- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
Merhabalar.. Ben birini cok ama cok sevmis yere göge sigdiramamis sevgiye bogmustum. Oda seviyo daha cok baglanir sandim. Eski konularimi belki hatirlar bazilarimiz. Cok sevdim.. Belkide bilemiyorum kendi hayatimda olan mutsuzlugumu onunla doldurdum.. Ama itiraf etmeliyim hic yasamadigim duygulari yasatti bana. O heyecan o mutluluk sevincten uyuyamama. Sabah kalkip aramasini beklerdim o derece sevdim.. Yandim bittim.. Onun icin biraz maddiyatim gitti fazla degil ama olmamasi gereken. 3 yilim tabikide. Ugruna agir hatalar yanlislarda yaptim gözüm o derece karardi. Bir suru konu actim ona itiafen.. Birakti beni. Yemeden icmeden kesildim. Sinirli bi insan oldum elimde olmadan. Bunaldim daraldim. Herseyi denedim kurs dil kursu calisma carsi pazar yeme icme arkadas ayrilikta ne yapilmasi gerekirse. En son dun gece mesajlastik. Bitti dedi. Ama arkadas kalabiliriz. Ne arkadasligi ben seni seviyorum dedim olsun alisirsin mecbursun buna dedi. Ben seninle arkadas olamam hoscakal dedim hoscakal dedi. Ilk defa numarasini sildim watsaaptan takip etmemk icin. Son defa girdim facesine bi daha asla girmiycem. Sildim herseyi mesaj resim ne varsa. Ama bitik durumdayi.geri donusu yok artik. Baska insanlar talip oluyo ama hic olumlu bakamiyorum. Sizden istedigim tecrubelerinize dayanarak belki bi kac tafsiye..ne yapicam nasil gecicek. Yuzum gözüm sis yemeden icmeden kesildim resmen huysuz enerjisiz bi kiz..ne diyosunuz..