İzmir Özel Gazi Hastanesi

mrb kızlar dün benimde gülizar hanımda kontrolum vardı,normal doğum konusunu sordum ve beni bayağ rahatlattı,biz zaten normal doğum tavsiye ediyoruz ama kimse istemiyor, isteyenlerde o an sancıdan dolayı dayanamayıp sezeryan istiyor,bizde devlet hastanesi olmadığımız için mecburen sezeryana alıyoruz bi sorun olmazsa normal yaparız seninkinide dedi.ben epiduralden korktuğumu ve vucudumun 7 kat kesilmesini istemediğimi söyledim.kaç 7 kat dedi normal doğum bizim için daha kolay çünkü ebeler sizi hazırlıyor doğuma, ben sadece bebeği alıyorum,sezeryanda dikiş dikmek daha uzun sürüyor dedi.ben bayağ rahatladım tek sorun haftasonu olursa onu sormayı unuttum ama zamanı gelince konuşuruz onuda.bu arada bizide anomalı taraması 2.düzey usg için dışarıya yönlendirdi kent hastanesinde 400 milyonmuş.sizler yaptırdınız mı? bize 6 tane tavsiye ettiği yerlerin ismini verdi daha aramadım ama sizler nerede yaptırdınız kaça yaptırdınız bu testi yaptıcağımız için 3 lü tarama testine gerek görmedi ,2 li temiz çıktı zaten

kaçıncı haftadasaın canım.. benimde ikili normal çıktı.. ama yaştan dolayı amniyosentez istersen yaptır dedi doktorlar bende istemedim o nedenle dropler e gönderdi..tabi detaylı ultrasanografi galiba..ben tam hatırlayamadım..kordonda 150 muayene ücreti verdim.. oradada normal çıktı.. gazi hastnesi nasıl.. memnunmusun doktor tavsiye edebilirmisin..benim ilk doğum sezeryan o nedenle mecburen sezeryan olucam.. sgk anlaşması olduğu için düşünebilirm ..araştırma içindeyim..

14+3 günlük oldum bugün.gazi hastanesinden memnunum doktorum gülizar ersoy yeşilkaya ondanda memnunum,insanı rahatlatan sorularını cevaplayan bi doktor.benim tek sorunum gazi hastanesinde hep sezeryan doğum olmasıydı ama onuda doktorumla konuştum hallettik sayılır.senin ilk doğumun sezeryan olduğu için zaten 2.de sezeryan olur bence rahatlıkla gidebilirsin.

bende suan 6 aylık hamıleyım gazı hastanesınde normal yada epidural normal dusunuyorum aysen güçlü doktorum.Suan ıcın bır sıkıntım yok ama ücretleri ve epiduralda bel agrısı oluyormu bılemıyorum sonrası ıcın bırde bazı doktorlar sanırım komısyon alıyormus sezeryan olması ıcın umarım basıma ole bır sey gelmez.normal dogum hastanenın ust katında oluyormus gazıde ama sezeryan olursa farklı bır yerdeymıs ucretler konusunda bılgısı olan bvarmı ? bırde sana ozel odamı verıyorlar.dogumda eşler gırebılıyormu bırde.. şimdiden tsk...

banada gülizar hanımı tavsiye ettiler.. haftaya randevu alayım inşallah memnun kalırım..evet benim sezeryan olcağı için bu konuda problemim yok.. tşk..

bende oraya gitmeyi düşünüyorum.. sorularının cevabını bende merak ediyorum..ben tel edip sordum ücretlerini muayene 30-35 sezeryan 450-500 dediler.. randevu alıp gittiğimde tekrar sorucam tabi..sezeryanı nerde yapıyorlarmış acaba... ben ilk doğumum epidural sezeryan oldu ege üniversitesinde.. bel ağrısı oldu ama normal galiba .. çünkü sezeryanda ameliyat sayılıyo ve bir süre kendini koruman gerekiyo..sıcak tutman ağır kaldırmaman gerekiyo..

haftaya cumartesi gülizar hn.dan randevu aldım inşallah memnun kalırım.. kadın doğum doktorları genelde erkek..ilk defa bayan doktora gidicem... erkek doktorlar daha güven verici gelmiştir bana nedense bu branşta..inşallah bu önyargımıda yıkarım...

memnun kalırsın canım büyük ihtimalle.yalnız bişey sorucam gazi cumartesi günleri açıkmıydı ya ve gülizar hanımda cumartesi günleri geliyormuydu hiç bilmiyordumm bende cumartesileri alırım bundan sonra

12.ye kadar açıkmış. verdiler randevu.. hayırlısı inşallah memnun kalırım...

cnm yeni mi aldın randevu oyleyse çok ii bi hafta sonraya vermeleri... çiğdem hnma bi ay sonraya anca verıolar ....tabii ilk gidişte sonra zaten onlar ayarlıo randevuyu...

