işyerindeki durumlar..

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
41
kızlar dün sabah erken geldim işyerinde daha dogrusu bir aydır yazlıkta oldugumuz için erken geliyorum her sabah cay demleriz dün sekize on kala geldim cay koyduk sekiz gibi oda arkadaslarım geldi odamda olan bayanın biri vay efendim bu saate kadar cay neden demlenmemiş hala demini almamıs madem erken gelmişiz die laf etti. bende bundan sonra sen erken gel sen demle dedim. o da sen bir aydır erken geliosun dedi.. ordan müdürümüz bayan o atladı erkek bir arkadas daha var o yıllardır demlio sesi cıkmıo dedi sanki ben cay demlemekten sıkıntı yapmısım gibi. ben sonradan katıldım bu birime buarada. ben de bizde yıllardır calısıyoruz ne gerekirse yapıyoruz dedim. neyi nasıl yorumladınız dedim. neyse bayan olan arkadas küstü gitti müdürde peşine gitti bütün gün gelmediler odaya cay içmediler bugun de müdür geldi ama bayan gelmedi. bu durumda sorun bende mi kendimden şüphe etmeye basladım. yası benden 5 yas büyük oldugu halde cocuk gibi küstü bana komik gelio ama sinirlerimi de bozuo bu durum

bugun demledim ama kendim için müdür geldi aldı. müdürle o kanki zaten aralarından su sızmaz aksama kadar dedikodu yaparlar. kendisi gelip almıo da müdür aldı ona cay sanki anlamadım kişiliksiz
Ben sinirlendim burda ya resmen
Boyle seyler donusumlu olmali ve gonulluluk esasina dayanmali yani on dakika gec icse bir tarafi mi dusecekmis ne kiymet bilmezlik bu
Iste birseyi yaparsin yaparsin gonullu olarak sonra uzerine yapisir ozel sektor malesef boyle canim seni cok iyi anliyorum

Aman bırak şu şımarıkları,
memnun değillerse çaycı tutsunlar.
Afralarına bak sanırsın sizi hizmetçi tutmuşlar..
biz sonradan geldiğimiz için sanki yeni memuruz gibi davranıyolar az sesimiz yükselince de bizden kötüsü olmuo pofpoflanmaya alışmışlar cünkü kimse ses cıkarmamıs buzamana kadar şimdi laf söledim die ben düşman oldum la havle cekiyorum bıktım şımarık insanlardan

Ben sinirlendim burda ya resmen
Boyle seyler donusumlu olmali ve gonulluluk esasina dayanmali yani on dakika gec icse bir tarafi mi dusecekmis ne kiymet bilmezlik bu
Iste birseyi yaparsin yaparsin gonullu olarak sonra uzerine yapisir ozel sektor malesef boyle canim seni cok iyi anliyorum
canım ben kamudayım ama özelden farkı kalmadı çünkü kurum değiştirdim yeni geldiğim kurumda da oturmus düzen var hep alışmışlar şımarıklığa ve birbirlerini cok tutuolar ama sabrım tastı patladım bende. kahve fincanlarını bile sürekli ben yıkadım biara yıkamayınca kötü oldum. laf deyince de hemen küsüyolar cok zor

biz sonradan geldiğimiz için sanki yeni memuruz gibi davranıyolar az sesimiz yükselince de bizden kötüsü olmuo pofpoflanmaya alışmışlar cünkü kimse ses cıkarmamıs buzamana kadar şimdi laf söledim die ben düşman oldum la havle cekiyorum bıktım şımarık insanlardan
aynen şimdi öyle yapıyorum oturdum isteyen konussun istemeyen konusmasın kimsenin egosunu tatmin edemem ama yine de insan sinir oluo yalandan yere huzursuzluk işte

canım ben kamudayım ama özelden farkı kalmadı çünkü kurum değiştirdim yeni geldiğim kurumda da oturmus düzen var hep alışmışlar şımarıklığa ve birbirlerini cok tutuolar ama sabrım tastı patladım bende. kahve fincanlarını bile sürekli ben yıkadım biara yıkamayınca kötü oldum. laf deyince de hemen küsüyolar cok zor
Kamuda cayci yok muymus canim?genelde boyle seyler ozelde olur diye biliyordum benim de hep yasadigim seyler bu ve benzerleri de ondan
Sen elalemin bardagini yikamak zorunda degilsin ki

Ayyy şu işyerinde ki cadıları bir araya getirseler beynimiz patlar herhalde:KK70: bende benim müdürü öldürcem bi gün..Millete kızıyo telefonda konusuyo diye..Hadi normal konusmayı gectim acil bisi bile olabilir yani..Ama kendisi bi geliyo 9 da aksam 6 ya kadar telefon kulağında. benim elimde kalmayacak gibi radyasyondan çok yaşamaz diye düşünüyorum :KK70:

Ayyy şu işyerinde ki cadıları bir araya getirseler beynimiz patlar herhalde:KK70: bende benim müdürü öldürcem bi gün..Millete kızıyo telefonda konusuyo diye..Hadi normal konusmayı gectim acil bisi bile olabilir yani..Ama kendisi bi geliyo 9 da aksam 6 ya kadar telefon kulağında. benim elimde kalmayacak gibi radyasyondan çok yaşamaz diye düşünüyorum :KK70:
burda direk yanlı oynanıo canım odada üç kişiyiz personelin birine ramazan boyunca öğlene kadar uyuması için izin verdi neymiş oruc tutuomus aynı sekilde bende tutsam eminim vermez ayrımcılık cok fazla kamu özel farketmio

Ay bu ne piskinlik ya sanki mecbursunuz. Demlemeyin gitsin. Milletin bardagini niye siz yikiyosunuzki alistrmayin boyle
öyle bi durum ki okadar sıcak yaklasıolar bastan sanki görsen aile gibi sonrasında amaclarını anlıosun herseyi üstüne yıkmak oldugunu sonra hayır demeye baslayınca oyun bozan kötü olan sen oluosun

burda direk yanlı oynanıo canım odada üç kişiyiz personelin birine ramazan boyunca öğlene kadar uyuması için izin verdi neymiş oruc tutuomus aynı sekilde bende tutsam eminim vermez ayrımcılık cok fazla kamu özel farketmio

Artık farketmiyor ya...Bir iki tane karaktersiz insan olması yetior iş yerine..

kurum değişikliğini ben de çok istiyorum allah aşkına nasıl yaptığınızı özelden bana yazar mısınız?

X