Ben tahir özgüdere gidiyorum. Çok memnunum. ben muayenesine gidiyorum. Bildiğim kadarıyla hastanede muane eymiyor. Orada tedavi gerçekleştiriyor yada doğum yaptırıyor.tahir özgüder e giden var mı çınarlı hastanesi ya da reşat bozoklar
Benim doğumumu tahir bey yaptırdı, çok memnun kaldımçınarlıya giden kimse yok mu
Çınarlıda mı yaptırdın. Yeni mi doğum yaptınBenim doğumumu tahir bey yaptırdı, çok memnun kaldım
evet çınarlıda yaptım, hastaneden de çok memnun kaldım. Çok konforlu sayılmaz ama hemşireler ebeler çevrenizde pervane oluyor, bebekle de güzel ilgileniliyor. 13 ay önce doğum yaptım.yine hamile kalsam yine tahir bey + çınarlı derim.Çınarlıda mı yaptırdın. Yeni mi doğum yaptın
Çınarlıda doğum fiyatları ne kadar acaba. Ben tahir beye gidiyorum ama muayenesine. O yüzden çınarlı hakkında hiç fikrim yok. Bu arada maalesef henüz hamile değilimevet çınarlıda yaptım, hastaneden de çok memnun kaldım. Çok konforlu sayılmaz ama hemşireler ebeler çevrenizde pervane oluyor, bebekle de güzel ilgileniliyor. 13 ay önce doğum yaptım.yine hamile kalsam yine tahir bey + çınarlı derim.
ben sgklıyım o yüzden 1750 gibi bişey ödemiştik o zaman.tahir beye sorun o bilgi verir zaten.Çınarlıda doğum fiyatları ne kadar acaba. Ben tahir beye gidiyorum ama muayenesine. O yüzden çınarlı hakkında hiç fikrim yok. Bu arada maalesef henüz hamile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?