Lazer Epilasyon İzmir novar

shadowonmyface

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
30
1
arkadaşlar novar poliklinigi hakkında bilgisi olan varmı lütfen yardım edin :KK43:( hiç benim açtığım konulara cevap vermiyorsunuz :mad::mad::mad:

ya evet baktım baya şikayet var ama bi tanıdığım balçova şubesinden gayet memnun olduğunu söyleyince aklım karıştı özel hastanelerden bildiğin var mı peki canım ?

ben kesinlikle novarı önermıyorum bir kere calısanlar hemsire degıl yalan söylüyorlar 2-3 hafta eğitip işleme sokuyorlar zaten kılların bittiği yok itiraz edincede yok hormonal yok cildinle alakalı diyorlar bıraz bastırırsan ıslemını ıptal edıyorlar zaten yuz bölgesi bitmiyor 2004 ten berı gıden var.lazer atıs yaptıgı bolgenın yakınındakı tuylerı de uyarıyor ve bu döngü devam edıyor bır bakıyorsun yuzun komple kıl,zaten yazın lazer yapılmaz helede izmir gibi güneş ışınlarının dik geldği bir yerde yuzunuzde lekeler kalır ama onlar bronz lazerımız var dıyorlar alakası yok bahsettıklerı nd yag esmerlere uygulanan daha etkılı lazer ve seans sonrası sattıkları kremlerı sakın almayın tam bır para tuzagı kremler 20 tl bıze 100 tl ye satıyorlar cok etkılı dıyorlar ama kendılerı baska gunes kremlerı alıyor zaten ödeme sonrası hıcbır zaman fiş de vermezler kesınlıkle gıtmeyın derım cildinize va paranıza yazık!!!

ksk şubesini önermiyorum iş disiplini açısından
ben koltukaltı botoksu için gitmiştim. danışmadaki kıza anlattım. beni görüşme odasına aldılar bekledim bi 15 dk. sonra gelen kız biz burda yapmıyoruz sizi Alsancak şubemize yönlendirelim dedi.
sinir oldum. en başta biz burada yapmıyoruz alsancağa gidin diyebilirlerdi. daha ne yaptıklarından haberleri yok :KK34:

X