Öncelikle Allah kolaylık versin. Durumunuzu tahmin edemiyorum çok zor. Ama dışardan bakınca böyle sorumsuz, kaba bir adama bir çocuk için bağlanıp iki çocuğumun hakkına girmezdim ben. Ortak çocuğunuzun ultrasonunu yırtıyor, çocuklarınızdan sizi ayırıyor. Size hakaret ediyor. Ben olsam aldırır, günahını da sizinle yola çıkıp yarı yolda bırakan adama havale ederdim. Çalışır kendi çocuklarıma bakardım. Sizi böyle seven elbet bulunur. Ama bugün çocuklarınızdan ayıran yarın size de merhamet etmez.Daha önce evlendim ayrıldım 2 çocuğum var hayatıma biri girdi çok anlayışlı beni düşünen seven Herşeyde yanımda olan biriydi ailemin yanında yaşıyorduk çocuklarımla ama beni istemez gibi tavırları oldu çalışıyordum da aslında herşeyden kavga çıkarmaya laf söylemeye başladılar yok yere işten geldim çocuklara yemek koyucaktım biraz soğumuş diye ısıtayım dedim babam hayır dedi iyi o öyle yenicek dedim yemezler bi anda bana vurdu sen sözümü dinlemiyorsun diye bende ona ağlayarak bağırdım ben bunun için mi geldim buraya siz de bana kaçtığım şeyleri yaşatın diye mi bi beni sığdıramadınız zaten bu eve diyip çıktım sokağa ona yazdım anlattım burda durmuycam iş yerinde kalıcam gerekirse dedim o da direkt gelip alayım mı sizi dedi ve yola çıktı çocuklar ağlıyor anne gidelim dedem seni dövücek diye ben ağlıyorum napıcam diye topladık eşyalarımızı geldi bizi aldı herşeye orda başladık yeniden imam nikahı kıydık kendi istedi resmi nikah için iddet sürem vardı daha biraz tamam dedim 3 4 ay sonra çocukları istememeye başladı
Söyledikleriniz de o kadar haklısınız kiÖncelikle Allah kolaylık versin. Durumunuzu tahmin edemiyorum çok zor. Ama dışardan bakınca böyle sorumsuz, kaba bir adama bir çocuk için bağlanıp iki çocuğumun hakkına girmezdim ben. Ortak çocuğunuzun ultrasonunu yırtıyor, çocuklarınızdan sizi ayırıyor. Size hakaret ediyor. Ben olsam aldırır, günahını da sizinle yola çıkıp yarı yolda bırakan adama havale ederdim. Çalışır kendi çocuklarıma bakardım. Sizi böyle seven elbet bulunur. Ama bugün çocuklarınızdan ayıran yarın size de merhamet etmez.
Öncelikle Allah kolaylık versin. Durumunuzu tahmin edemiyorum çok zor. Ama dışardan bakınca böyle sorumsuz, kaba bir adama bir çocuk için bağlanıp iki çocuğumun hakkına girmezdim ben. Ortak çocuğunuzun ultrasonunu yırtıyor, çocuklarınızdan sizi ayırıyor. Size hakaret ediyor. Ben olsam aldırır, günahını da sizinle yola çıkıp yarı yolda bırakan adama havale ederdim. Çalışır kendi çocuklarıma bakardım. Sizi böyle seven elbet bulunur. Ama bugün çocuklarınızdan ayıran yarın size de merhamet etm
2 aydır ayrıyım bu zamana kadar da tek başıma baktım onlara ne yaşadığımı bilmiyorsunuz yargılamak çok kolay dilerim siz yaşamazsınız2 taneye çok bakmışsın doğur mutkaks
Devam etmek istemiyorum hayırBen olsam hemen aldırırdım yoluma bakardım ama sanki aldırmıycak bu adamla devam etmeye çalışıcakmış gibi duruyorsunuz
Yargılarım valla korunmayı bilmeyen böyle adamla sevişen bu muameleyi hak görene daha neler denir de susuyorum adamdan dayak ye hakaret işit koynuna gir ohhh ne güzel dünya sen anne olmayı hak etmiyorsun doğurma git aldır çocukların utanmaz daha fazla en azından. Ne ara adam buldun da çocuk yaptın ya2 aydır ayrıyım bu zamana kadar da tek başıma baktım onlara ne yaşadığımı bilmiyorsunuz yargılamak çok kolay dilerim siz yaşamazsınız
çocuğu aldır hiç düşünme. Allah affetsin bunu yazdığım için beni de. ama zor hayatına Bi çocuk daha ekleme. Adamdan ayrıl. ailenin evine de gitme yoksa yine başka bir leşe gideceksin ordan.Evet şuan 7 hafta 5 günlük hamileyim dün doktora gittik ilk defa görmek için doktor sorular sordu haliyle ilk çocuğunuz mu olucak hayır 3. Dedim orda yok diyecekmişim saygısızlık yapmışım ona ultrasondan çocuğa bile bakmadı gelmedi içerde elinde telefon video izledi
Bende onlara kıyamıyorum şimdi ailemin yanındalar onlardan ayrıyım gidip görüyorum tatillerde alıyorum yanımda kalıyorlar ama yetmiyor ki bana ihtiyaçları var
ya vicdanını rahatlatma severek bakıyorlarmış. çocuğa yemek ısıtmana bile izin veröememişler. kendi çocuklarına paçavra gibi davranan ailen torunlarına mı iyi bakacak. hayır çok iyi bakmıyorlar ilerde onları da döverler söz dinlemiyor diye.Çocuklara karşı bişeyleri yok severek bakıyorlar ne kadar da olsa benim kadar olamaz tabi ki çocuk için ben bu kadar istekli değildim oydu olmasını isteyen bende dedim olunca o duyguyu anlar böyle olmaz ama yanlış düşünmüşüm
2 aydır ayrıyım bu zamana kadar da tek başıma baktım onlara ne yaşadığımı bilmiyorsunuz yargılamak çok kolay dilerim siz yaşamazsınız
Topla bavulunu kadin siginmaya git ve aldir o bebegio hiç evlenmemişti ama herşeyi bilerek benimle bi yola çıkmıştı ailemle de tanışmıştı benim için sorun değil diyen biriydi çocukları her gördüğünde aklına benim geçmişim geliyormuş benden değil bi başkasından diyormuş kaldıramıyormuş herşeyi onunla değilde ilk eşimle yaşadığım için bana ağza alınmayacak şeyler söyleyemeye başladı işte sen artıksın 2.el kullanılmışsın ben hiç kimseyle olmadım temizim böyle konuşmalar
Offff ne koca meraki ya illa bir erkek olacakYargılamayın demekte ne oluyor? Öyle şeyler yazardım ki maalesef sizin gibi biri için banlanmak istemiyorum. Daha yeni boşandığı halde ve 2 küçük çocuğun geleceğini hiçe sayıp uçkur derdine düşmenizden ne yaşadığınızı gayet iyi anlıyoruz.
Nasıl insanlar var ya uzak durun böyle birinden aldırmanız gerekiyorsa aldırın siz elinizden geleni yapmıssınızDevam edilecek bişey bırakmıyor ki zaten ben hala aptal gibi üzülüyorum keşke çocuk olmasaydı düşünmezdim durmazdım bile bi dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?