izmir medical park hastanesinde doğum yapmak?

pokinava

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
143
5
68
43
İstanbul
arkadaşlar çok tedirginim.epidural normal doğum istiyorum ama hastane ve ebeler hakkında endişelerim var.bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

Bende çok merak ediyorum. Medical park (izmir) hastanesinde doğum yapan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi???

arkadaşlar çok tedirginim.epidural normal doğum istiyorum ama hastane ve ebeler hakkında endişelerim var.bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

Canim merhaba ben 38 gun once izmir Karşıyaka Medical park da dogum yaptım cok memnun kaldım bana da epidural takıldı İnan o kadar sancıdan sonra o kadar iyi geliyor ki anlatamam zaten sezeryan olsanda epidural yapacaklar belden aşağıya uyuşturucular benim bebisim biraz daha aşağıya inseydi normal dogum olacaktı ama 32 saatlik sancidan sonra zorunlu sezeryan olmak zorunda kaldım zaten epidurali 4 cm den sonra vuruyorlar o sıraya kadar yeteri kadar acı çekiyorsun zaten. Başka soruların olursa cvp vermeye çalışırım.:emir_bebek:

Canim merhaba ben 38 gun once izmir Karşıyaka Medical park da dogum yaptım cok memnun kaldım bana da epidural takıldı İnan o kadar sancıdan sonra o kadar iyi geliyor ki anlatamam zaten sezeryan olsanda epidural yapacaklar belden aşağıya uyuşturucular benim bebisim biraz daha aşağıya inseydi normal dogum olacaktı ama 32 saatlik sancidan sonra zorunlu sezeryan olmak zorunda kaldım zaten epidurali 4 cm den sonra vuruyorlar o sıraya kadar yeteri kadar acı çekiyorsun zaten. Başka soruların olursa cvp vermeye çalışırım.:emir_bebek:

merhaba canım ben de 4 ay evvel medikalde epidural normal dogum yaptım ve tabii ki benim de senin gibi bir sürü endişelerim vardı. bı kere yazık o ebeler gık demeden benim etrafımda uçuştular ve beni kuş gibi doguma soktular. düşünüyorsan için rahat olsun insan kendini cok güvende hissediyor

merhaba canım ben de 4 ay evvel medikalde epidural normal dogum yaptım ve tabii ki benim de senin gibi bir sürü endişelerim vardı. bı kere yazık o ebeler gık demeden benim etrafımda uçuştular ve beni kuş gibi doguma soktular. düşünüyorsan için rahat olsun insan kendini cok güvende hissediyor
Ne güzel normal dogum yapmissin keske bende normal dogum yapsaydım :( herseyin hayırlısı

Ne güzel normal dogum yapmissin keske bende normal dogum yapsaydım :( herseyin hayırlısı

canım umarım epidural normal doğum yaparsın.çok rahat çünkü ben oğlumu ege üniv.epidural normal doğum yaptım.hiç sancı falan çekmedim.şimdi oğlum 3 yaşında 31 haftalık hamileyim ve medikalparka zekeriya beye devam ediyorum.şimdilik memnunum başka sorun olursa yanıtlamaya çalışırım..

bende 33. haftamdayım ve hamilelğimin başından beri oraya gidiyorum..bende çok tedirginim..ilk doğumum old. için :(

cnm doğumdan korkma.ben ilk doğumumu egede epidural normal yaptım,çok rahattı.ikinci doğumumu medikalde sezaryenle yaptım,suyum geldi sancım olmadı bekledik,bebeğin kalp atışları biraz zayıflayınca sezaryene aldılar.sezaryende ilk iki gün zor oluyo,ama bak şimdi oğlumun biri üç buçuk yaşında diğeri iki aylık oldu.evimin tüm işini ben yapıyorum,sezaryen olduğum halde spora bile başladım.doğum olayından hiç korkma.

