ona mi bozulmus acaba ?
aciklamami yaptim... ve ona dedim ki bana ilgi duymuyorsan bari ilgi duymuyorum de sadece bunu de dedim...cevap vermedi.... ya bu kadar zor mu cevap yazmak... basindan def etmek istiyorsan ilgi duymuyorum de dimi ? Lutfen bana bir akil verin.... napmaya calisiyor ? :KK43:
Sana bir akıl.Kimsenin totosunu kaldırma.2 aylık adı ilişki bile olmayan şeye bu kadar anlam yükleme.Yazmıyorsa yazma.

Tuhaf ve kotu tanisma derken nasil tanistiniz?

Yazismayi sevmem, konusmayi sevmem, vs. Neyi severmis peki? Bir de bu nasil bir prensip meselesi olabilir ki? Insan hoslandigi kisiyle yazismayacak, konusmayacak da ne yapacak peki?

Yas 30'un ustundeyse insanin omrunu bitirirler.

Niye bu kadar çok beklenti içindesiniz. Sevgiliniz değilki. Çirkinmiyim sorusu son derece özgüvensiz olmuş ve tabi saçmada. Zamana bırakın biraz. Gururunuz yok mu sizin?

Yapışmışsınız çocuğa a ilk mesajları hep siz atmışsınız yok yazmıyosun bilmem ne sıkmışsınız çocuğu sonra üstüne bomba ben çirkinmiyim bu zaten sizin ne kadar özgüvensiz olduğunuzu gösteriyor ki erkekler kendine güveni olmayan bayanları genelde itici bulurlar bununda üstüne trip atmışsınız yazmıycam diye içinizde düşünmeniz gerekenleri çocuğa yazmışsınz unutun o çocuğu bence

Özgüveninizin olmadığını sorduğunuz saçma sorularla göstermişsiniz. Adamın yerinde olsam bende size cevap yazmak istemezdim. Kusura bakmayın ama bazen susmayı ve beklemeyi bilmek lazım.

X