Haklısınız bende öyle düşünüyorum şimdi böyle yapan yarın çocuk olunca mı iyi olucak ona bile saygısı sevgisi yok ki yırtıp attıYani size kötü davranan öldürecek diye yanından ayrıldığınız babanızın yanına nasıl gönderdiniz çocuklarınızı
Çalışıyormuşsunuz kötü muamele gördüğünüz yerden çözüm başka adamın yanına gitmek mi
Neden tam emin olmadan korunmasız beraber oluyorsunuz
Onu geçtim size çocuklarınıza kötü davranan adamın koynuna nasıl giriyorsunuz nasıl mideniz alıyor
Babanız madem kötü tutsaydınız 1+0 bir daire çocuklarınızı koynunuza alıp yatsaydınız huzurluca
Bebeğe gelince bu adamdan bir halt olmaz
Doğurursanız perişan olacak çocuk sayısı 3 çıkacak
Çalışamaz hale gelip iyice muhtaç olacaksınız
Çocuklara karşı bişeyleri yok severek bakıyorlar ne kadar da olsa benim kadar olamaz tabi ki çocuk için ben bu kadar istekli değildim oydu olmasını isteyen bende dedim olunca o duyguyu anlar böyle olmaz ama yanlış düşünmüşümYani size kötü davranan öldürecek diye yanından ayrıldığınız babanızın yanına nasıl gönderdiniz çocuklarınızı
Çalışıyormuşsunuz kötü muamele gördüğünüz yerden çözüm başka adamın yanına gitmek mi
Neden tam emin olmadan korunmasız beraber oluyorsunuz
Onu geçtim size çocuklarınıza kötü davranan adamın koynuna nasıl giriyorsunuz nasıl mideniz alıyor
Babanız madem kötü tutsaydınız 1+0 bir daire çocuklarınızı koynunuza alıp yatsaydınız huzurluca
Bebeğe gelince bu adamdan bir halt olmaz
Doğurursanız perişan olacak çocuk sayısı 3 çıkacak
Çalışamaz hale gelip iyice muhtaç olacaksınız
Devam edilecek bişey bırakmıyor ki zaten ben hala aptal gibi üzülüyorum keşke çocuk olmasaydı düşünmezdim durmazdım bile bi dkKaç, hiç durma, pislik herif, bununla devam.edemezsin.
normalde çocuk aldırma olaylarına çok karşı biriyim ama şuan aldırmaniz en mantıklısı hakkınız olan altınları da alıp bi süre gerekirse sığınma evlerinde kalın çocuklarla çalışmaya da devam edin sonra ufak bir ev tutmaya çalışırsniz. Şuan ilk iş bu Şeref yoksununu bırakmakEv bakıyorum küçük te olsa en azından çocuklarımla olurum ayrı kalmam diyorum ama durumum yok şuan işim de yok mehirimi istedim onu da vermeyi bana hak görmüyor 2.el im değersizim ya gerçi başkası da olsa vermezmiş parası değerli biriktirdiğimiz altınlar var ev alırız diye ordan mehirimi alsam ben yanlış yapmış olur muyum
Doguracaksin yani, bu karmaşanın içinde, iki çocuğuna yazık etmişken üçüncüyü doğurmaya emin misin?Devam edilecek bişey bırakmıyor ki zaten ben hala aptal gibi üzülüyorum keşke çocuk olmasaydı düşünmezdim durmazdım bile bi dk
1- Sen evli degilsin ki neyini boşayacak?Kıza yazıcam diyince seni boşarım dedi bana bende böyle bişey için ağzına bile alabiliyorsan yap dedim bişey var belli ki ortada ondan bu kadar tepkin herşeyi öğreneceğim içinmiş 2 defa söyledi boşadım diye bende öğrendim herşeyi asıl ben seni istemiyorum bak devamını da getireyim dedim 3 kere söyledim arka arkaya insan hamileyken böyle yapar mı seviyorum dediği insana
Çocuklarından vazgeçmişsin bu adam için hala bana karşı böyle değildi diyorsunİnandım güvendim çünkü hiç böyle değildi ki bana karşı
Kim ister ki aldırmak ama böyle bişeyin içine doğsa ne kadar sağlıklı olucak ben hep çocuklarımdan ayrı sadece onunla olan çocuğumuza bakıcam onları da arada görücem o kadar bu onlara en büyük haksızlık değil mi ev tutsam da okulları bitsin bu sene öyle alayım yanıma sürekli düzenleri değişti çünkü o zamana kadar da çalışır kendimi toplarım bi düzen hazırlarım onlara tatillerde getiririm yanıma bende giderim görmeye bi süre dayanırım sonrasında hep beraber oluruz inşallah aldırmaktan başka çarem yok şuan ama nasıl içimden atıcam bunu da bilmiyorumnormalde çocuk aldırma olaylarına çok karşı biriyim ama şuan aldırmaniz en mantıklısı hakkınız olan altınları da alıp bi süre gerekirse sığınma evlerinde kalın çocuklarla çalışmaya da devam edin sonra ufak bir ev tutmaya çalışırsniz. Şuan ilk iş bu Şeref yoksununu bırakmak
Söz de imam nikahını bence de bi geçerliliği yok resmi nikah olmadıktan sonra ama o buna inanıyor kendince günaha girmemiş olunurmuş aynı evde olunca herşey anlattığım gibi sırf o yüzden tokat yedim pişman oldu ki sonrasında kendi geldi yanıma eve beni çocukları görmek için bana karşı böyle çocuklara değil1- Sen evli degilsin ki neyini boşayacak?
