İzmir li EYLÜL ANNELERİ ordamısınız?

Arkadaşlarım merhaba herkese.Bende 25 haftalık hamileyim ve kısmet olursa bi kızım olacak eylülde.Narlıderede oturuyorum bende.Kafama takılan o kadarr çok sor varki sormayın.Nerde,nasıl doğum yapıcam,bebeğime neler alıcam?vs....Hepbirlikte halledelim hamilelerin gücüyle tüm soruları hadi.yerimseniben

biliyorum canım suan da ykm de cok buyuk ucuzluk var ben magazalardan alışveriş yapmıyorum benim kızın kıyafetleri dışardan geliyor

arasıra mothercare ve lcw den alıyorum o kadar..
ben inci tunçel den komple odayı aldım.. o yuzden heç sölemeyiim kalbine ineeer.Zaten dogum sonrası sade bebek odası ve ilac felan bakım masraflarımız o yuzden fazla tuttu..

Son düzenleyen: Moderatör:
hastane cıkışlarında aman da battaniyeli falan diye
ucuz setlerden alma 50 ytl lik falan olanlardan bişeye benzemiyor
chicco nun alsancak mafazasında keseli 5 li takımlar var.
mother care in alsancak magazasındada cok guzel şeyler var.
alsancak joker dede fuar bebe nin ürünleri var.BAnyo alıcaksan fisher price in 70 ytl civarı cok gusel kendinden fileli banyosu var internetten bak istersen.
aldıgına ve kullandıgına degecek bir ürün
ıslak mendilide asla degiştirme sürekli onu kullan yaramıyor cocuga sonra
banyo ve vucut bakım malzemelerini de tek markadan git sebamed al
sebamedlerde kozmetik yok hem anti hem hipo alerjenik ph dengesini bozmayan cilde duyarlı ürünler. set cantalı felan diye da alma
cok kalitesiz birde set haricinde alman gereken urunlerde var el tırnak koruyucu nemlendirici krem ve losyon kolonya Bübchen de cok iyi bak sebamed den hiç farkı yok..

ya arkadaslar 35 haftalık hamileym
bebegime daha bi sey almadık allh nasip ederse bu hafta ici almayı düsünüorz ama ne alıcm ne yapıcm ck heycnlıym
besikolarak oyun parkı alaym diorm sz neler onerrsnz yardımcı olurmusnz
bide su aralar nerde ne indirmde hc bi bilgm yk simdidn tesekkrlr

Selam kızlar,
Öncellikle hepinizi tebrik eder , sağlıklı doğumlar dilerim. Benim çok az kaldı artık doğuma 11 gün sonra yani 28 Ağustosta sezeryan olucam inşallah. Bu arada ben ızmir Tirede oturuyorum doktorum izmirde konak kadın doğumda çalışıyor çok memnunum doğumumu karataş hastanesinde yapıcam. Bu arada kızımın tüm eksikleri bitti herşeyi hazır artık sağlıkla kucağımıza almayı bekliyoruz , darısı sizlerin başına inşallah.

benimde dr.m L.HİÇYILMAZ ama ben sizin gibi düşünmüyorum kendisi hakkında ölümüme sebep oluyordu ve mümkün olduğu kadar yaşadığım olayı paylaşıyorumki insanlarla ona gidenler bir kez daha düşünsünler.şükür siz olayı bir problem yaşamadan atlatmışsınız keşke bende kendisinden sizin gibi bahsedebilseydim.bundan dört ay önce dış gebelik geçirdim ama kendisi hekim olduğu halde teşhisimi bir türlü koyamadı beni bekleterek hayatımı tehlikeye soktu nitekim ölümden döndüm iç kanama şokuna girdim ve sağ tüpümü kaybettim her şeyden önemlisi ölümden döndüm ve kendisi amaliyatımda bulunmadı ben şoktayken eşimle telefonda para konuşuyordu burdan EGE ÜNÜVERSİTESİ TIP FAKULTESİNDEKİ cerrahım dr.METE beye saygılarımı ve sevgilerimi yolluyorum lütfen drlarınızı ii seçin arkadaşlar.....

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım öncelikle çok geçmiş olsun,aynı sorunu 2 sene önce annem yaşadı ve ölümden döndü ( dış gebelik geçirdi ve tabi annemde farkında değildi dış gebelik geçirdiğini-o kadar bilgisiz vicdansız bir doktormuş ki anneme hamile olduğunu ve kürtaj yapılmasını önerdi.Narlıderede muayenehanesi vardı orda kürtaj etti ama gel gelelimki neyi kürtaj etti anlaşılması güç nasıl bir vicdana sahip nasıl yemin etmiş bir doktor bilemiyorum....

daha sonra annem rahatsızlanmaya başladı ağrıları başladı ve vücudu davul gibi şişmeye başladı ve nitekim iç kanama geçirdi Hemen eski doktorunu aradık ve ona götürdük ve o gece hemen ameliyata aldı eğer götürmeseydik ve anlaşılmasaydı annemi kaybedebilirdik...Bize dediği "nasıl anlamaz dış gebelik olduğunu ve nasıl kürtaj yapar anlamıyorum"...allaha bin şükür ki eski doktoru UZMAN DR.H.ZEKİ UZUN sayesinde kurtuldu allah ondan razı olsun..

Bunları buraya özellikle yazıyorum doktor seçiminizi iyi yapın bizim yaşadıklarımızı siz ve yakınlarınız yaşamasın...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…