ben de medicalde doğum yapmayı düşünüyorum..muhakkak bu tür şeyler kişiden kişiye değişiyordur ama medikalin personelinin tavırlarını nasıl buldunuz kızlar? hemşireler iyi davranıyor mu, ilgili mi?
ben kontrollerimi medikalde yaptırıyorum, doktorum gayet iyi ve ilgili ama hemşireler pek bir soğuk görünüyorlar gözüme acaba doğum hemşireleri daha ilgili olurlar mı ki?

ben de medicalde doğum yapmayı düşünüyorum..muhakkak bu tür şeyler kişiden kişiye değişiyordur ama medikalin personelinin tavırlarını nasıl buldunuz kızlar? hemşireler iyi davranıyor mu, ilgili mi?
ben kontrollerimi medikalde yaptırıyorum, doktorum gayet iyi ve ilgili ama hemşireler pek bir soğuk görünüyorlar gözüme acaba doğum hemşireleri daha ilgili olurlar mı ki?

Azda kalmış cnm, Allah kucağına almayı nasip etsin, senin dr.'nun adı ne memnunmusun bir de ücretlendirme nasıl oluyor. Ayrıca suda doğumuda çok istiorum ama kısmet . .

Azda kalmış cnm, Allah kucağına almayı nasip etsin, senin dr.'nun adı ne memnunmusun bir de ücretlendirme nasıl oluyor. Ayrıca suda doğumuda çok istiorum ama kısmet . .
sağol canım, suda doğum bildiğim kadarı ile yok hala. Benim doktorum Vedat Uluğ. Bizim bu sene türlü türlü talihsizlik nedeni ile gördüğümüz onlarca kadın doğumcunun içinde eşimin de benim de içimize sinen iki doktordan biri kendisi. Ama kişiden kişiye göre değişir, Vedat Beyin tarzı bize uydu galiba. Ücreti ise hastane ile konuşuyoruz, doğum şekline göre farklılaşıyor vs..Umarım sen de sağlıkla kucağına alırsın

sağol canım, suda doğum bildiğim kadarı ile yok hala. Benim doktorum Vedat Uluğ. Bizim bu sene türlü türlü talihsizlik nedeni ile gördüğümüz onlarca kadın doğumcunun içinde eşimin de benim de içimize sinen iki doktordan biri kendisi. Ama kişiden kişiye göre değişir, Vedat Beyin tarzı bize uydu galiba. Ücreti ise hastane ile konuşuyoruz, doğum şekline göre farklılaşıyor vs..Umarım sen de sağlıkla kucağına alırsın

slm inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.... bende vedat beyin hastasıyım gerçi daha 3 kez gittim muayene için ama doğumu onla beraber yapmaya karar verdim ilk gidişimde biraz tereddüt ettim soğuk gibi geldi ama sonrasında ısındım en azından artık benimde içime sindi.. doğumun nasıl olacak dr bilgi vermiştir sanırım, benim sezeryan olacak hastanede fiyatı 2400 dedi sana ne dediler fiyat aldın mı bir kaç farklı fiyat duydum da... birde peşin sitiyorlar kredi kartı kabul etmiyorlarmış artık

Son düzenleme:
slm inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.... bende vedat beyin hastasıyım gerçi daha 3 kez gittim muayene için ama doğumu onla beraber yapmaya karar verdim ilk gidişimde biraz tereddüt ettim soğuk gibi geldi ama sonrasında ısındım en azından artık benimde içime sindi.. doğumun nasıl olacak dr bilgi vermiştir sanırım, benim sezeryan olacak hastanede fiyatı 2400 dedi sana ne dediler fiyat aldın mı bir kaç farklı fiyat duydum da... birde peşin sitiyorlar kredi kartı kabul etmiyorlarmış artık
sağol canım, zamanlarımız da yakınmış, inşallah ikimize de sağlıkla kucağımıza alırız. biz henüz fiyat konuşmadık, daha erken diye. Doğum şekli de muallakta zaten normal doğum olursa kendi doktorun giremeyebiliyor, kim varsa o yaptırıyor ancak sezeryanda kendi doktorunun girişi garanti. Vedat Bey'in en sevdiğim yanı maillere bir an önce yanıt vermesi,ulaşması çok kolay oluyor böylece.

