istihare rüyası yorum istiyorum lütfen...

mtsz26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
36
2
35
Merhaba arkadaşlar sevdiğim kişiden eski sevgilimin yalanları yüzünden ağlayarak ayrılmak zorunda kaldım ve şimdi tekrar birleştik. Sevdiğim kişiyi ailem önermişti fakat ayrıldıktan sonra şimdi istemiyorlar, babası birleşelim diye muska vs. yaptırıyormuş diyorlar(ailem bu konuda takık hayatımı zehir ediyorlar) annem ağladı falan kesinlikle istemiyorum dedi daha fazla uzatmayım bende istihare rüyasına yattım. Rüyamda başka biriyle evleniyorum ama evlendiğim kişiyi gözüm dahi görmüyor çünkü sevdiğim kişiyi düşünüyorum evlendiğim kişi kötü biri çıkıyor yüzünü dahi hatırlamıyorum o kadar yokum yani evlilikte,pişman oluyorum ben ailemi nasıl dinledim nasıl başkasıyla evlendim sevdiğim kişi geri döner mi acaba diye düşünüyorum.(hayatımda rüyamdaki kadar acı hissetmemiştim:KK43:) sonra birden sevdiğim kişiyle kendimi evli buluyorum çok mutluyum ailem arıyor birşey istiyor bende diyorum ki siz önceki kişi gibi mi sandınız öyle biri değil o tabi ki gelin alın falan diyorum. Sonra annem fıstık yeşili babam da açık mavi gömlek giymiş gülüşüyorlardı.
Ayrılacağımızı da rüyamda görmüştüm ve gördüğüm gibi de ayrılmıştık. Bu rüyayı çok ciddiye alıyorum sizce ne yapmalıyım kızlar...

başkasıyla evlendiğinizde mutsuzsunuz, ama bu kişiyle olduğunuzda mutlu görüyorsunuz kendinizi

başkasıyla evlendiğinizde mutsuzsunuz, ama bu kişiyle olduğunuzda mutlu görüyorsunuz kendinizi
evet öyle mutlu görüyorum dediğim gibi rüyamdan çok etkilendim hayatta çok acı yaşadım ama kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Birde ben çok rüya görürüm ve sevdiğim kişiyle beraberken gördüğm bütün rüyaları olumlu/olumsuz yaşadım gerçekten

evet öyle mutlu görüyorum dediğim gibi rüyamdan çok etkilendim hayatta çok acı yaşadım ama kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Birde ben çok rüya görürüm ve sevdiğim kişiyle beraberken gördüğm bütün rüyaları olumlu/olumsuz yaşadım gerçekten

rüyan düzse yani direk çıkıyorsa sanki sevdiğinle iyi olucak gibi görünüyor canım, ama emin değilsen tekrar istihareye yat istersen

rüyan düzse yani direk çıkıyorsa sanki sevdiğinle iyi olucak gibi görünüyor canım, ama emin değilsen tekrar istihareye yat istersen
yattım genellikle iyi gördüm beyaz gelinlikler sürekli mavi renk görüyordum. Şu yönde tereddütüm var sevdiğim kişiden eminim ailemin istememesi yüzünden yattım istihareye acaba ya yanlış kararsa diye

yattım genellikle iyi gördüm beyaz gelinlikler sürekli mavi renk görüyordum. Şu yönde tereddütüm var sevdiğim kişiden eminim ailemin istememesi yüzünden yattım istihareye acaba ya yanlış kararsa diye

eminsen devam et canım, aileler herzaman doğru söylüyor diye bir şey yok, ama dualarını da eksik etme, inşirah suresi oku hep Allaha sığın, eminsin zaten rüyalarında güzel

eminsen devam et canım, aileler herzaman doğru söylüyor diye bir şey yok, ama dualarını da eksik etme, inşirah suresi oku hep Allaha sığın, eminsin zaten rüyalarında güzel
çok teşekkür ederim annem çok üstüme geliyor bu konuda tek başınayım evde o yüzden yoruma ihtiyacım vardı konuşacak pek kimsem yok daha doğrusu ben konuşmak istemiyorum. Teşekkür ederim tekrar canım

çok teşekkür ederim annem çok üstüme geliyor bu konuda tek başınayım evde o yüzden yoruma ihtiyacım vardı konuşacak pek kimsem yok daha doğrusu ben konuşmak istemiyorum. Teşekkür ederim tekrar canım

ne demek canım ama dua etmeyi ihmal etme

Hakkında hayırlısı olsun. Mutlu olursun inşaallah
Tek sorun muska konusu ise anneni ikna etmek için
büyü den korunma için dualar var onuları oku annen ikna
olur diye düşünüyorum.

Hakkında hayırlısı olsun. Mutlu olursun inşaallah
Tek sorun muska konusu ise anneni ikna etmek için
büyü den korunma için dualar var onuları oku annen ikna
olur diye düşünüyorum.
Ailem babam özellikle hep bunu sorun etmiş biri psikoloğa gidelim diyorum kabul etmiyor sonunda annemi de zehirledi her işi hocaya soruyorlar normalde iyiyim onların gözünde istemedikleri birşey olunca ben farklı düşünüyormuşum hoca öyle demişmiş kötü oluyorum. çocukluğumdan beri hep bu sorunum vardı inanıyorlar bir kere konuşamam birşeyi değiştirmez sanırım inamıyorum ne anneme ne babama konuşmakta istemiyorum zaten anlamazlar canım

X