Iyi niyetin kotu sonu

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
Slm kizlar,
Cok sacma bisey oldu ve inanamiyorum bile boyle biseyi taktigima. Bi yere erkek arkadasim ve babasiyla yemek almaya gittik, disarda bi dilenci oturuyodu, icimden geldi yemek aliyim dedim. Boyle seyleri hic konusmam, icinden geldiyse tek yaparsin, birisiyle paylasinca sanki sevabi kaciyomus gibi gelir bana. Neyse girdik dondurma almaya diye, sonra dedim ben burger alicam, babasina sordu dedi tamam bende alayim o zaman, ama ac bile degildiler. Aldiktan sonra gittim ben yemegi dilenciye verdim, bunlar bakiyo oyle, sonra bana sinir olmus 'biz sen tek basina yeme diye aldik ama sen soylemedin bile bana kendin icin almadigini' dedi erkek arkadasim. Bunlari babasindan uzakta konusuyoruz. Hakli adam ben ne desemde, ama kotu niyetle yapmamistim, onada dedigim gibi soylemek istemedim ama belli etmeye calistim, ayri paket yapin falan. Neyse yani bence cok sacma bi olay ama taktim. Ozur diledim, haklisin dedim ama yinede iyi niyetin altinda problem cikmasina uzuldum. Rahatlatin allah askina taktim mi takiyorum

Erkek arkadaşınızın tavrı saçma geldi bana bence takacak bir durum yok aksine adamın hoşuna gitmesi lazımdı bence.

Yemek aldığınız adam size kötü bir şey yapmış olsaydı kötü son olurdu.

Yani ben de acikcasi belirtilsin isterdim cunku ben de genelde biri yemek yerken tek yemesin diye eslik etmeye calisirim. Erkek arkadasina icimden geldi deseydin bi'sey olmazdi zaten verirken gozu gorecekti. He dersen ki bu sorun mu degil tabii ki takma bostan yere.

zaten beş dakika sonra verdiğini göreceklerdi...söylememek saçma olmuş...bide onları kim ödedi merak ettim ben..saçma gelebilir bu soru ama

Söyleyince sevabı kaçıyor ama onlar bakarken dilenciye verince kaçmıyor mu anlamadım.

Bence de adamlar mal gibi kalmış, haklılar :KK70:

Poff ne bilim ya, oyle seyler Allah'la aranda olan bisey, bence lafi edilmemeli kim gorurse gorsun, bu benim gorusum ama haklisin, onuda dusunuyorum o yuzden salak hissettim

Bence haklılar sırf sana eşlik etmek için düşünerek hareket etmişler onlar da erkek arkadaşını kenara ççekseydin durumu izah etseydin çok daha iyi olurdu

Alip onlarin yaninda verince gizliligi kalmiyor, dolayisiyla soylememeniz cok sacma olmus. Madem oyleydi 2 yane alip birini dilenciye verip digerini kendiniz yeseydiniz, size eslik etmek icin burger alanlara saygisizlik olmazdi boylece.

Haklisiniz, kendi kendime sinir oldum, kafamda 2 gundur buyuttum, nasil telafi edicem?

Aman olan olmuş daha ne diye düşünup düşünup üzülüyorsun. Her insan bazen sacma salak davranabilir. Öyle rezil olmuş falan da değilsin. Bir an düşünememis olabilirsin. Abartilacak bir sey yok uzülme o kadar.

Ha bu arada Allah kabul etsin :)

Slm kizlar,
Cok sacma bisey oldu ve inanamiyorum bile boyle biseyi taktigima. Bi yere erkek arkadasim ve babasiyla yemek almaya gittik, disarda bi dilenci oturuyodu, icimden geldi yemek aliyim dedim. Boyle seyleri hic konusmam, icinden geldiyse tek yaparsin, birisiyle paylasinca sanki sevabi kaciyomus gibi gelir bana. Neyse girdik dondurma almaya diye, sonra dedim ben burger alicam, babasina sordu dedi tamam bende alayim o zaman, ama ac bile degildiler. Aldiktan sonra gittim ben yemegi dilenciye verdim, bunlar bakiyo oyle, sonra bana sinir olmus 'biz sen tek basina yeme diye aldik ama sen soylemedin bile bana kendin icin almadigini' dedi erkek arkadasim. Bunlari babasindan uzakta konusuyoruz. Hakli adam ben ne desemde, ama kotu niyetle yapmamistim, onada dedigim gibi soylemek istemedim ama belli etmeye calistim, ayri paket yapin falan. Neyse yani bence cok sacma bi olay ama taktim. Ozur diledim, haklisin dedim ama yinede iyi niyetin altinda problem cikmasina uzuldum. Rahatlatin allah askina taktim mi takiyorum

bu iyiniyetin kötü sonu değil ki.. organizasyonsuzluğun kötü sonu olmuş.. sonuçta sen gizliyomuşsun gibi görünüp biraz d a aptal durumuna düşmüşler sırf seni yalnız bırakmamak için yemek almışlar.. neyse hatanı anladın çok önemli bir mesele değil onlar da büyütmesin aman

X