Iyi Değiliö

az ilgileniyor seviyor mu sevmiyor mu

• Ankete Katılan
    29

derya_eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
9
1
26
Kızlar sevgilim benimle hiç ilgilenmiyor ve bu şekilde beni sevmediğini düşünüyorum üstelik daha 3 ay oldu Başlarda böyle değildi ben öküzüm odunum ben sevgimi hissettirmek için uğraşmam senin çabanla olur diyor benim gibi olan var mı sevgilisi ilgilenmeyen günde bir iki msj atan sizce ne yapıyım az ilgi sevmiyor değer vermiyor anlamına mı geliyo çalışıyo yoğun ama hiç mi boş vakti yok bana ayıracak boş vaktinde de uyuyor çok yorgunum diyor şimdi yazamıyorsam ilerde birlikte olabilmemiz için ciddi düşünüyorum diyor Sıkıntılar var diyor ama hiç bişey anlatmıyor giriyor görüldü yapıyor bazen cvp vermiyor bu durumlarda olan var mı yardım...

Ilgi yoksa ne diye vakit kaybediyorsn ki zamanina yazik.. daha 3 ayda boyleyse ohooo cok yorulursn birak gitsin bnce sevgi yok ortada ondan yana.

O neymiş öyle ayol.
Hani ben ilgimi belli edemem, içimde yaşarım sevdamı dese bir nebze de senin çabanla olur ne demekmiş? Yani sen mesaj atınca atıyor, arayınca arıyor başka türlü arayıp sormuyor di mi?
Kuzum bulmuş bu hödük senin gibi safını bakıyor keyfine, cepte bri adet manita hazır. Baştan ayarı da vermiş ben böyleyim ıssızım falan.. Oh ne ala memleket, yüz vermeyin şöylelerine yav.

Erkekler de öküzlüklerin arkasına sığınarak ne de güzel kurtuluyor. Halbu ki öküzler bile inek sevgililerine kur yapabilen canlılar.

Bence üstüne düşme, arama, sorma, baktın afalladı ne oluyo aramıyon diye endişelendi ilişkide umut var, hiç umursamazsa o iş bitmiş. Antenleri aç başka öküz bul...

Benim de sevgilim böyle. Çalışmasını bahane ediyor ve neredeyse günde 20-30 mesaj belki.
Gittiği yerleri sosyal paylaşım sitelerinden öğreniyorum düşün. Gün içinde ne yaptığı veya nereye gittiğiyle ilgili en ufak bir fikrim olmuyor. Bunları konuşmaya çalıştığımda da hep bir BAHANESİ var.

Ben artık bıraktım. Uğraşmıyorum. O mesaj atmadıkça atmıyorum. Atmayacağım da. Bana ne ayol, artık kendi düşünsün.

Ayy baska isin yok mu kuzum senin? Takmissin bu adama. Daha 17 yasindasin. Ne ugrasiyorsun. Belli ki istemiyo. Bi de ailelere duyurmalar falan. Diger konunda da yazdim; onceligin okulun olsun. Takma bu kadar kafana

ufff bi gitsin yaaaa ben asla bunun kahrını nazını cekmezdım yol verırdım anası sımartsın kaldırsın bı tarafını oğluşunun hıhhh

E
Ayy baska isin yok mu kuzum senin? Takmissin bu adama. Daha 17 yasindasin. Ne ugrasiyorsun. Belli ki istemiyo. Bi de ailelere duyurmalar falan. Diger konunda da yazdim; onceligin okulun olsun. Takma bu kadar kafana
ailelere duyurma işini o yaptı şimdide işini garantiye almış gibi of sevmesem durmazdım ama arada aşk olunca

offf benımkıde sabahtan beri bı günaydın dedi sonra kayboldu bak bu konuyu okudum işkillendım ha terk mi etsem acaba:KK64::KK53:

Ben uğraşmam sen uğraşcan diyen dümbüklerle zamanınızı harcamayın gözünüzü seveyim yav..

Ya da iletişimi kes, yazdığında standart cevaplar ver, hani bi arkadaşına veriyomuş gibi..Noldu deyince, e ayrıldım ben senden, az ilgileneydin seninle de paylaşırdım de:KK53:

Lafa bak odunum, öküzüm..yont beni..
Paşa şeyinden düştüler çünkü..

Bir de günde yarımşar doz 'Aşkımız bitecek böyle gidersee, bende hiç günah yok, kabahat sendee' şarkısını alın. İşe yarıyor.:KK45:

Kızlar sevgilim benimle hiç ilgilenmiyor ve bu şekilde beni sevmediğini düşünüyorum üstelik daha 3 ay oldu Başlarda böyle değildi ben öküzüm odunum ben sevgimi hissettirmek için uğraşmam senin çabanla olur diyor benim gibi olan var mı sevgilisi ilgilenmeyen günde bir iki msj atan sizce ne yapıyım az ilgi sevmiyor değer vermiyor anlamına mı geliyo çalışıyo yoğun ama hiç mi boş vakti yok bana ayıracak boş vaktinde de uyuyor çok yorgunum diyor şimdi yazamıyorsam ilerde birlikte olabilmemiz için ciddi düşünüyorum diyor Sıkıntılar var diyor ama hiç bişey anlatmıyor giriyor görüldü yapıyor bazen cvp vermiyor bu durumlarda olan var mı yardım...
kendini geri çek koşma peşinden o zaman belli olur seni sevip sevmediği:KK51:

X