- Konu Sahibi green olive
-
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 23 haftalık hamileyim serdar aydına gidiyorum ama okuduğum sayfalarda hiç ona gidene raslamadım aranızda serdar beye muayene olan varmı...doktorla ilgili hiç yorum yok ilgili bi doktor ama insanda yinede soru işaretleri oluşuo..
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 23 haftalık hamileyim serdar aydına gidiyorum ama okuduğum sayfalarda hiç ona gidene raslamadım aranızda serdar beye muayene olan varmı...doktorla ilgili hiç yorum yok ilgili bi doktor ama insanda yinede soru işaretleri oluşuo..
Merhaba bayanlar. Ben 2 yıllık evliyim ve artık bir bebek düşünüyoruz. Baştan sona planlı bir hamilelik geçirmek istiyorum. Annem Gazi'de kadın hastalıklarından ameliyat oldu fakat ameliyatı hastane dışından bir doktor yaptı. Hastanenin ilgisinden çok mennun kaldık. Ben de Gazi hastanesinde doğum yapmak istiyorum. Bir arkadaştan Ayşen Hanımın adını duydum. Ayşen hanıma gidenlerden tecrübelerini paylaşmasını istiyorum. Ya da Ayşen hanıma alternatif bayan doktor önerisi olan var mı
slm kızlar benimde 2. randevum 9 ocakta ayşen hanıma devam etme kararı aldık. fiyatlar uygun vede doğum hastanesi kıvamında deneyimli personele sahipler diye bende çok duydum.eşimle odaları görmek için gittik ama boş oda yoktu göremedim ssk lı bölüm hayli eski geldi bana , odalarda pek iç açıcı değildir diye düşündüm..bide doktorlar çok genç ayşen hanımda dahil, sezeryanda başarılımı gerçekten insan tereddütte kalıyo(
benm eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı ayşen hanımla yakın zamanda. bahsetmiştm sana bi kez hatrlarsn belki. çok memnun kaldılar drdan. sadece odaların pek konforlu olmadığından şikayetçiydiler. eski bina olduğu için pis görünüyor temizlense bile demişlerdi. onun dışında memnunlar. zaten 1 gece kalıyorsun sonuçta. sen kararını vermişsin hastane konusunda. ben de sanırım eski hastaneme devam edicem bakalım..
Merhaba bayanlar. Ben 2 yıllık evliyim ve artık bir bebek düşünüyoruz. Baştan sona planlı bir hamilelik geçirmek istiyorum. Annem Gazi'de kadın hastalıklarından ameliyat oldu fakat ameliyatı hastane dışından bir doktor yaptı. Hastanenin ilgisinden çok mennun kaldık. Ben de Gazi hastanesinde doğum yapmak istiyorum. Bir arkadaştan Ayşen Hanımın adını duydum. Ayşen hanıma gidenlerden tecrübelerini paylaşmasını istiyorum. Ya da Ayşen hanıma alternatif bayan doktor önerisi olan var mı
canım bende aysen hnm gidiyorum yaklaşık 7 aydır gayet memnunum zaten son ayıma girdim doğumuda orda yapmayı düşünüyorum ayşen hnm girmesini cok istiyorum ama doğum suan normal göründüğü için kesin bişey söylemiyor diğer dr larda cok iyiler arştırdım hastane biraz eski ama ben memnunum dr dan falan fiyatta güzel bakalım hayırlısı doğumdan sonra yazarım size :)
arkadaşlar ayşen hnm da epidüral normal doğum yaptım. doğum hikayem sayfa 21'de. aklınıza takılan sorularınıza cevap verebilirim.
slm cnm ay sonaya gelmişsin hayırlısıyla inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun..ayşen hanım sezeryanı daha çok yapıyo diye duydum normal doğuma nöbetçi olan doktorlar giriyomuş ben istanbulda hep kendi doktorumuzu getirtiyoduk diye hatırlıyorum ablamın yengemin öyle olmuştu mesela..ayşen hanım doğum için fikrimizimi alıyo doğuma kim karar veriyo bide çatı muayenesini nasıl yapıyo :26::26::26::26::26: ben doktora her gittiğimde acaba alttan muayene yaparmı diye tedirgin oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?