İlköğretim Yorum ve Soruları İzmir Özel Ege ve İzmir Kent Koleji velisi olan varmı ?

Busem003

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
21
6
Merhabalar. Kızımı ortaokula bu iki okuldan birine göndermek istiyorum. Ancak velilerinin görüşlerini almadan adım atmak istemiyorum. Kent koleji Gaziemir'de yeni bir okul açacak. Güzelbahçe'deki okulunda eğitim sistemi okul içi düzen oturmuş durumdamı. Yeni bir okulda aksaklık olması riski nedir. Ege koleji çok yukleniyor çocuklara deniyor. Çocuk orda mutsuz olurmu. Kafamda bir sürü soru var. Lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi :KK43:

Benim iki çocuğum da açıldığından beri Kentte okuyor. Biz çok memnunuz. çocuklar çok mutlu. ben tüm çevreme tavsiye ediyorum :)) Geçen bi arkadaşım sordu da ilkokul için. Gaziemir de oturuyorlar. ben okulda Çağrı Hanım var halkla ilişkiler ona sormuştum. Optimumda da tanıtım kayıt ofisleri varmış oraya yönlendirdi onları.tel.den randavu fln ayarladılar pazar günü de oradalarmış. görüşeceklerdi.. Erken kayıt dönemi bitiyordu bu hafta bi gidip görüşün derim :)

Teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgiler için. 18 Nisanda Ege Kolejinin kayıt kabul ve bursluluk sınavı var ondan sonra bakıcam artık. Yeni okul olmasının sıkıntısı olması endişesi var bende .

Ben de kolejleri araştırıyorum.ama burda kimsen bir şey yazmıyor.yeterli bilgiye sahip değilim.
ege lisesi iyi bir okul diye biliyorum. Inşallah orası olur sizin için.bize pahalı geliyor.indirim yapmıyorlar.
Kent yeni açıldı. Bize uzak.ayrıca yeni açılan okullara karşi biraz önyargılıyım düzen oturtmakta sıkıntı çekerler birkaç sene diye.en az 2-3yıllık olsun isterim.:/

Ben de kolejleri araştırıyorum.ama burda kimsen bir şey yazmıyor.yeterli bilgiye sahip değilim.
ege lisesi iyi bir okul diye biliyorum. Inşallah orası olur sizin için.bize pahalı geliyor.indirim yapmıyorlar.
Kent yeni açıldı. Bize uzak.ayrıca yeni açılan okullara karşi biraz önyargılıyım düzen oturtmakta sıkıntı çekerler birkaç sene diye.en az 2-3yıllık olsun isterim.:/

Sınav sonuçları açıklandı. Ege Lisesine karar verdik. Umarım herşey iyi olur. Bizde Yeni okul şüphesini atamadık bir türlü içimizden. hayırlısı artık ☺

Sınav sonuçları açıklandı. Ege Lisesine karar verdik. Umarım herşey iyi olur. Bizde Yeni okul şüphesini atamadık bir türlü içimizden. hayırlısı artık ☺
Gözün aydın canım.her şey güzel olur inşallah sizin için canım.ben hala kararsızım.hayırlısı artık.:/

X