ablacım benim msn bozuk bugün, az önce de açamadım, ne derdi varsa :sm_confused:
tam sana göre dreecim...opuyorumnanaktan
dreecim sana da tatlım benim...mirmirmirmirsaol ablammmmŞeniz :asigim:
hadi kaçtım bn hepinize ii geceler hayırlı sahurlar. opuyorumnanaktan
evt çenem çok yemiyoruz...bi de yumurta tok tutuyo...eşim pilav ister ama illa ki...biz de kahvaltı yaparız zaten, arada annem börek falan yaparsa işte
fazla yememek lazım zaten, yiyip yatılıyo çünkü
Canım İzmir
Göğsümde nefessin İzmir
Gözümde güneşsin İzmir
Aşkların en güzelini
Bulduğum yersin sen İzmir
Canım İzmir güzel İzmir
İnci mercanımsın İzmir
Canım İzmir güzel İzmir
Sevgim nefesimsin İzmir
İstiridye olmuş Ege
Seni saklar gündüz gece
İncisin sen parıldarsın
Sevgilinin ak göğsünde
Canım İzmir güzel İzmir
İnci mercanımsın İzmir
Canım İzmir güzel İzmir
Sevgim nefesimsin İzmirLatif Öz
ablam bak nasıl şimdi buldum okumanızı istedim inşallah iyi yapmışımdır ablam!
ablacım zaten ramazanda tükettiğimiz pirinç miktarı çinle yarışır :roflol:
♥ Günaydın, günaydın... Pozitif düşün bugün... Önce gülümse, Sonra gül Kahkaha at... Ve hatta Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma... Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek... Gökkuşağı gibi aynen renk renk... Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi bulaştır!
a.s.
süpersin ortim valla acayip enerji verdin canimcim bizde seni seviyoruz
Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın... "Nereden çıktın bu vakitte" dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; "Gözünün dilini" bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı... Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. ihtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin. Kucaklamalı seni güvenli kolları, ...dalları bitkin başına omuz, yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı... En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz... Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli. Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli. Övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, "hak ettim" diyebilmelisin. Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi... Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş... Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin. Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş...kaydirigubbakcemile5
Sizi seviyorum canlarım...:))
süpersin ortim valla acayip enerji verdin canimcim bizde seni seviyoruz
hayirli neseli gülücüklerle dolu bir pazar diliyorum ortimeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayirli nese dolu saglikli
pazarlar diliyorum canlarim
ablam iyi ki varsın hep kal hayatta birilerinin yanında olan güç huzur ve mutluluk kaynağısın....Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın... "Nereden çıktın bu vakitte" dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; "Gözünün dilini" bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı... Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. ihtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin. Kucaklamalı seni güvenli kolları, ...dalları bitkin başına omuz, yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı... En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz... Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli. Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli. Övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, "hak ettim" diyebilmelisin. Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi... Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş... Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin. Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş...kaydirigubbakcemile5
Sizi seviyorum canlarım...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?