Saç Kesim Şekilleri İzmir Kuaför önerisiiiii!!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

fullofpeace

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
2
0
24
kızlaaar
Bornovada oturuyorum saç kesimi için Kuaför Önerisine ihtiyacım var. Bornova Çevresinde olursa daha iyi olur. Var mı memnun kaldığınız iyi bi Kuaför falan, bir de fiyatıyla yazarsanız sevinirim:)

kızlaaar
Bornovada oturuyorum saç kesimi için Kuaför Önerisine ihtiyacım var. Bornova Çevresinde olursa daha iyi olur. Var mı memnun kaldığınız iyi bi Kuaför falan, bir de fiyatıyla yazarsanız sevinirim:)

özkanlarda ibrahim&ibrahim kuaför var fiyatları uygunla pahalı arasında ama memnun kalabilirsin :)
https://www.facebook.com/ibrahimibrahimguzelliksalonu?fref=ts

yine bornova küçük parkta soner saç tasarım var çok beğeniyorum ama henüz gitmek nasip olmadı bana
https://www.facebook.com/pages/SONER-SAÇ-TASARIM/166390620111450?fref=ts

Ben İbrahim & İbrahim' e gittim ama memnun kalmadım açıkçası. Saçımı düğün maşası yaptılar ama neyse ki o zaman küçüktüm daha. :-) Yıllardır Cosmo'ya gidiyorum ben. Gayet memnunum. Öneririm büyük bir gönül rahatlığıyla. :KK68:

Ben İbrahim & İbrahim' e gittim ama memnun kalmadım açıkçası. Saçımı düğün maşası yaptılar ama neyse ki o zaman küçüktüm daha. :-) Yıllardır Cosmo'ya gidiyorum ben. Gayet memnunum. Öneririm büyük bir gönül rahatlığıyla. :KK68:
Cosmo nerde canım?ben röfle ićin yer arıyorum şöyle turuncu yapmayanından:)) bornova, karşıyaka civarı.

Cosmo nerde canım?ben röfle ićin yer arıyorum şöyle turuncu yapmayanından:)) bornova, karşıyaka civarı.

Merkezde Dominos Pizza var. Hatta Gürmar falan da yakın. Tam arada kalıyor. Migros'a yürüme mesafesinde ayrıca. :) Tam anlatabildim mi bilmiyorum. :KK75:
Ben en çok samimi olmalarını beğeniyorum. Saçımı boyatmak istediğimi söyledim ama yaşım daha erken diye kesinlikle boyama falan dediler. Başka kuaförler olsa hemen "Hadi boyayalım." derlerdi. :KK37:

Merkezde Dominos Pizza var. Hatta Gürmar falan da yakın. Tam arada kalıyor. Migros'a yürüme mesafesinde ayrıca. :) Tam anlatabildim mi bilmiyorum. :KK75:
Ben en çok samimi olmalarını beğeniyorum. Saçımı boyatmak istediğimi söyledim ama yaşım daha erken diye kesinlikle boyama falan dediler. Başka kuaförler olsa hemen "Hadi boyayalım." derlerdi. :KK37:
O bölgeyi biliyorum. Teşekkür ederim.

kızlaaar

Merhaba canim gercketen iyi bir kuaför bulmak çok zor. Hem kaliteli hem uygun fiyatlı hem guler yüzlü olmasını istiyor insan. Ben cok kuafore gittim ama en son yaklaşık 1 yıldır bornova ozkanlarda vip kuafore gidiyorum. Hem ortam olarak guzel hem de islerini cok iyi yapiyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum...

Kızlar, Narlidere'deki Tufaner Kuaförü tavsiye edebilirim. Tufan Bey ve ekibi çok pozitif ve işlerini iyi yapan insanlar. Ben geçen hafta saçlarımı kestirmek ve boya için gittim, tam istediğim renk oldu, şiddetle tavsiye ediyorum.

merhabalar:
eski bi forum ama bu varken yenisini açmak istemedim.

izmirdeyim ve saçımı kestirmek istiyorum.
önerisi olan varmı?
zor bir model ve bende saç konusunda çok hassasım.
normalde kesime nizama gidiyorum.
bir kerede alemdarı denedim.
key için iyi diyorlar ama bilgim yok...

bu saydıklarımla ilgili yada başka öneri lütfen? :110:

merhabalar:
eski bi forum ama bu varken yenisini açmak istemedim.

izmirdeyim ve saçımı kestirmek istiyorum.
önerisi olan varmı?
zor bir model ve bende saç konusunda çok hassasım.
normalde kesime nizama gidiyorum.
bir kerede alemdarı denedim.
key için iyi diyorlar ama bilgim yok...

bu saydıklarımla ilgili yada başka öneri lütfen? :110:

Merhaba ben de öneri istiyorumm.

Canım bende bornovada yusuf bozkurta gidiyorum ama sadece kesim için gidiyorum çünkü mükemmel uzuyor saçlarım o kesince hep istedigim modeli de tutturuyor. kesinlikle tavsiye ederim. ama mesela düz boyada iyi fakat ombre tarzı boyalarda annemi götürdüm memnun kalmadı

X