- 7 Nisan 2014
- 3.739
- 4.028
- 83
Cnm niye normal doğum olamadı senin bu arada niye sezeryan oldun ki
Merhaba arkadaşlar ben daha önceden yazmıştım vedat beye gidiodum doktorumu bu ay en nihayetinde bana göre güzel olan bu kararla değiştirdim ve zekeriya beye gittim çokda memnun kaldım mevzu zaman kısıtlaması deil kesinlikle yaklaşım...sonuçta ben ilk gebeliğimi yaşıyorum ve banada ilk kez muamelesi yapılsın istiodum,2li tarama testimizi vedat bey yapmıştı haa doğru oranları vermiş ama ben nedense bebeğimi göremediğim için net bi şekilde alsancakda 4d olan bi doktora gittim ve tüm test sonuçlarını götürdüm Allah razı olsun ordaki doktor çok ilgilendi ama hem muayne hemde doğum parası birleşince baya bi masraflı olcak die gitmekden vazgeçtim ve iyiki zekeriya beye gitmişim...kendisinde 4d alet varmış ve manasız derecede tekrarlanan bazı testlerimin benim isteğimlemi yoksa doktorun isteğiylemi oldugunu sordu??? Bu da bi handikap bence,belki unutkandır diycem ama pcde herşey açık gözüküyor neyse mrk eden arkadaşlar olursa burdan deilde özelden ne saçmalıklarla uğraştıgımı yazarım...zekeriya beyinde enerjisi valla insanı zorla kendine getiriyor...ayrıca whatsapp direk ulaşabiliosunız aramak harici...
Kizlar dogumunuz nasil gecti memnun kaldiniz mi hastaneden ve kendi doktorunuz mu girdi doguma burada dogum yapanlar lutfen bilgi paylassn bizimle...