izmir su hospital

_x_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
224
119
Arkadaşlar selamlar :)

İzmir de kadın doğum için su hospitale giden var mı? Ve melek canbaba ya? Olumlu olumsuz gördüğünüz şeyler var mı? 18. Haftamdayım ve melek hanıma devam etme niyetimdeyiM. Henüz bi defa gittim. İlgili ve güleryüzlü geldi. Doğuma da kendisi giriyomuş. Nöbet sistemi yokmuş. Bu benim için çok önemliydi. Çok kararsızım. Fikirlerinizi bekliyorum.

Mesajınızın üzerinden çok geçmiş ama yazan olmamış. Siz hangi hastanede doğum yaptınız? Kararınız Melek hanımdan yana mı oldu?

Mesajınızın üzerinden çok geçmiş ama yazan olmamış. Siz hangi hastanede doğum yaptınız? Kararınız Melek hanımdan yana mı oldu?

Evet melek hanımla devam ettim. Kendisinden memnun kaldım. Doğum da oldu. Kızım kucağımda şükür. Darısı başınıza. Hastane için mükemmel diyemicem, eh işte. Ama doktorumdan memnundum.

Bu hastaneye giden arkadaşlar olumlu olumsuz yorumlarinizi paylaşirmisiniz acaba, bizim doktorumuzda su hospitale gecti, çok kararsisiz hastane hakkinda pek bilgimizde yok, başka memnun arkadaslar var mi?

arkadaslar hastaneden ve doktordan mennun kaldınızmı mart sonu orda dogum yapıcam nasıpse

Ben de Melek Canbabaya geçmeyi düşünüyorum. Hastaneyle ilgili bilgisi olanlar yorum yapabilirse çok mutlu olurum.

Benim doktorum melek Canbaba. Memnun sayilmam .
Siz naptiniz Melek hanım mı takibinizi yapiyor memnunmusunuZ

X