iyi niyetli ama kiskanc kayinvalide mi..

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
Esimle yaklasik bir aydir ayriyim..onceki konularimda sebebi var..neyse biz araba almistik ve kpderime borclandik bu borcuda ben oduyordum araba benm uzerime. Su anda esimde..cok onemli degil benim icin..herneyse ben yine de arkamdan konusulmasin diye 1000 tl vermeye gittim..nitekim almaz die dusunmustum sonucta araba esimde..herneyse..konu ayrilmamiza geldi. Esim zamaninda ailesinin ustunde oturmak istemedgimizden ben burda esimi size uzdurmiycem demis kpderime simdi neden kendi uzuyor dedi..kvalidemde hemen ordan hayir ondan degil burda cocuk yetistirmek zor die gitti dedi..bu ne demek simdi...yani kvalidem bu tarz seyleri cok yapior..

Eşinizle ayrisiniz sonuçta değil mi? O zaman neden onun bindiği arabanın parasını vermek istiyorsunuz? Ayrıca madem ayrisiniz bırakın takmayin kayinvalidem şunu dedi, kayinpederim bunu yaptı demeyi.. kendinize yazık. .

Eşinizle ayrisiniz sonuçta değil mi? O zaman neden onun bindiği arabanın parasını vermek istiyorsunuz? Ayrıca madem ayrisiniz bırakın takmayin kayinvalidem şunu dedi, kayinpederim bunu yaptı demeyi.. kendinize yazık. .
Kredi cekmis olsaydim yine ben odeyecektim sonucta ben cekmis olucaktim...bir de ailem verme taraftariydi...haklisiniz aslinda, takmamam gerek ama elimde degil..

Uzun zamandir size yazmayi dusunuyorum

Konularinizi biliyorum.
ArKadasim sen bu ii niyetinden kaybediyorsun
Bu hareketin bile esinin egosunu tavan yaptrmistir
Ya biraz net bi durus sergile.esin karim acaba gidiyor mu diye bi kwndine gelsin
Aen iki adim.geri bi adim.ileri tavrinla hicbissey elde edemezsin.
Ya evi terkettin cok ta haklisin.simdi onlarin ayagina gidip para goturmek ne
Birak esin arasin merak etsin bi cevap verme gorunme adam ben ne yaptim desin
Ins hersey guzel gonlunuz gibu olur.kalbinizin guzelleigne kalpten inanrak soyluyorum.kendini ciddi geri cek

Esimle yaklasik bir aydir ayriyim..onceki konularimda sebebi var..neyse biz araba almistik ve kpderime borclandik bu borcuda ben oduyordum araba benm uzerime. Su anda esimde..cok onemli degil benim icin..herneyse ben yine de arkamdan konusulmasin diye 1000 tl vermeye gittim..nitekim almaz die dusunmustum sonucta araba esimde..herneyse..konu ayrilmamiza geldi. Esim zamaninda ailesinin ustunde oturmak istemedgimizden ben burda esimi size uzdurmiycem demis kpderime simdi neden kendi uzuyor dedi..kvalidemde hemen ordan hayir ondan degil burda cocuk yetistirmek zor die gitti dedi..bu ne demek simdi...yani kvalidem bu tarz seyleri cok yapior..
canım bak şimdi ben sana ne diyeceğim... eşimin ailesi aile bile değildi bebeğimiz olucak daha dün yapmadığını bırakmadı eğer çocuk yoksa bırak gitsin donuna kadarda al muhattap olmaya deymez

Madem devam ödüyorsun borcu arabayi al. Hem ayrilcagim esimde durcak araba hemde borcunu ödicem delirmedim daha hediye edecek kadar :)))

araba ortak mal şu an 500 sen 500 o ödesin. Gerçekten iyi niyetlisinin ötesinde saflık,enayilik oluyor bu.

konuları bilmiyorum ama bu yazdıklarına yorum yapıcam.borcu niye ödedin ki.hiç gitmeyecektin oraya hata yapmışsın

Kpeder sizi barıştırmak istiyor sanki ama kvaliden için emin olamadım tek cümle ile.
Kadının tarzı da bu olabilir ya da barışmanızı istemiyor olabilir.

zaten ayrısınız hala kaynananın dediklerini mi takıyorsun. Çocuk yetiştirmek zor diye ya da eşin ezdirmek istemediğinden her neyse sonuçta aynı kapıya çıkıyor. Araba sizin üzerinize madem alın arabanızı eşinizden neden almadınız ki ondan duruyor. Duruyorsa parayı da götürmeseydiniz. Ayrılık aşamasında düşünecek onca konunuz varken kaynananın lafına mı taktınız şimdi.

1 aydır ayrısınız boşanma sözleri geçiyor aranızda. Borcu devam eden bir ortak mülk araba var. Ve araba eşinizde.
Siz taka taka kayinvalidenizi mi taktiniz?

Merhaba evet haklsinz snrm ben de vermiycektim ama ailem git ver dedi oyle deme nedenlerine gelince ayrilma nnoktasina geldiginizde arabadan hak talep edersin ya da arabanin ustune borccunu oder arabayi alirsin dediler.
Zaten esimde bir miktar para getirmis babasina araba borcu icin..
Esim gecen hafta aradi cuma gunu psikolgaa gidelim diye..ben bunu bi adim olarak algiladim.
Zaten esimden de arabayi istemeyi dusunuyorum ki istemeye yuzum olsun...he verirmj bilmem vermezse de odedigim borclari ister kendime araba alcam derim.

Borcunu sizin ödediğiniz ve sizin üzerinize olan araba neden eşinizde ???
Evden ayrilirken araba bozuktu ve servise gidecekti. Bizkavga ettigimzde de esim araba 25000km de kalicak herseyi yarinyariya boluscez demisti..o an cok sinirliydi saydi bayagi...altinlarimiz benm babamdaydi ben onlari yolu yordami neyse oyle olucak dedim daha cok sinirlendi.
Tabi daha sonra kendiisi arabayi defalarca kullandi..ben aileme arabayi alcam dsemde hep beni durdular o kadar dusme allah buyuktur diyerek kimseninnyanina kalmaZ.bosanma asamasina gelince gereken neyse yaparsin dediler.
Ben de babami aradim geldi aldi.

X