Iyi bir Boşanma avukatı yaşadıklarımız artık şaka gibi :(((

Deniz--

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
30
4
37
Artık çıldırmak üzereyim.Arkadaşlar 28 yaşındayım birtane 20 yasında birde 10 yasında kardeşlerim var ben Evliyim diger ikisi okuyor.babamız denen adam bir yıldan fazladır iki kızı olan 20-21 yaslarında bir Kadınla beraber kadın evli oldugunu biliyor Facebook larda falan nispet olsun diye kimin yanında ona bakarım imzayla birşey olmaz gibisinden Şeyler paylaşıyor.artık iş iyice çığrından çıkmış durumda en küçük kardeşim cok etkileniyor zaten eve hiç gelmiyor hiçbir ihtiyaclarınıda karşılamıyor ben bakıyorum anne ve kardeşlerime.en son bir akrabasının cenazesınde kadınıda getirdi kıyamet koptu bizim üstümüze yürüyor resmen kadında Gülüyor böyleşeyler yasıyoruz artık küçük kardeşim cok etkileniyor diye boşama kararı aldık.fakat geçen sene bir yazlığımız vardı annemin üzerine yapmıştı şimdi dava açarsak evin yarısını isteyecektir annem hiç calısmıyor o evin kirasıyla kirasını ödüyor fatura ve Boğaz masraflarını ise ben hallediyorum.ıkı tane okuyan kardeşim var ve onlarında masraflarını ben karşılıyorum.daha birde utanmadan yazlığıda kadını götürmeye Kalkıyor öyle bi çirkinliğin içindeyiz ki anlatamam sanki ivet evladız hiç içi sızlamıyor Allah'ın belalarının.öyle bir avukat istiyorum ki daha bu yazdıklarım çeyreği öyle küfürlü mesajlar atıyorki kadın burada yazılmayacak kadar pis. Öyle bi avukat istiyorum ki 1.5 Yıldır çektiklerimizin Hesabını sorsun Boşanma davasında kadına maddi manevi tazminat bu adama maddi manevi tazminat ve yazlıkta evin yarısını vermeden cocuklarada nafaka bağlayarak boşayacak bi avukat istiyorum.gerekli bütün delillerimiz herşeyleri kaydediyorum.ama bundan sonrası vicdan sahibi bi avukatın bizi bu rezillikten kurtarması.zaten aramıyor sormuyor görüşmüyoruz kadının çocuklarına Babalık yapıyor benım 10 yaşındaki kardeşim okulda babasından bahseden çocuklara bende babamla tatile gittim Haftasonu babamla bunu Yaptım diye babasını hiç görmediği halde tamamen hayal ürünü Şeyler anlatıyor . Öğretmeninin bile içini sızlatıyor. Lütfen yardım den bu anlattıklarım yaşadıklarımızın %1 bile değil.annemın işi yok maddi gücü yok sadece bi evi var oda kirasını ödüyor onunla diger Herşeyi bana ait.avukat masraflarında falan elini vicdanına koyacak bi avukat istiyorum lütfen yardım edin arkadaşlar bu ramazanda küçük bi çocuğun psikolojisi daha fazla bozulmasın.

Yazligi başkasının üzerine geçirin mesela senin esinin
Babası hileli satış diye tapu iptali davası açabilir. İyi bir boşanma avukatı bulun. Boşanana kadar annenizin ve kardeşlerinizin geçinmesi için tedbir nafakası talep edilir.

annen baskasina satis yaparak kurtarabilir. ayrica bu kadar mesaj facebook resimler falan hem babana hem kadina tazminat davasi acarsin kazanma ihtimali %100 ayrica nafaka davasi acarsin. barodaki avukatlar nasil bilmem ama imkanin varsa insallah iyi bir avukat bulursun. bu anlattiklarinla kazanmama ihtimalin yok.

annen baskasina satis yaparak kurtarabilir. ayrica bu kadar mesaj facebook resimler falan hem babana hem kadina tazminat davasi acarsin kazanma ihtimali %100 ayrica nafaka davasi acarsin. barodaki avukatlar nasil bilmem ama imkanin varsa insallah iyi bir avukat bulursun. bu anlattiklarinla kazanmama ihtimalin yok.

Ama kendi isteğiyle önce notere geldi direk tapuyada gitmedik kardeşime vekalet verdi ve vekalette kendı istegim üzerine satış yapılsın diye verdi genede açabilir mi ki dava bu sefer baskasının adına yapıncada Yarısı benimdi diyecek sattılar diyecek

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar delille ikisinin de donlarına kadar almanız lazım. .bulunduğunuz şehri de yazarsanız yardımcı olabilecek çıkar

Yazlık hem kirada..hemde baban kadını yazlığa goturuyor o kısmı yanlış mı anladım