evet yenii.hatta hafta içi vereceklerdi bende haftasonu istedim.. inşallah bir aksilik olmaz.. hayırlısı:)

anladım cnm ben kontrol amaçlı folik asit smear falan için çiğdem hnmdan randevu almştm iki kez degştrdler randevuyu arayıp ...ilkinde konferansı vardı çiğdem hnmn ikincisinde ne var bilimyorum ama oyle bi durum olnca arayp degştreblıolar bi iki gun onceden git dene bakalım bi gülizar hnmı eger memnun kalmazsan çiğdem hnmı kesnlkle tavsiye ederm çok ii bi dra benzıo tabii hamile kalınca daha ii tanıycam sadece bi kez gttm şimdlk ...ama beklmek oluo baya bi kalablktı biz gttgmzde ama o gun de sezeryan dogumu vardı... ondan da çok beklemiştik ...hayırlısı olsn cnm senn için de hamilesin en sanırım ,Allah sağlıcakla kucagına da almayı nasip etsin...

çok tşk ederim canım.allah sanada nasip etsin en kısa sürede..benim 3 yaşında sayılır kızım var.bu ikinci kızım olacak..allah herkese versin..gülizar hanıma bir arkadaşım altınordu hastanesindeyken gitmiş memnun kalmış.onun tavsiyesi üzerine randevu aldım.inşallah memnun kalırım...

Merhaba ,

Bizim bir tanıdık var şimdi ondan öğrendim herkesin kendi odası oluyormus 400 normal isterseniz epidural vuruluyormus ve fiyat değişmiyormuş.ben karar verdim epidural düşünüyorum okuduğum yazılardanda en kolayı neden kendime acı çektireyimki :) sezeryan dogumda 437 yada 487 yanlış anlamadıysam.bu fıyatlar 1 gece konaklamalı fiyatlar.Aysen hanım benim doktorum.sorunum yok suan.bu hastanede tek sorun küvez olmaması ve allah korusun erken dogumda alamamaları o yuzden erken dogum olursa cepte bı hastane bulundurmak.Muayene ücreti 2010un sonundan beri 35 tl oldu gecen gun doppler ultrason yaptırttım 18 tl aldılar 23. haftamda cocugun ve annenın kan akısına baktılar.onumuzdekı hafta seker yuklemem var onun ıcınde 50gr glikoz alıp sağlık ocagına gitcem.aynı gun 2. doz tetanoz aşım var.

Doğum için cok düşünüyordum tedirgin oluyordum kesikten ve dikişten korkuyordum :) ama epiduralle anlasılmıyormus bıle nettekı dogumları izlemeyin ben cok etkılendım o hatayı 1 kere yaptım.

gecen aksam sancılandım bole regl olmadan once sökemez ya sancır onun gibi kasıklarımda sonra belımı sardı uzandım bu kez ayaklarım tutmadı gıbı oldu korktum dedım noluo düşük aylarındakı tehlıkeyi atlattım şükür ama dedım erken dogummu ?? yarım sa surdu ayaklarımı kaldırarak yattım gectı bu aylarda olabılıyormus ben gıbı telas etmeyın normalmıs cok agrı olursa mınoset içmeniz yeterliymiş.

şimdi 4 boyutlu ultrason ıstıyorum bebişimin 1 tane goruntusu olsun diye şirinyerde ahmet seçkin okumustum 150 tl şebnem hnm varmıs arkadasım gıtcekmıs 120 tlmıs bırde bıkac yer arastırcam onumuzdekı ay düşünüyorum fiyatları yazarım size.

Ben de Gazi Hastanesinde Ayşen Hanım'a gidiyorum
merak ettiğim bilen varsa doğum fotoğrafcısı alıyorlar mı:26:

canım ben dün 4 boyutlu ultrasona Buca Doruk Tıpa gittim
sadece 4 Boyutlu ultrason 100 tl dediler, doktora da kontrole girip sonuç gösterirsen 70 tl dediler
abimin eşi de kontole oraya gidiyordu Aysel Hanıma, ultrasona girdim sonra da Aysel Hanıma girdik sonuç göstermeye
hastaneye ilk defa gitmiştim, kayıttaki bayan 100 tl dedi doppler için
biz de telefonda randevu alırken doppler ve doktora girersek 70 tl dediler dedik 70 tl verdik
bilgin olsun

dün gittim kontrole gülizar hn.beğendim doktoru..pratik hareketli...yalnız bebeğimin gelişimi bir hafta geriden geliyormuş..ultrasona girdim..üzüldüm tabi.. birde makat pozisyonundaymış... hemen beslenmeme daha fazla dikkat etmem lazım.. bu aralar kendime bakamadım kızım ve işimle ilgilenmekten.koşuşturmaktan.... yeni doğan ünitesi olmaması ve çocuk doktorunun hafta sonları ve mesai saatleri dışında olmaması kötü hastane açısından..inşallah herşey yolunda gider aksilik yaşamadan bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz...

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 23 haftalık hamileyim serdar aydına gidiyorum ama okuduğum sayfalarda hiç ona gidene raslamadım aranızda serdar beye muayene olan varmı...doktorla ilgili hiç yorum yok ilgili bi doktor ama insanda yinede soru işaretleri oluşuo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…