itiraflar-yurdum insanı

cnvr

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
305
8
kushlukvakti, Erkek , 25
Yurdum insanı
Ankara'dayız. Gazete almak için bir bakkala giriyorum. "Afedersiniz, buralarda gazete nereden alabilirim?" "Gardaş neye bakacan; sor söyleyim?" "Anlamadım..." "Hayır buralarda bulaman da, yardımcı olayım. Ben bu sabah okudum gazeteyi." Seviyorum ben bu ülkeyi yaa..


gaddarkerim79, Erkek , 28 , Ankara

Bu nasıl ilişki?
Dört sene önce Marmaris'in Turunç Kasabası'nda tatildeyiz. Gece vakti sahilde gitar çalıyoruz. İki kişi oturduk, katılanlarla 25-30 kişi olduk. Yanımıza son derece romantik, sarmaş dolaş bir çift daha geldi. Herkes, bu el ele, diz dize oturan, bakışlarını birbirlerinden alamayan çifte imrenerek bakıyor. Gruptan birisi bu romantizme dayanamayarak ''Bir şarkı da bu aşık çift için çalar mısınız?'' diyor. Kızdan gelen cevapla grup olarak magma yollarına düşüyoruz: ''Yok biz aşık değiliz, bir gecelik takılıyoruz


dıptıs_dıptıs, Erkek , 22 , Ankara 4 gün 5 saat önce gönderdi.

Sevip de Kavuşamayanlar
Bir alkış da "Sıradaki ezanımı tüm sevip de kavuşamayanlar için seslendiriyorum." diyen, bunu söylerken mikrofonun açık olduğunu unutan köyümüze yeni atanan genç imam kardeşime gelsin. Demek ki daha önce görev yaptığı yerde çok fena aşık olmuş garibim...
 
mastika84, Kadın , 23 , İstanbul
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu
Sevgilim bana, bana olan aşkından dolayı gözünün benden başkasını görmediğini anlatmaya çalışıyor: "Aşkım, düşün öyle bir bağlıyım ki sana, geçen gün bir kız gördüm ama var ya kız çok güzel, fıstık gibi, çok tatlı bir şeydi. Görsen senin de için gider ama ben dönüp de bakmadım bile." Bu ne şimdi ya.

bahar dalı, Kadın , 25 , İstanbul
Şerefli Hırsız!
Evimize girme girişimleri her defasında başarısızlıkla sonuçlanan hırsızın apartmanın girişine bıraktığı not; "20 yıllık hırsızım, şerefime leke sürdürmem, bir eve giremedi dedirtmem. Göreceksiniz.."

bilmezsinsenbeni, Kadın , 25 , İzmir
Komşuluk başka şey!
Ailecek televizyon izlerken üst komşu küçük oğlunu göndermiş. Çocuk anneme ''X teyze, annem dedi ki, bari haberleri açsınlar da, biz de dinleyelim'' Biz de kırmadık, açtık. Ailecek çok iyi niyetli olduğumuzdan, televizyonları bozuk sandık. Yüksek sesten dolayı bize laf soktuklarını anlamamız çocuğun ikinci gelişinden sonra oldu.
 
çok güldüm yaaa hele o sahildeki romantik gece ...
 
pohpohhperisi, Kadın , 21 , İstanbul

Gamze
Aynanın karşısında bikinimi giyip denize girmeye hazırlanırken 'Hiç selülitim yok, fıstık gibiyim.' diye sevinilir. O sırada on yaşındaki kardeşim 'He hee. Hiç de bile; bak orda çukur var.' demesi üzerine 'O gamze bir kere akıllım.' diye cevap verme gafletinde bulunurum. El cevap 'K.çınla gülünce mi çıkıyor!'
 
Elestirman, Erkek , 26 , Antalya
Başlıksız
Bizim mahallenin davulcusu bahşiş vermeyenlere 'senet yaparız' teklifinde bulunuyor. Savulun elinde davulla magma davulcusu geliyor.

filiphis, Erkek , 23 , İstanbul 1 yıl 1 gün önce gönderdi.

Başlıksız
Yeğenim o kadar yaramaz ki dün anaokulundan eve elinde üç kocaman oyuncak arabayla geldi. Bunlar ne, diye sorduğumuzda öğretmen uslu durursam bir araba vereceğini söyledi dedi. Diğer arabaların ne olduğunu sorduk. Onları da vermezsen gene yaramazlık yaparım diye tehdit edip almış küçük bey.

pitoon, Kadın , 27 ,
Başlıksız
Altına işeyen yeğenime gidip dolaptan bezini getirmesini söyledim. Gelen cevap: "Niye ben senin hizmetçin miyim?" oldu. Erkek işte n'olacak? Bunlar her yaşta aynılar; büyük, küçük fark etmiyor.

YAGMURCU., Erkek , 33 , Manisa 11 ay 28 gün önce gönderdi.

