ablam bu size!sihirim canimsin tatlim güzel sözlerin icin tesekkürler
o kadar tatlisinki söyleyecek bir sey bulamadim arkadaslarim
dostlarimsiniz seviyorum hepiciginizia.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ortim nasilsin güzelliklerle uyanmissin cok sevindim canimcimkaydirigubbakcemile3
hb. sagol ablacım iyi cok şükür sen nasılsınopuyorumnanaktanselamlar kstm cim nasilsin canim hosgeldinopuyorumnanaktan
hoşgeldin ablam nasılsına.s.selamlarrrr...ben geldim..hepiniz hoşgeldiniz canlarım..keyifler nasıl...yarını iple çekiyorum sihirimle görüşücem diye...opuyorumnanaktan
cok sevindim iyi olmana canim benim bende canim sizin gibi dostlar bulduguma sükrediyorum ay yarin cok güzel olacak sizler kadar seviniyorum bende resimde cekin ortim nolurrrrrrrrropuyorumnanaktandün gece seninle konuştuktan sonra daha iyiydim ortim...iyi ki varsınız...iyi ki yolum KK dan geçmiş...Rabbime şükrediyorum az ama öz sevdiklerim var diye...hihoyyyt
hb. sagol ablacım iyi cok şükür sen nasılsınopuyorumnanaktan
hoşgeldin ablam nasılsına.s.
nur iyiyiz canım senden ne haber...çocuklar iyidir umarım...epeydir göremedik seni...özlemiştik walla...opuyorumnanaktanhb. sagol ablacım iyi cok şükür sen nasılsınopuyorumnanaktan
hoşgeldin ablam nasılsına.s.
nur iyiyiz canım senden ne haber...çocuklar iyidir umarım...epeydir göremedik seni...özlemiştik walla...opuyorumnanaktan
sihirim resimler açılmıyo yaa.. :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?