Malesef istanbuldayız. 6000 tl den baslıyor diyorlar çekişmeli boşanmalarda ise dahada artıyormuş fiyatlar . Gecen sene evi verince kiracı koyduk kiracı bu ay cıktı Malesef şimdi tekrar geldik kiraya vermek için boş evde kalıyoruz ki kiraya verip gidelim diye ama cevreden duydu heralde bilemiyorum azönce arayıp ordan Çıkın ben tatile gelecem diye annemı aramıs utanmadan bağrış cagrış koptu arkadaşıma anlatırken dediki kadınlar kulubüne yaz oradan bilgi veren olur diye o yuzden acele bir şekilde girdim ve yazdım uzun uzun yazmaya fırsat bulamadığım için kısaca anlattım uzunca yazsam ağlanacak haldeyiz. Evliyim eşimle böyle sorun Yaşadıkça onunlada sorun yasıyorum nihayetinde bakmak zorunda değil kimseye zaten faturaları Boğaz masrafları okul masraflarını ödüyorum birde extra masraflar yüklemek istemiyorum çünkü serbest meslekte çalısıyor ve birsürü onunda borcu var borç ödüyor şuan işte yok tutunacak hiçbirşeyi yok Malesef . Kadın Facebook tan istediği küfürü ediyor biz cevap verince eve annemleri dövmeye geliyor adam iğrenç bi durum Aldı artık 20 yaşındaki kardeşim her kavgada bayılıyor eşim sen utanmıyor musun acımıyor mu işin Kızın bayılıyor küçük oğlun korkuyor dediğinde dönüp bakmıyor bile benı aramasınlar birşey yazmasınlar kadına diyor kadının yazdığını gösteriyoruz o yazdı diye yazdık diyoruz o yazmaz diyor bize yazdığını gösteriyoruz hayır diyor .kardşeim yerde baygın yatıyor ölsünler Banane diyor adam

allah sabir versin baska ne diyeyim babani allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın

Günlük kiralık değil yıllık bir doktora vermiştik cok Şanslı olduğumuzdan bir tik
günlük kiralık evlerdendir bebişim :KK66:
hayır yıllık kiralık cok Şanslı olduğumuzdan taini cıktı kiracımız cıktı geldik şimdi kiraya vermeye çalışıyoruz burada olduğumuzu muhtemelen cevreden öğrendi aramıs Çıkın ordan ben gelecem diyor utanmaz elim artık sinirlerime hakim olamıyorum

Günlük kiralık değil yıllık bir doktora vermiştik cok Şanslı olduğumuzdan bir tik

hayır yıllık kiralık cok Şanslı olduğumuzdan taini cıktı kiracımız cıktı geldik şimdi kiraya vermeye çalışıyoruz burada olduğumuzu muhtemelen cevreden öğrendi aramıs Çıkın ordan ben gelecem diyor utanmaz elim artık sinirlerime hakim olamıyorum
kaç yaşında sizin bu peder bey..

Malesef istanbuldayız. 6000 tl den baslıyor diyorlar çekişmeli boşanmalarda ise dahada artıyormuş fiyatlar . Gecen sene evi verince kiracı koyduk kiracı bu ay cıktı Malesef şimdi tekrar geldik kiraya vermek için boş evde kalıyoruz ki kiraya verip gidelim diye ama cevreden duydu heralde bilemiyorum azönce arayıp ordan Çıkın ben tatile gelecem diye annemı aramıs utanmadan bağrış cagrış koptu arkadaşıma anlatırken dediki kadınlar kulubüne yaz oradan bilgi veren olur diye o yuzden acele bir şekilde girdim ve yazdım uzun uzun yazmaya fırsat bulamadığım için kısaca anlattım uzunca yazsam ağlanacak haldeyiz. Evliyim eşimle böyle sorun Yaşadıkça onunlada sorun yasıyorum nihayetinde bakmak zorunda değil kimseye zaten faturaları Boğaz masrafları okul masraflarını ödüyorum birde extra masraflar yüklemek istemiyorum çünkü serbest meslekte çalısıyor ve birsürü onunda borcu var borç ödüyor şuan işte yok tutunacak hiçbirşeyi yok Malesef . Kadın Facebook tan istediği küfürü ediyor biz cevap verince eve annemleri dövmeye geliyor adam iğrenç bi durum Aldı artık 20 yaşındaki kardeşim her kavgada bayılıyor eşim sen utanmıyor musun acımıyor mu işin Kızın bayılıyor küçük oğlun korkuyor dediğinde dönüp bakmıyor bile benı aramasınlar birşey yazmasınlar kadına diyor kadının yazdığını gösteriyoruz o yazdı diye yazdık diyoruz o yazmaz diyor bize yazdığını gösteriyoruz hayır diyor .kardşeim yerde baygın yatıyor ölsünler Banane diyor adam
Çocuğu yaşında sevgiliyi bulunca gözü dönmüş. Kırkından sonra azanı teneşir paklar demiş atalarımız. Siz kadın ne derse desin cevap yazıp ellerine koz vermeyin. Yazlığın tapusu şu an annenizin üzerineyse istediği gibi gelip kalamaz. Hiç olmazsa barodan avukat isteyip acilen boşanma davası açın, tedbir nafakası talep edin, gerekirse babanız için uzaklaştırma talep edin.

Babam57 kadın 47 annemde 47 annem ıkı katı hergören kadını şok oluyor nasıl böyle birşey olabilir diye ama oluyor işte Malesef öyle kadınlar var ki evli bekar farketmiyor kadının Ablasını buldum ona söyledim o sizin gibi cok yuva yıktı bende mahkemeliğim onunla dedi eve bile koymuyorum onu o yüzü kara bi insan dedi bana onu bulup görüştüm diye hatta bi kıyamet daha kopmuştu babamı doldurup eve salmıştı polis çağırdık fakat poliste aile içine karışmıyoruz evli oldukları içi ANCA dava açarsınız savcılığa şikayet edersiniz dedi bize

X