sağol canım, zamanlarımız da yakınmış, inşallah ikimize de sağlıkla kucağımıza alırız. biz henüz fiyat konuşmadık, daha erken diye. Doğum şekli de muallakta zaten normal doğum olursa kendi doktorun giremeyebiliyor, kim varsa o yaptırıyor ancak sezeryanda kendi doktorunun girişi garanti. Vedat Bey'in en sevdiğim yanı maillere bir an önce yanıt vermesi,ulaşması çok kolay oluyor böylece.

evet canım aramız azmış inş hayırlısıyla aalcağız evlatlarımızı kucağımıza.. haakında hayırlısı neyse o şekilde olsun doğumun en sağlıklı şekilde ... normal doğumda kendi doktorunun girmeme ihtimali kötü aam sanırm diğer doktorlarda iyi... bu arada gs bonus kartınız varsa hastane % 20 indirm yapıyormuş muayene ücretlerinde de doğumda da yapıyorlarmış ben yeni öğrendim konuşacağın zaman bi sor istersen sende ....

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar bende medical parka gidiyorum dün cinsiyeti öğrendik çok mutluyum :) doktorum zekeriya bey ondan da çok memnunum.bu konu güncel kalsada bu hastanede doğum yapanlar bizi bilgilendirse süper olur.ben doktorumdan memnunum tek endişem hastanenin ebelerin anestezistin falan nasıl olduğu.bu konuda bilgisi olanlar burda doğum yapmış olanlar bize bilgi verebilirse çok sevinirim.herkeze hayırlı doğumlar...

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

sizinde işiniz hayırlı olsun :) özel msj atamıyorum çünkü yeterli msj sayım yok sanırım.bende kasımda doğum yapıcam.aslında böyle birşey çok hoş olur.sizede uyarsa neden olmasın :)

medical parkta pazartesi günü doğum yaptım. Doğumu yaptıran doktorumuz çok iyi (Vedat Uluğ) ve çok memnun kaldık. Ancak doğum ekibi, hemşireler ve sonrasındaki çocuk doktoru için aynı şeyi söyleyemeyeceğim...Bir kere doğum ekibi, özellikle aneztezi uzmanı çok kaba bir hanımdı. Azarlamaya pek meraklı. Diğer personel de ilgisiz ben doğum yaparken bütün operasyon boyunca cep telefonunu elinden bırakmayan bir hastabakıcı vardı örneğin. Konuşmamakla kalmayıp sorduğum soruları da duymazlıktan geldi...Sonrasında odaya geçtik. Odalar gerçekten çok güzel ama bütün bir kata gece tek bir hemşire bakıyor ve tabiki yerinde bulmak imkansız oluyor. Ben kıpırdayamaz haldeyken bir tanesi beni soyup sonda takıp öylece bırakıp gitti örneğin bir tanesi.Sonra da kendi işini yapsın diye annemi çağırdı. Onlar da sorulan sorulara yarım yamalak cevaplar verdiler.Bolca azarladılar. Normalde iki gün kalmayı düşünüyordum ama doğum sonrasında o kadar perişan olduk ki hemen eve çıkmak daha mantıklı geldi. En bombası da çocuk doktoru idi. Medical parkın doğum sonrası kontrol için sadece bir çocuk doktoru varmış, Ali bey. Çok kaba bir insan. Çalıştığına bin pişman. Çocuğun bir çok kontrolü yapılmamış, onları sorduğumuzda gidin sağlık ocağında yaptırın deyip başından savdı. Çaresiz başka bir doktor arayışına girdik. Kısacası medical park ile bence devlet hastanesi arasında hiç bir fark yok. Hiç boşuna gitmeyin.

Son düzenleme:
Sanırım ben de muayenelerimi orda olup gidip devlette dogurcam .. Herkes ebeler hemşireler ve cocuk doktoru konusunda aynı şeyi söylüyor..

Back
X