izinsiz günlük okuma

papatyam90

öyle bir geç zaman...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
371
1
46
İzmir
kızlar sevgiliniz izinsiz günlüğünüzü okursa ne yaparsınız? ayrılmak en doğrusu olmaz mı? saygısızlık değil mi bu?

tam anlamıyla saygısızlık günlük senin düşüncelerini duygularını ifade eden sana özel bi seydir baskaları okursa bi anlamı kalmaz ki

bencede saygısızlık. ne o öyle güvenmiyomuş gibi. hem sen birisi okusun diye yazmıyosun onu gerekli olsa sen okuturdun zaten :47:

Haklısın günlüğünü izinsiz okumak saygısızlıktır; ancak ayrılmak için sebep değil bahane olabilir ancak.

Günlüğün ne şeklide okundu bilemiyorum ancak sevgiline bundan hoşlanmadığını izah edebilirsin.

Ayrıca okunmasını istemiyorsan günlüğünü sağlam muhafaza etmelisin, öyle el altında ulaşılabilecek bir yerde olmamalı, başkaları da bulup okuyabilir.

ayrılmak biraz ağır olmaz mı? tamam çok saygısızca bir şey ama uyarıp tavrınızı ortaya koymanız yeterli olur bence.

kızlar sevgiliniz izinsiz günlüğünüzü okursa ne yaparsınız? ayrılmak en doğrusu olmaz mı? saygısızlık değil mi bu?
bu yaptığını bir daha yapmaması gerektiğini söyleyin bana güvenmiyormusun de kendini sorgulasin bi bence uyar bidaha yapacağını sanmam ayrılmak olmas hemen kestirip atmak bnce

hmm tamam dediklerinizi yapıyım :D yemin etsin gerekirse özelime karışmıyacağına dair. zaten yemin edemezse güvenmiyodur. güven olmadan da bi ilişki yürümez herlde

İnsanlardaki günlük okuma merakına hiç anlam veremiyorum
Odama giren küçücük kız gelip bana ''günlük mü tutuyosun'' dedi şaka gibi,okumuş edepsiz
Üniversiteye gideceğim şimdi 2 günlüğüm var yakıp gitmeye karar verdim
Kalsa illa birileri karıştırıp bulacak,götürsem yine illa bulunur :41:

Erkek arkadaşının yaptığı çok büyük saygısızlık
Ayrıl yada ayrılma diyemem tabi ama haddini bildir :47:
Şifrel günlük tutalı bizler en iyisi :31:

evet size karşı bir saygısızlık yapmış.
ama böyle bir şey için ilişki mi bitirilirmiş??? lütfen ayrılığı bu kadar kolay düşünmeyin :20:

Son düzenleme:
benim başıma geldi bu kadar iğrenç hissetmemiştim kendimi

şu anda eski sevgilim kategorisinde öküz adam

o yüzden ayrılmamıştım ama şimdi ki aklım olsa kesinlikle böyle birşeye engel olur o dakikada ayrılırdım

çünkü saygısız!o konuda saygı göstermeyen hiç bi konuda saygı göstermiyor

çünkü seni saygıya değer olarak görmüyor herşekilde davranabileceğini sanıyor

bak aklıma geldi bi kerede teyzem okudu

onada hala sinir oluyorum...ama teyzem işte yapcak birşey yok olmuş bikere

ama sevgili bambaşka teyze bambaşka...en azından teyzem iyi niyetliydi..

Son düzenleme:
ben okumazdım herlde ya. ilişkide güven olmalı herşeyden önce. sürekli şüpheyle yaklaşırsam bi ömür geçmez.

aldatırsa yada yalan söylerse kendi bilir. günahı onun boynuna. vicdanım rahat olur en azından üzerime düşen görevi yaptım diye.

ben okumazdım herlde ya. ilişkide güven olmalı herşeyden önce. sürekli şüpheyle yaklaşırsam bi ömür geçmez.

aldatırsa yada yalan söylerse kendi bilir. günahı onun boynuna. vicdanım rahat olur en azından üzerime düşen görevi yaptım diye.

erkekler şüphe yüzünden okur ama bence merak kadının doğasında var birşeyden şüphelenmesem bile okurdum yalan yok :9::9: insanoğlu meraklı bundan sonra günlüklerini şifreli tut hatta sayılarla tut ilk başlarda zor olur ama sonrası rahat hemde güvenli :34:

çok yanlış ama ben olsam okurdum hemde her satırını :52:
ama şüpheden falan değil merak eder insan
sevgilim benimkini okusa sinir olurdum ama ayrılmazdım
sende ayrılcak olsan konu açmadan ayrılırdın bence :23:

Back
X