İzmir de kadın doğum ve hastalıkları doktoru

Nesliy1

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2013
33
2
18
35
Diğer
Arkadaşlar iyi geceler,

İzmir de güvenilir kadın doğum doktoru arıyorum.Bildiğiniz ya da önerebileceğiniz ya da kendi doktorunuz var mı?

Merhaba, Ekadom Hüseyin Ceyberi'ye gittim daha önce. Çok güler yüzlü, sıcak ve bilgili. Rahim ağzında yara ve kistim vardı. Tedavisiyle iyileştim. Hamil kalırsam da kendisine gitmeyi düşünüyorum. Sayfada kendisiyle ilgili çok fazla yorum var, aratabilirsiniz. Yeri Manavkuyu'da...Muayene 190 tl
Bir arkadaşım Kahraman Kolday'a gidiyor. Muayene 200 tl. Çok memnun. Özellikle ultrason cihazı çok güzel, 3 aylıkkken bile renkli ve çok detaylı ultrason resmi veriyor. Onu da çok tavsiye eden var

İzmir'de kadım doğum alanında Prof.Dr. Serdar Özşener'i tavsiye ederim. Hem çok ilgili, sevecen, hem de çok tecrübeli.

Mrb. Ben doğum yapalım bir yıl oldu her anlamda araştırma yaptım hastaneden anestezi ekibine bebek yolundaki ünitesi ne kadar ki ben rahatsızlığım var Dr murat gök özel gazı Hastanesi tavsiye ederim mükemmel bir doktor sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevap veririm.

Bornova da op dr Hasan Yıldız var Maya klinikte. benim doktorum çok memnunum bir cihazlar var eski değil yeni yeni cihazlarla donatılmış bir yer doktorda tecrübeli , güleryüzlü .Bana kolaylıkla doğum yaptırdı her bakımdan çok iyi bir doktor.

ilk görüşmeye gittiğinde anlarsın doktor çok bilgili ben tavsiyeyle gitmiştim çok memnun kaldım o günden beride doktorum oldu.

Arkadaşlar ben Bornova'da hüseyin ceyberiye gidiyorum çok memnunum sıcakkanlı güleryüzlü normal Doğumu yani doğal Doğumu desteklemesi de onu tercih etmemin Başlıca nedeni yarın cinsiyeti görücez inşallah

tahir özgüder e giden var mı çınarlı hastanesi ya da reşat bozoklar
Ben tahir özgüdere gidiyorum. Çok memnunum. ben muayenesine gidiyorum. Bildiğim kadarıyla hastanede muane eymiyor. Orada tedavi gerçekleştiriyor yada doğum yaptırıyor.

Çınarlıda mı yaptırdın. Yeni mi doğum yaptın
evet çınarlıda yaptım, hastaneden de çok memnun kaldım. Çok konforlu sayılmaz ama hemşireler ebeler çevrenizde pervane oluyor, bebekle de güzel ilgileniliyor. 13 ay önce doğum yaptım.yine hamile kalsam yine tahir bey + çınarlı derim.

alsancakta dr umur yensel var netten bak hakkındaki yorumlara süper bir dr paracı değil çok ilgili tavsiye ederim.

Çınarlıda doğum fiyatları ne kadar acaba. Ben tahir beye gidiyorum ama muayenesine. O yüzden çınarlı hakkında hiç fikrim yok. Bu arada maalesef henüz hamile değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…