Kahve kazanı
bsrsr'e atfen. Biz de uzun geçmesi gereken sınav öncesi gecelerinde kahveyi tencerede yapar su bardağıyla içerdik. Buraya kadar her şey normaldi de durumun vehametini topluca aldığımız bir kararla tencereyi tepsiye kapatıp hepimiz için bakılan toplu fal seansından sonra fark edip saatlerce gülerken anlamıştık.:Roflol::Roflol:
 
tombulkraliçe, Kadın , 40 , İstanbul
Nereliymiş?
Babam Suudi Arabistan Mekke'den göç edip Malatya Hekimhan'a yerleşmiş bir aileden geliyor, annem İran'dan göç edip Adana'ya yerleşmiş bir aileden. Eşimin annesi Kırım'dan, babası Yugoslavya'dan göç edip Çorlu'ya yerleşmişler. Eşim İstanbul'da doğup büyümüş, ben Adana'da doğdum, daha çok Malatya'da yaşadım. Büyük oğluma arkadaşı 'nerelisin' diye sormuş, o da bana sordu. Sevgili site ahalisi oğlum nereli allahaşkına

neyapayin, Erkek , 44 , Diyarbakır Niye o yapıyormuş?
Tuvalet alışkanlığını yeni kazanmaya başladığı dönemde oğlum "Çişim geldi" deyince "Hadi oğlum git kendin yap" dediğimizde aldığım yanıt: "Niye hep ben yapıyorum ya!" olmuştu. Tamam oğlum, senin yerine de ben yaparım ne olacak sanki.

EeCcEeCc, Erkek , 23 , Ankara

Laf atma modası
enoughstrongnow'unki de bir şey mi? Geçen gün yolda yürürken gördüğüm bir grup genç boynuna telefonu boynu asılı şekilde yürüyen kıza "İki dağın arasında çeker mi bu?" diye laf attı. Yaratıcılık dizboyu...
 
Nurdamla__, Kadın , 28 , Almanya
Gelin görümce
Bir arkadas gıcık olduğu görümcesinin kocasına dul, genç, güzel İtalyan komşusunu ayarlamış! Gelin kısmısı intikam olayını abartmış durumda, haberiniz olsun!

swizar, Erkek , 21 , İstanbul
Bilgisayar tamircisi
Bugün sevgilimin evine bilgisayar tamircisi olarak gittim. Müstakbel kayınvalidem de bana kolay gelsin dileklerini ilettikten sonra komşusuna gitti. Mübarek kadınmış. Ben bile bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim.
 
Kahve kazanı
bsrsr'e atfen. Biz de uzun geçmesi gereken sınav öncesi gecelerinde kahveyi tencerede yapar su bardağıyla içerdik. Buraya kadar her şey normaldi de durumun vehametini topluca aldığımız bir kararla tencereyi tepsiye kapatıp hepimiz için bakılan toplu fal seansından sonra fark edip saatlerce gülerken anlamıştık.


Süperdi bu yaa :Roflol::Roflol:
 
mattie, Kadın , 29 , İstanbul

Bu nasıl iltifat
"Sen yaşlandıkça kilo aldın, güzelleştin." diyerek iltifat ettiğini zanneden üvey babaannemi magmaya yolluyorum. Orada kal geleme e mii...tatlicadiarzu

mey*, Kadın , 26 , İzmir

Genetik
10 aylık, yürümeyi bile beceremeyen yeğenim, emekleye emekleye evdeki tartıya çıkıyor! Duvardan destek alıp ayağa kalkıyor ve başını eğip kilo göstergesine bakıp iniyor. Ne anlıyor bilmiyorum ama bunu mütemadiyen her gün yapıyor. Sanırım genetik dedikleri gerçekten bu olsa gerek. :emir_bebek:

rico©, Erkek , 34 , İzmir
İşte benim kızım!
İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı. Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı. Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından: 'Evde mi bıraktım acaba?' Onun tam aradığım kız olduğuna karar verdim. :Roflol:
 
salasinmar, Erkek , 31 , Yurtdışı
Anneler Kutsaldır
Bir alkış da birbirlerine ana avrat küfür eden iki kişinin arasına girip ikisine de birer tokat atan ve "Analar kutsaldır, analara küfür etmeyin, o. çocukları!!" diyen Karadenizli ağır abi hemşehrime lütfen.

nedirbubaşımagelen, Kadın , 19 , Kocaeli 29 gün 6 saat önce gönderdi.

Hüüüp
Bir alkış da bozulan çamaşır makinesinin gider borusunu açmak için boruyu ağzına alıp hüpleten ve bütün suları midesine çeken teyzeme gelsin. Sonuç mu? Makine çalışıyor, yalnız teyzem biraz bozuldu.

daima_sadık, Erkek , 30 , İzmir
Alo 112
Bir alkış da kaza mahalinde elinde cep telefonuyla koşturup "112'nin numarası neydi?" diye bağıran sarışına istiyorum.
 
tutasteşinena, Kadın , 40 , Artvin 20 gün 2 saat önce gönderdi.

İntikamın Böylesi
Sen annene kızıp, o minicik pipinle buharlı ütünün içine işemeyi akıl ettin ya! Anneni buram buram çiş kokularıyla işyerine yolladın ya! Annen ancak arkadaşları ''acayip kokuyorsun'' dediğinde işi çözdü ya! Ben de sana geleceğin itirafçısı Oscar ödülünü vermez miyim? Veririm, üstüne bir de ben seni yerim ya..
 
valla tam bi yurdum insanı olayı koptum ben :Roflol: :Roflol: :Roflol:
 
rico©, Erkek , 34 , İzmir
İşte benim kızım!
İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı. Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı. Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından: 'Evde mi bıraktım acaba?' Onun tam aradığım kız olduğuna karar verdim. :Roflol:


:roflol::roflol::roflol:
 
Bir alkış da kaza mahalinde elinde cep telefonuyla koşturup "112'nin numarası neydi?" diye bağıran sarışına istiyorum.:roflol:
 
hepsi birbirinden komik,hepsine kocaman alkışş...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
 
X