Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiiiiki de nasil oldugu kendimde bulabilirim tabi ama daha once yapmis birilerinden duymak istedimneyi bilmek istiyorsun mesela? :) nasıl yapılacağını vs. mi? ben denedim ama bilemiyorum ya gördüğümü unuttum yada hissedemedim sanırsam birşey.. :) birkaç kez tekrarlanabiliyormuş böyle olunca belki başka zaman tekrar denerim :) merak ettiğiniz yardım almak istediğiniz şeyler nedir? :)
anida yasiyoruz tabi.dinimizde de böyle guzel seyler varken yapmamamiz icin hic bi sebep yokAnı yaşayın.
Canım bır arkadasım benım ıcın yaptı ama cok karısık garıp garıp rüyalar gördü hanı bır anlam da cıkaramadık bayagı da devam etmıştı ama bir sonuc alamadık bız. Ben daha önce kendım ıcın denemıstım ama internette o kadar cok sey okuyup uyumuştum kı okuduğum ne varsa onları gormuştum rüyamda da.anida yasiyoruz tabi.dinimizde de böyle guzel seyler varken yapmamamiz icin hic bi sebep yok
sagol canim.normal iki rekat namazmi kildin niyeti falan nasil.ben yaptım önce 2 rekat namaz kıldım ardından hiç konuşmadan uyudum niyet ettim tabi, bahçenin içinde kırmızı ve beyaz parlayan taşlar gördüm ve sonrasında siyah güvercin gördüm o işim de olmadı zaten , bu kadar.
anladim canim.olmazsa bi kac gece ust uste olabiliyo diye biliyorum bende.Canım bır arkadasım benım ıcın yaptı ama cok karısık garıp garıp rüyalar gördü hanı bır anlam da cıkaramadık bayagı da devam etmıştı ama bir sonuc alamadık bız. Ben daha önce kendım ıcın denemıstım ama internette o kadar cok sey okuyup uyumuştum kı okuduğum ne varsa onları gormuştum rüyamda da.
evet normal namaz kıldım ayrı okunucak duaları var yani birinci rekatta ihlas ikinci rekatta kafirun süresiydi sanırım tam hatırlamıyorum googledan bak istersen zaten baksan da bakmasan da gidip yine aynısını yapıyorsun kaderin önüne geçilmiyor canım bence dua et hiçbirimiz peygamber değiliz ki rüyalarımız kesin yargı bildirsin yanlışta yorumlayabiliriz yani.sagol canim.normal iki rekat namazmi kildin niyeti falan nasil.
oyle tabiki canim.ama dinimizdede kim bir is yapmak istoyorsa o is icin istihareye yatsin diye geciyo.yani allahtan riyanda goruyosun oyimi degilmi diye.tabikii dua cok daha onemli.tesekkur ederim bu arada :)evet normal namaz kıldım ayrı okunucak duaları var yani birinci rekatta ihlas ikinci rekatta kafirun süresiydi sanırım tam hatırlamıyorum googledan bak istersen zaten baksan da bakmasan da gidip yine aynısını yapıyorsun kaderin önüne geçilmiyor canım bence dua et hiçbirimiz peygamber değiliz ki rüyalarımız kesin yargı bildirsin yanlışta yorumlayabiliriz yani.
vavvv harika bir istihareye yatismiis tebrik ediyorum !!Ben Lisedeyken yaptım ve eşimi de evimi de evimin çevresini de hatta düşürdüğüm bebeğimi de gördüm
Ben herkesin yattığı gibi yattım. Sadece Rabbim rüyamda bana eşimi hayırlısıyla göster diye eklemiştim..vavvv harika bir istihareye yatismiis tebrik ediyorum !!
kusura bakma ciddimiydin sen .ben dalga falan geciyosun sandim ya.hayorlisi canim.ne olursa olsun herseyin hayirlisi.Ben herkesin yattığı gibi yattım. Sadece Rabbim rüyamda bana eşimi hayırlısıyla göster diye eklemiştim..
Sen benimle dalga mı geçtin? Ben seni anlamadım. Ama ben tabiki de ciddiydim. Neden yalan söyleyeyim ki??kusura bakma ciddimiydin sen .ben dalga falan geciyosun sandim ya.hayorlisi canim.ne olursa olsun herseyin hayirlisi.
istihareye yatmak istiyorum.daha önce hic yapmadigim icin yardim almamin dogru olacagni dusundum.bilgisi olan arladaslarim yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler
Inanarak yatinca goruluyor.bende istihareye yatmistim.esimi gormustum tabi o zamanlar yabanciydi:)Ben herkesin yattığı gibi yattım. Sadece Rabbim rüyamda bana eşimi hayırlısıyla göster diye eklemiştim..
uzuldum aslnda cikmis bi nevi tabi haklisin sagolBen kildim istihare namazi nisanliyken, rüya görmedim hic, gel gelelimki aksiliklerin ardi arkasi kesilmedi nisanliligimiz boyunca. Dini konulardan bahsetmek yasak biliyorum ama, sormussunuz, bende anlatiyorum, bazi hocalardan ögrendigim kadariyla, rüyaya pek odaklanmamaliymisiz, Daha cok duygularimiza, hissetiklerimize, ve genel acidan islerin ters mi yoksa düzgün mü gittigine bakmaliymisiz. Nisanlilik dönemim boyunca hemen hemen kildim istihare namazini, bazen aglayark uyanirdim sabahlari... Icimde bir huzursuzluk, bir daralma... Neticede iki yillik evlilikten sonra zaten bosandik.
Genel auraya bakin derim ben yani :)