izmir medical park hastanesinde doğum yapmak?

Cnm niye normal doğum olamadı senin bu arada niye sezeryan oldun ki

Merhaba arkadaşlar ben daha önceden yazmıştım vedat beye gidiodum doktorumu bu ay en nihayetinde bana göre güzel olan bu kararla değiştirdim ve zekeriya beye gittim çokda memnun kaldım mevzu zaman kısıtlaması deil kesinlikle yaklaşım...sonuçta ben ilk gebeliğimi yaşıyorum ve banada ilk kez muamelesi yapılsın istiodum,2li tarama testimizi vedat bey yapmıştı haa doğru oranları vermiş ama ben nedense bebeğimi göremediğim için net bi şekilde alsancakda 4d olan bi doktora gittim ve tüm test sonuçlarını götürdüm Allah razı olsun ordaki doktor çok ilgilendi ama hem muayne hemde doğum parası birleşince baya bi masraflı olcak die gitmekden vazgeçtim ve iyiki zekeriya beye gitmişim...kendisinde 4d alet varmış ve manasız derecede tekrarlanan bazı testlerimin benim isteğimlemi yoksa doktorun isteğiylemi oldugunu sordu??? Bu da bi handikap bence,belki unutkandır diycem ama pcde herşey açık gözüküyor neyse mrk eden arkadaşlar olursa burdan deilde özelden ne saçmalıklarla uğraştıgımı yazarım...zekeriya beyinde enerjisi valla insanı zorla kendine getiriyor...ayrıca whatsapp direk ulaşabiliosunız aramak harici...

Kizlar dogumunuz nasil gecti memnun kaldiniz mi hastaneden ve kendi doktorunuz mu girdi doguma burada dogum yapanlar lutfen bilgi paylassn bizimle...

Canım benim doğumuma var ama kendi doktorun giriyor,benim 2 haftam var kontrole sonra 1 er haftaya düşcek şuan normal gözüküor doğum o yüzden baya zamanım olabilir:anne:

Kizlar dogumunuz nasil gecti memnun kaldiniz mi hastaneden ve kendi doktorunuz mu girdi doguma burada dogum yapanlar lutfen bilgi paylassn bizimle...
Cnm kendi doktorun giriyor doğuma hastane çok güzel zaten 5yıldızlı otel gibi ebeler etrafımda pervane oldu normal doğum yaptım her şey çok güZeldi öneririm hastaneyi

Cnm kendi doktorun giriyor doğuma hastane çok güzel zaten 5yıldızlı otel gibi ebeler etrafımda pervane oldu normal doğum yaptım her şey çok güZeldi öneririm hastaneyi

Canim cok sagol cevabin icin bende kontrole gidip bakicam hastaneye doktorun vedat bey miydi

Canim cok sagol cevabin icin bende kontrole gidip bakicam hastaneye doktorun vedat bey miydi
Evet cnm vedat beydi ilgisinden memnun kaldım açıkcası ben kendisiyle sorunsuz bi normal doğum gerçekleştirdim çok şükür sanada nasip olsun inşallah

Evet cnm vedat beydi ilgisinden memnun kaldım açıkcası ben kendisiyle sorunsuz bi normal doğum gerçekleştirdim çok şükür sanada nasip olsun inşallah

Insallah canim bende bi muayene olup bakicam duruma zekeriya beyede iyi diyolar bakalim once vedat beye gidicem :)

Insallah canim bende bi muayene olup bakicam duruma zekeriya beyede iyi diyolar bakalim once vedat beye gidicem :)
Bende ikilemde kalmıştım cnm zekeriya mı vedat mı diye vedat beye gittim ama çok memnun kaldım ben esprili ve sorularına cvp veriyo insanın tercih senin

Bende ikilemde kalmıştım cnm zekeriya mı vedat mı diye vedat beye gittim ama çok memnun kaldım ben esprili ve sorularına cvp veriyo insanın tercih senin

Sezeryanle dogum ucretlerini bilen var mi arkadaslar. Bilgi edinmek icin aradim ama paketlerinin oldugunu ve bilgi veremeyeceklerini soyluyorlar.

merhaba arkadaşlar ben 20.01.2012 tarihinde dogum yaptım merve hanımdı doktorum memnun kalmadım.. doğumdan sonra atılar kenara bakmadılar bile . ebeler ilgilenmedi. deneyimsiz hemşireler ebeler var. ben normal doğum yaptım dikişimi öyle kötü yapmiş ki hale sıkıntısını yaşıyorum deneyimli hastanelere gidin arkadaşlar ben 8 ay başka hastaneye gittim sonra medicalin temizligine aldandım birde evimin yakın olmasına. ama cok pişman oldum.

Sezeryanle dogum ucretlerini bilen var mi arkadaslar. Bilgi edinmek icin aradim ama paketlerinin oldugunu ve bilgi veremeyeceklerini soyluyorlar.
Sezeryan ve normal doğum aynı ücret 2.500 civarıdır süsleme ve foto istersen 3500 ödedim ben gidip görüşebilirsin gezidiriyolar doğum katını

merhaba arkadaşlar ben 20.01.2012 tarihinde dogum yaptım merve hanımdı doktorum memnun kalmadım.. doğumdan sonra atılar kenara bakmadılar bile . ebeler ilgilenmedi. deneyimsiz hemşireler ebeler var. ben normal doğum yaptım dikişimi öyle kötü yapmiş ki hale sıkıntısını yaşıyorum deneyimli hastanelere gidin arkadaşlar ben 8 ay başka hastaneye gittim sonra medicalin temizligine aldandım birde evimin yakın olmasına. ama cok pişman oldum.
Cnm çok üzüldüm şanssız bi doğum olmuş seninkisi ya da yanlış doktor seçimi diyelim çok geçmiş olsun hasten o yıllarda yeni kurulmuştu biliyorum çünkü yakınım ameliyat oldu evet temizliği süper otel gibi hastane ama ozaman hiç memnun kalmamıştık
Doğumum içinde çok kararsız kaldım açıkcası aynı şeyleri yaşamak istemedik ilgisizlik vs. Ama ben 6ay önce doğum yaptım çok memnun kaldım ilgi alaka temizlik doktorum herşey okadar güzeldiki hemen iyileştim normal doğum yaptım
Bende bu işler biraz şans diyelim hayırlısı olsun herkes için

Back
X