İddet süreniz dolmadiysa eski eşinizin üzerine olur bebek bundan haberi var mi beyefendinin..Evet şuan 7 hafta 5 günlük hamileyim dün doktora gittik ilk defa görmek için doktor sorular sordu haliyle ilk çocuğunuz mu olucak hayır 3. Dedim orda yok diyecekmişim saygısızlık yapmışım ona ultrasondan çocuğa bile bakmadı gelmedi içerde elinde telefon video izledi
Yok hamilelik olmadan kısa süre önce doldu ama nikah olmadı henüz iş aldım yoğunum hafta sonu bile çalışıyordu diye kaldıİddet süreniz dolmadiysa eski eşinizin üzerine olur bebek bundan haberi var mi beyefendinin.
Ayrica bu sorulari doktorlar sorar kaçı canli doğum kaçı ölüm doktor bilmek ister. Bu adam salak size iyi günler göstermeyecek . Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsunuz. Bu adamla geleceğiniz yok
Bende onlara kıyamıyorum şimdi ailemin yanındalar onlardan ayrıyım gidip görüyorum tatillerde alıyorum yanımda kalıyorlar ama yetmiyor ki bana ihtiyaçları varKonu suan hamile olup aldırmak istemeniz mi? O olmasa da çocuklarınıza bu gözle bakan biriyle birlikte olmayin. Yarın onlara eziyet eder. Yazik değil mi çocuklarınıza
Ayril bu adamdan ya off çocuklarından ayri yaşamanın ne anlamı var. Üzüldüm siz çalışıyor musnuz?Bende onlara kıyamıyorum şimdi ailemin yanındalar onlardan ayrıyım gidip görüyorum tatillerde alıyorum yanımda kalıyorlar ama yetmiyor ki bana ihtiyaçları var
Çok üzülüyorum çok çaresiz hissediyorum aldırsam günah içimde istemiyor olsa diyorum nasıl olucak ben çocuklarımdan ayrı onunla olan çocuğuma mı bakıp büyütücem bana ihanetini de öğrendim yeni biz sevgiliyken eski sevgilisiyle konuşmuş görüşmüş birlikte olmuşlar bana yalan söylemiş ben evlendim ayrıldım diye kirli oldum o bunu benim hayatımdayken yapıp temiz olmuşÇok zor bir durum..çocuk aldırmak başlı başına bir şey. Ben kimseye diyemem aldir-aldirma.
Ama siz neden korunmadiniz diye sorarım.
Kimse neden mantığı ile hareket etmiyor anlamıyorum. 2 çocuğunuz var aileniz sıkıntı çıkarıyor başka bir adam ile bir yola emin olmadan çıktınız çocukta var. Yüce Rabbim evlat isteyenlere nasip eylesin.
Size de kolaylıklar diliyorum çok zor bir durum. Bundan sonraki hayatınızda lütfen hata yapmamaya özen gösterin
Çalışıyordum öncesinde istemedi diye ayrıldım kıskançlığından yine çalışırım kendime güveniyorum ama çocuk konusunda napıcam bilmiyorumAyril bu adamdan ya off çocuklarından ayri yaşamanın ne anlamı var. Üzüldüm siz çalışıyor musnuz?
EvetKonuyu anlayamadım hamile misin
İnandım güvendim çünkü hiç böyle değildi ki bana karşıÇok zor bir durum..çocuk aldırmak başlı başına bir şey. Ben kimseye diyemem aldir-aldirma.
Ama siz neden korunmadiniz diye sorarım.
Kimse neden mantığı ile hareket etmiyor anlamıyorum. 2 çocuğunuz var aileniz sıkıntı çıkarıyor başka bir adam ile bir yola emin olmadan çıktınız çocukta var. Yüce Rabbim evlat isteyenlere nasip eylesin.
Size de kolaylıklar diliyorum çok zor bir durum. Bundan sonraki hayatınızda lütfen hata yapmamaya özen gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?