Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben henuz yaptiramadim, peki ayni fiyat mi karsiyakadakindeÇok teşekkürler cevap için, biolab Karşıyaka şubesinde de yapılıyormuş. Oraya gideceğim sanırım.Senin sonuçlar çıktı mı? Nasıl sonuçların?
merhaba arkadaşlar .ben de yaptırıcam test.googledan bikaç yer buldum 160 dedi hepsi.parası önemli değil de güvenilir olması kafamı karıştırıyor.egelab ankaraya gönderiyormuş. analiz diye bi yer var orası kendimiz yapıyoruz dedi ama ner kadar doğru bilemiyorum...kararsızım...fikri olanlar?
Kac günde çıktı sonucunu sifa daİzmir Şifa Hastanesinde yapılıyor bu test. 55 tl. ücreti. AMH testi yaptıracak olanlara duyurulur
amin, ben eşimden ayrılalı 4 yıl oldu, bu nedenle yaşımdan dolayıda çok tedirginim. inceledim ben bazı bilgiler buldum ayşegüneş, bu testi yaptırmayı düşünüyorum. bahsettiğin yerin sayfasında bulduğum bilgiyi paylaşmak istedim. https://www.talatpasatip.com/amh-testi-ile-yumurtalik-rezervinizi-ogrenebilirsiniz/66 inşallah bebek sahibi olmak isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlat nasip olsun. inşallah geç kalmamışımdır.Ben AMH testini Talatpaşa Tıp Laboratuvarı karşıyaka şubesinde yaptırdım. Fiyatı uygundu , Sonucum şükür iyi çıktı ve korkularım azaldı. Menopoz benden uzakmış, daha uzak olsun inşallah.Yaşımdan dolayı çok korkuyordum yumurtalık rezervim iyimiş, iyice bilgilendirdiler, ben biraz evhamlı olduğum için çok şey sordum. Over yani yumurtalık yetmezliği olanlar, bu testi yaptırmalıymış. Ben ilk bebeğimi kaybettim. bu nedenle ikinciyi şansa bırakmak istemiyorum ve dikkatli olacağım, paradan çok güvenli olmasına özen gösteriyorum herşeyin.Bebek isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah.
sonuç kaç günde çıktı yaptırabildin mi ?Ben AMH testini Talatpaşa Tıp Laboratuvarı karşıyaka şubesinde yaptırdım. Fiyatı uygundu , Sonucum şükür iyi çıktı ve korkularım azaldı. Menopoz benden uzakmış, daha uzak olsun inşallah.Yaşımdan dolayı çok korkuyordum yumurtalık rezervim iyimiş, iyice bilgilendirdiler, ben biraz evhamlı olduğum için çok şey sordum. Over yani yumurtalık yetmezliği olanlar, bu testi yaptırmalıymış. Ben ilk bebeğimi kaybettim. bu nedenle ikinciyi şansa bırakmak istemiyorum ve dikkatli olacağım, paradan çok güvenli olmasına özen gösteriyorum herşeyin.Bebek isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah.