İzmir Özel Gazi Hastanesi

sen kimden mutluysan ona git doktor çok farketmiyor eğer ciddi bir rahatsızlığın yoksa, seni mutlu eden doktora git iyi yada kötü ayrımı doktorlarda pek olmamalı bence...

canım bende gazide gülizar hanıma gidiyorum çok memnunum ama bi arkadaşım,eltim ve eltimin bütün işyeri serdar beye gidiyorlar çokda memnunlar anlata anlata bitiremiyorlar çok açıklayıcı biriymiş galiba hatta sende ona gel dedi eltim ama ben doktorumdan memnun olduğum için gitmedim.bi dene bak beğenmezsen başka bi doktora gidersin gazideki tüm doktorlar iyi

teşekkür ederim arkadaşlar... evet sedar bey çok ii.. hiç bir soruyu cevapsız bıakmıo işte dediğim gibi kimse bahsetmeyince karıştı aklım biraz... bu aralar her ayrıntıyı daha çok kafaya takıo insan:)

Merhaba bayanlar. Ben 2 yıllık evliyim ve artık bir bebek düşünüyoruz. Baştan sona planlı bir hamilelik geçirmek istiyorum. Annem Gazi'de kadın hastalıklarından ameliyat oldu fakat ameliyatı hastane dışından bir doktor yaptı. Hastanenin ilgisinden çok mennun kaldık. Ben de Gazi hastanesinde doğum yapmak istiyorum. Bir arkadaştan Ayşen Hanımın adını duydum. Ayşen hanıma gidenlerden tecrübelerini paylaşmasını istiyorum. Ya da Ayşen hanıma alternatif bayan doktor önerisi olan var mı

Ayşen hnm iimiş cnm evt ona alternatif kesnlkle çiğdem hnm var ben gttm çiğdem hnma kntol amaçlı çok ilgili ii bi dr tavsye ederm zaten Ayşen hnmla çiğdem hnmı terch edenler çoglnlukta ...ikisi de çok yogun tek dezavantajı o ...alınan randevular başka bi tarihe alınablıo iki drda da ...ya da gdnce orada biraz beklme süresi uzun olablıo ...ben de su an hamile deglm hamile olrsam ve o yogunluk çok sorun olmazsa çiğdem hnma devam edrm dıe düşünuorm...

Kızlar bende 1 aylık hamileyim bugün ayşen hn da randevum vardı tam 45 dk gecikmeli girdim randevuma ama değdi çok ilgilendi güleryüzlüdü memnun kaldım

bebeğimin kesesi gözüktü ama kesenin altında kanama varmış dikkat et dedi kanamam olabilirmiş 10 gün sonraya randevu verdi sizce kötü bişey mi kafam karıştı çokkk

merhaba kızlar bende 30 haftalık hamıleyım ilk 3 ay mıtraya gıttım evet 3 mılyar doğum üçretı istiyor ama ben memnun kalmadım hiç tavsiye etmem o yüzden şimdi özel gazide ayşen güçlüye gıdıyorum çok memnunum ve orda bır çok dogum yapan arkadaşım var herkes çok memnun kaldı bende orda yapıcagım doktor bayan çok güler yüzlü biri...hayırlı dogumlar

Ben 5 haftalık hamileyim.Gazi hastanesine gitmeyi düşünüyorum doğuma kadar inşallah bir aksilik çıkmazsa.
Arkadaşım orda doğum yaptı çok memnun kaldı banada tavsiye etti.Hemşire arkadaşımda var genel cerrahi dr arkadaşının eşi orada dr muş ismi ayşen soyismini bilmiyorum onu met etti ona muayene ol diye ben ona gidicem.
Buarada odaları tek kişilik ve odaların içinde banyosu var lcd tv var tertemiz.