2- kimse yemek ısıtmak istedi diye babasından dayak yemez.
3- İki çocuklu kadın bekar adamla hem de iddet süresi bitmeden aşk falan yaşayamaz.
4- O kadar kötü olan babana niye çocuklarını bıraktın?
5- çocuğu aldır aldırma kendin bilirsin ama sen adaletsiz bir insanken kimseden ne adalet ne merhamet bekle.
İnşallah siz böyle bi duruma düşmezsiniz yaşamasaydım bunları hiç bende siz gibi keskin konuşurdum hamileyim bunlar olduğunda çocuklar da Burdaki okulu burayı istemedilerÇocuklarından vazgeçmişsin bu adam için hala bana karşı böyle değildi diyorsun
Kimseye bebeği aldır demem vebalini almamak için ama lütfen bebeği aldır bu AŞAĞILIK adamdan kurtul.Çok üzülüyorum çok çaresiz hissediyorum aldırsam günah içimde istemiyor olsa diyorum nasıl olucak ben çocuklarımdan ayrı onunla olan çocuğuma mı bakıp büyütücem bana ihanetini de öğrendim yeni biz sevgiliyken eski sevgilisiyle konuşmuş görüşmüş birlikte olmuşlar bana yalan söylemiş ben evlendim ayrıldım diye kirli oldum o bunu benim hayatımdayken yapıp temiz olmuş
Hayır doğurmayı düşünmüyorum böyle bişeyin içine doğması daha kötüDoguracaksin yani, bu karmaşanın içinde, iki çocuğuna yazık etmişken üçüncüyü doğurmaya emin misin?
Yeminler etti kurana el basarım dedi tekrar aynı şeyi yapmam kimseyle konuşmam bu kadar yalan yanlıştan sonra edilen yeminin ne önemi var eskisi gibi değilim ona olamam da bu kadar şey den sonra nafaka olarak 4 bin tl ödüyorKimseye bebeği aldır demem vebalini almamak için ama lütfen bebeği aldır bu AŞAĞILIK adamdan kurtul.
Evlatlarının yanına ailene dön dişini sık tekrar işe gir.
Eski eşin çocuklara nafaka ödüyor mu?
Evet inşallah yaşamam ve yaşamamak için abuk subuk işler yapmıyorum. Onceliginiz o iki çocuk olmaliyken siz aşk evcilik falan filan diye zaten babasız olan sabileri bir de annesiz birakmissiniz. O çocuklar ne hissediyor şimdi hiç aklınıza geliyor mu? Hala yok beni aldattı yok bebeğimiz yok bilmem ne. Seni boşamam demiş.. bosamasin zaten bir hükmü yok ki o nikahın. Nikah birlikteliği meşru kılmak için ilan etmektir. Böyle nikah mı olur..İnşallah siz böyle bi duruma düşmezsiniz yaşamasaydım bunları hiç bende siz gibi keskin konuşurdum hamileyim bunlar olduğunda çocuklar da Burdaki okulu burayı istemediler
Yeminlere sakın kanma lütfen.Yeminler etti kurana el basarım dedi tekrar aynı şeyi yapmam kimseyle konuşmam bu kadar yalan yanlıştan sonra edilen yeminin ne önemi var eskisi gibi değilim ona olamam da bu kadar şey den sonra nafaka olarak 4 bin tl ödüyor
Bende öyle düşünüyorum haklısınızYeminlere sakın kanma lütfen.
Asıl ikinci el olan kendisi ay çok sinirlendim.
Kendini ezdirme bebek olursa bu adam seni yarı yolda da bırakabilir imam nikahı dini açıdan geçerli olsa da malesef resmi olmadığı için hiçbir yaptırımı yok.
Evlatlarını yalnız bırakma lütfen dede nene anne sevgisini asla tutmaz.
Evet yarı yolda da bırakılır insan sinirle bile söylememeli ister doğur ister aldır diyeYeminlere sakın kanma lütfen.
Asıl ikinci el olan kendisi ay çok sinirlendim.
Kendini ezdirme bebek olursa bu adam seni yarı yolda da bırakabilir imam nikahı dini açıdan geçerli olsa da malesef resmi olmadığı için hiçbir yaptırımı yok.
Evlatlarını yalnız bırakma lütfen dede nene anne sevgisini asla tutmaz.
canım kadın sığınma evleri var oralara git en kötü. Bu arada ailen diğer cocuklarına iyi bakıyormuki baban soguk yemek vermeye çalışmış yani ben orda mutlu olduklarını sanmıyorum. ev tut çalış bak cocuklarına . Hiç bir adama muhtaç değilsin . Devletten destek iste kesinlikle.Evet yarı yolda da bırakılır insan sinirle bile söylememeli ister doğur ister aldır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?