- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
Slm hanımlar... nerden başlasam bilmyorum..son zamanlarda kendimi hiç iyi hissetmiyor, kendimi kötü şeyler düsünürken buluyorum.. tuhaf davranıyorum mesela, ani çıkışlar, çocuğuma bile tahammülsüzüm...öfke patlaması yasıyorum, bazı anlar oluyorki dünya basıma yıkılıyor sadece yanlız kalmak yatmak yok olmak... hele bu anlar misafirlkte olunca daha kötü oluyor tuhaf tuhaf bakıyolar. Amaçsızlasıyorum o an anlamını yitiriyor hersey.. ölüme de yasamayada üseniyor çaresiz kalıyorum...
Bazende saçma bi cosku laubalilik umursamazlık..hiçbi is yapmak istemiyor, uyuşuyorum sanki.. nedir bu durum.. ve içimde yasadığım bu durumdan eşim bile haberdar değil.. iyi değilim diyorum anlayan yok...
Not: travmatik bi çocukluk, zor bi aile, hatalı bi evlilik, ve kafeste bi kuş...hayatımın özeti.aöf okuyorum ve kv ile oturuyorm.kritik bir dönemdeyiz ve bi sonuç bekliyoruz ya batıcaz ya çıkıcaz...
Bazende saçma bi cosku laubalilik umursamazlık..hiçbi is yapmak istemiyor, uyuşuyorum sanki.. nedir bu durum.. ve içimde yasadığım bu durumdan eşim bile haberdar değil.. iyi değilim diyorum anlayan yok...
Not: travmatik bi çocukluk, zor bi aile, hatalı bi evlilik, ve kafeste bi kuş...hayatımın özeti.aöf okuyorum ve kv ile oturuyorm.kritik bir dönemdeyiz ve bi sonuç bekliyoruz ya batıcaz ya çıkıcaz...