Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar çok tedirginim.epidural normal doğum istiyorum ama hastane ve ebeler hakkında endişelerim var.bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın
arkadaşlar çok tedirginim.epidural normal doğum istiyorum ama hastane ve ebeler hakkında endişelerim var.bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın
Canim merhaba ben 38 gun once izmir Karşıyaka Medical park da dogum yaptım cok memnun kaldım bana da epidural takıldı İnan o kadar sancıdan sonra o kadar iyi geliyor ki anlatamam zaten sezeryan olsanda epidural yapacaklar belden aşağıya uyuşturucular benim bebisim biraz daha aşağıya inseydi normal dogum olacaktı ama 32 saatlik sancidan sonra zorunlu sezeryan olmak zorunda kaldım zaten epidurali 4 cm den sonra vuruyorlar o sıraya kadar yeteri kadar acı çekiyorsun zaten. Başka soruların olursa cvp vermeye çalışırım.![]()
Ne güzel normal dogum yapmissin keske bende normal dogum yapsaydımmerhaba canım ben de 4 ay evvel medikalde epidural normal dogum yaptım ve tabii ki benim de senin gibi bir sürü endişelerim vardı. bı kere yazık o ebeler gık demeden benim etrafımda uçuştular ve beni kuş gibi doguma soktular. düşünüyorsan için rahat olsun insan kendini cok güvende hissediyor
Ne güzel normal dogum yapmissin keske bende normal dogum yapsaydımherseyin hayırlısı
bende 33. haftamdayım ve hamilelğimin başından beri oraya gidiyorum..bende çok tedirginim..ilk doğumum old. için![]()
ben de medicalde doğum yapmayı düşünüyorum..muhakkak bu tür şeyler kişiden kişiye değişiyordur ama medikalin personelinin tavırlarını nasıl buldunuz kızlar? hemşireler iyi davranıyor mu, ilgili mi?
ben kontrollerimi medikalde yaptırıyorum, doktorum gayet iyi ve ilgili ama hemşireler pek bir soğuk görünüyorlar gözüme acaba doğum hemşireleri daha ilgili olurlar mı ki?
sağol canım, suda doğum bildiğim kadarı ile yok hala. Benim doktorum Vedat Uluğ. Bizim bu sene türlü türlü talihsizlik nedeni ile gördüğümüz onlarca kadın doğumcunun içinde eşimin de benim de içimize sinen iki doktordan biri kendisi. Ama kişiden kişiye göre değişir, Vedat Beyin tarzı bize uydu galiba. Ücreti ise hastane ile konuşuyoruz, doğum şekline göre farklılaşıyor vs..Umarım sen de sağlıkla kucağına alırsınAzda kalmış cnm, Allah kucağına almayı nasip etsin, senin dr.'nun adı ne memnunmusun bir de ücretlendirme nasıl oluyor. Ayrıca suda doğumuda çok istiorum ama kısmet . .
sağol canım, suda doğum bildiğim kadarı ile yok hala. Benim doktorum Vedat Uluğ. Bizim bu sene türlü türlü talihsizlik nedeni ile gördüğümüz onlarca kadın doğumcunun içinde eşimin de benim de içimize sinen iki doktordan biri kendisi. Ama kişiden kişiye göre değişir, Vedat Beyin tarzı bize uydu galiba. Ücreti ise hastane ile konuşuyoruz, doğum şekline göre farklılaşıyor vs..Umarım sen de sağlıkla kucağına alırsın
sağol canım, zamanlarımız da yakınmış, inşallah ikimize de sağlıkla kucağımıza alırız. biz henüz fiyat konuşmadık, daha erken diye. Doğum şekli de muallakta zaten normal doğum olursa kendi doktorun giremeyebiliyor, kim varsa o yaptırıyor ancak sezeryanda kendi doktorunun girişi garanti. Vedat Bey'in en sevdiğim yanı maillere bir an önce yanıt vermesi,ulaşması çok kolay oluyor böylece.slm inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.... bende vedat beyin hastasıyım gerçi daha 3 kez gittim muayene için ama doğumu onla beraber yapmaya karar verdim ilk gidişimde biraz tereddüt ettim soğuk gibi geldi ama sonrasında ısındım en azından artık benimde içime sindi.. doğumun nasıl olacak dr bilgi vermiştir sanırım, benim sezeryan olacak hastanede fiyatı 2400 dedi sana ne dediler fiyat aldın mı bir kaç farklı fiyat duydum da... birde peşin sitiyorlar kredi kartı kabul etmiyorlarmış artık
sağol canım, zamanlarımız da yakınmış, inşallah ikimize de sağlıkla kucağımıza alırız. biz henüz fiyat konuşmadık, daha erken diye. Doğum şekli de muallakta zaten normal doğum olursa kendi doktorun giremeyebiliyor, kim varsa o yaptırıyor ancak sezeryanda kendi doktorunun girişi garanti. Vedat Bey'in en sevdiğim yanı maillere bir an önce yanıt vermesi,ulaşması çok kolay oluyor böylece.
Merhaba Anne Adayları,
Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.
Şimdiden teşekkür ederim.