• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir çocuk doktoru

Mucizee35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
905
320
33
Merhaba kızlar İzmir'de ilgili bir çocuk doktoru arıyorum devlet özel farketmiyor. Hastasını tanıyan bilen gereksiz ilaç kullanımından kaçınan önerileriniz varsa yazarsanız teşekkür ederim

Merhaba kızlar İzmir'de ilgili bir çocuk doktoru arıyorum devlet özel farketmiyor. Hastasını tanıyan bilen gereksiz ilaç kullanımından kaçınan önerileriniz varsa yazarsanız teşekkür ederim
9 eylül saglikli cocuk asi biriminde tolga ince. Ilaç sevmez, tatli sert bir hoca ama çok ilgilidir

Dr Neşe Yar eskiden Egepol hastanesinin çocuk doktoruydu şimdi kendi muayenesi var ilgili bir doktor 15 yıl önce oğlumun doktoruydu şimdi kızımın acil durumlarda sorduğunuz sorulara cevap veriyor whpsap yazınca

Dr Neşe Yar eskiden Egepol hastanesinin çocuk doktoruydu şimdi kendi muayenesi var ilgili bir doktor 15 yıl önce oğlumun doktoruydu şimdi kızımın acil durumlarda sorduğunuz sorulara cevap veriyor whpsap yazınca
Teşekkür ederim baktım hemen yeri konaktaymış

Prof. Necil kutukculer ege universitesinin doktoru ayni zamanda.Cok iyi bilgili bir doktor.Muaynehanesi kahramanlarda kapali spor salonunun ordaydi

Ben devlete gidiyorum çünkü çok memnun olduğum iki dr var. Biri şehir hastanesinde emine nursel hanım. Detaylıca ilgileniyor kendisi. Diğeride güler yüzlü doktorumuz trafik hastanesindeki sibel yaldız.

Back
X