Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ısyan etmek istemiyorumm yoruldumm...
ısyan etmek istemiyorumm yoruldumm...
Canim agla agla birhal oldum bende 2yildir nerdeyse. .anlat kac cikti...benimkilerde cok umutsuz çok yüksek. .
BACIM başlık acmissin kayboldun ortadan.allahım derdine şifa versin inşallah.
ya herşey çok güzel gidiyordu birden yumurtalar aynı seviyede oldu 6 adet yumurta birden gelişti çoğul gebelik oluşucağından yapmadılar AŞILAMA Bİ SORAKİ AYA KALDI moral sıfır oldu o kadar gir gel hastaneye işten izin al bi b..ka benzemedi canım buna sıkıldı....
Hayirlisi BOYLEYMIS canim sıkma canini...bak benim hic yumurtam yokbidahaki ay olur inşallah. .
hayırlsıı be kuzum allah yardımcımız olsun....
yumurta olmaz dert, yumurta olur eşin spermi çıkmaz dert, yumurta sperm olur döllenmez transfere bile gidemezsin bu da ayrı bir dert. Allah aratmasın herkes aynı üzüntüleri yaşıyor çaresizlik en çok burda insanın karşısına çıkıyor. Herşeye bir çare var ölümden başka hastalık bebek yapma işi ne zormuş. Ben de bu aralar çok üzügün ve iyi değilim yazmak istedim Allah hepimize en yakın zamanda bir evlat nasip etsin . amin
yumurta olmaz dert, yumurta olur eşin spermi çıkmaz dert, yumurta sperm olur döllenmez transfere bile gidemezsin bu da ayrı bir dert. Allah aratmasın herkes aynı üzüntüleri yaşıyor çaresizlik en çok burda insanın karşısına çıkıyor. Herşeye bir çare var ölümden başka hastalık bebek yapma işi ne zormuş. Ben de bu aralar çok üzügün ve iyi değilim yazmak istedim Allah hepimize en yakın zamanda bir evlat nasip etsin . amin