Son düzenleme:
slm kızlar benimde 2. randevum 9 ocakta ayşen hanıma devam etme kararı aldık. fiyatlar uygun vede doğum hastanesi kıvamında deneyimli personele sahipler diye bende çok duydum.eşimle odaları görmek için gittik ama boş oda yoktu göremedim ssk lı bölüm hayli eski geldi bana , odalarda pek iç açıcı değildir diye düşündüm..bide doktorlar çok genç ayşen hanımda dahil, sezeryanda başarılımı gerçekten insan tereddütte kalıyo (

benm eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı ayşen hanımla yakın zamanda. bahsetmiştm sana bi kez hatrlarsn belki. çok memnun kaldılar drdan. sadece odaların pek konforlu olmadığından şikayetçiydiler. eski bina olduğu için pis görünüyor temizlense bile demişlerdi. onun dışında memnunlar. zaten 1 gece kalıyorsun sonuçta. sen kararını vermişsin hastane konusunda. ben de sanırım eski hastaneme devam edicem bakalım..

evet cnm ya kime sorsam mutlaka birinin tanıdığı doğum yapmış orda..özel doktoruyla gelenlerin binası farklı odalar komforlu oraya fazla vermektense medicalparka veririm daha hijyenik..gazi de fiyat oynamaları pek fazla olmuyo tek sıkıntı yenidoğan ünitesi yok (

canım bende aysen hnm gidiyorum yaklaşık 7 aydır gayet memnunum zaten son ayıma girdim doğumuda orda yapmayı düşünüyorum ayşen hnm girmesini cok istiyorum ama doğum suan normal göründüğü için kesin bişey söylemiyor diğer dr larda cok iyiler arştırdım hastane biraz eski ama ben memnunum dr dan falan fiyatta güzel bakalım hayırlısı doğumdan sonra yazarım size :)

slm cnm ay sonaya gelmişsin hayırlısıyla inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun..ayşen hanım sezeryanı daha çok yapıyo diye duydum normal doğuma nöbetçi olan doktorlar giriyomuş ben istanbulda hep kendi doktorumuzu getirtiyoduk diye hatırlıyorum ablamın yengemin öyle olmuştu mesela..ayşen hanım doğum için fikrimizimi alıyo doğuma kim karar veriyo bide çatı muayenesini nasıl yapıyo :26::26::26::26::26: ben doktora her gittiğimde acaba alttan muayene yaparmı diye tedirgin oluyorum

arkadaşlar ayşen hnm da epidüral normal doğum yaptım. doğum hikayem sayfa 21'de. aklınıza takılan sorularınıza cevap verebilirim.

arkadaşlar ayşen hnm da epidüral normal doğum yaptım. doğum hikayem sayfa 21'de. aklınıza takılan sorularınıza cevap verebilirim.

slm cnm allah bebeğine uzun ömürler versin kocaman olmuş artık :)) bende normal doğumdan çok korkuyorum ( hemde çok utanıyorum bide hastaneye yetişemem korkusu birleşince hep kafama sezeryanı yerleştirdim..epiduralli normali bende yapabilirmiyim bilmiyorum cesaretlenemiyorum bide izmire yabancıyız arabada olmayınca alsancak o sancıyla uzak geliyo arabada yolda kalırım korkusu içime yerleşiyo epiduralle alttan kesi yaptıklarını hissediyomusun doğum sancısı nasıl ya o zorlamayla gazını tuvaletini yapanlar oluyomuş çok utanırım..çok soru sordum birde boşoda yok deyip yollarlarsa öylebir ihtimal olabilirmi bi arkadaşın başına gelmiş.hastaneyi gezmiştik çok eski ama doktorlar ve doğum hemşiresi sarışın bi ortayaşlı bayandı çok hoşuma gitti yani benimde gaziyi tercih sebebim deneyimli olmalarından..

ben de ayşen hanıma gidiyorum hamileliğimin başından beri
son ayıma girdim, ben memnunum
normal doğum istiyorum , 1,5 hafta sonra kontrolüm var o gün çatı muayenem var
inş. hayırlısıyla normal doğum olur ve ayşen hanıma denk gelirim

canım ayşen hanım çatı muayenesini 37.haftada yapıyor, zaten bir önceki kontolünde söyler bir sonrakinde çatı muayenesi yapacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…