Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası izmir de yarım gün bakıcı fiyatları

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

BenEmel

İzmirli bir Akrep kadını
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
99
33
Merhaba arkadaşlar oğlum bu sene ilkokula baslıyor 1. sınıfta sabahçı yapmadıkları için öğlenci olacak mecburen okul evimize çok yakın sabah 8 de gelip öğlen 12:30 -13:00 arası çalışacak bi yardımcı/ bakıcı arıyorum.Fiyatlar nasıl hiç bilmiyorum bilgisi olan arkadaslar yorum yaparsa sevinirim.
İstediğim şey sabah 10 gibi oğlumu uyandırıp kahvaltısını yaptıracak giydirip okula bırakacak bu arada bi saat falan ogün evde bi iş yapacak yani mesala sadece toz almak yada telden çamaşırımı toplamak işte ne biliyim sadece bi süpürge tutmak öyle detaylı temizlik yapmayacak.

Bende yarım gün 400 anlaştım iş yapmayacak.sadece bebek bakacak benim evimde.bu arada kendi evinde ya da benim evimde fiyat nasıl fark ediyor merak ettim.

Bende yarım gün 400 anlaştım iş yapmayacak.sadece bebek bakacak benim evimde.bu arada kendi evinde ya da benim evimde fiyat nasıl fark ediyor merak ettim.
Merhaba canım, benim görüştüğüm bakıcılar da genelde kendi evinde bakacaksa 100-150 lira daha aşağıya anlaşılabilir olduğunu gördüm

Merhaba canım, benim görüştüğüm bakıcılar da genelde kendi evinde bakacaksa 100-150 lira daha aşağıya anlaşılabilir olduğunu gördüm
İyi bari herkes bana pahalıya anlaitığımı söylüyor.ama onların bakıcıları kendi evlerinde bakıyorlar.yinede pahalı ama ne yapalım yeterli iyi olsun.siz anlaştınızmı birisiyle.ben birini buldum ama pek soğuk görünüyor gözüme ne zormuş ya.daha başlamadı bile kırk kusur buldum.suratsız soytarı gibi kelimelerle çocuk seviyor.sözde seviyeli filan.ama bunlarda önemli benim yavrum canından cicimden anlar ne yapcam bilmiyorum.

Bende hafta 3 gun 10 ile arasi istiorm bebegm var.bi de yemekvyapick ama bulamiorm

Merhaba, öğleden sonrası için yarım gün çocuk bakımında bana yardımcı olacak birini aramaktayım. Oğlum 3,5 yaşında Nisan'da da ikinci oğlum dünyaya gelecek. Ben evde olacağım için ben biriyle ilgilenirken diğeriyle ilgilenecek birini aramaktayım. Izmir bornova civarında Ilgilenenler mesaj atabilirler...

X