İzmir'de 2016 yılında hangi hastane doğum yaptınız yada yapacaksınız?

misscreative

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
10
1
36
49
Merhaba 25 haftalık hamileyim doğumu İzmir'de hangi hastanede doğum yapacağım konusunda karar veremedim. Doğum yapanlar veya doğumu hangi hastanede yapacağına karar verenler bu bilgileri paylaşabilirler mi?

Medical park da yaptım. Odaları çok güzel servis hemşireleri de çok ilgili.
Ancak ben ameliyattan hiç memnun kalmadım. Çok cnm yandı. Dikisi mi kendi doktorum atmadı. Sanirim asistan doktor attı. Ve ameliyat sıram geldiğinde henüz ameliyathane hazır bile değildi. Giren çıkan belli değil vs.
Üstüne pahalı.
Ama ben uyusmamis olabilirim sizde de aynısı olacak diye bir şey yok.

Çınarlı'da Aslı Hanım'a gidiyorum gayet ilgili sevimli bi hanım.
Doğumu normal düşünüyorum destekleyeceğini söyledi.
Hastane de içime sindi şahsen bi aksilik olmazsa doğumu orda yapacağım inşallah.

Boyle seyler konusuluyot hep medikalle ilgili :/

Bende suan gazi hast murat beye gidiyorum. Doktorumdan memnunum ama hastane icime sinmiyor. Medikalle ilgili 2 akrabamda kotu seyler yasadi orayida eledim. Kent fazla ucuk. Ozel sigortam olmasina ragmen ekstra seyler cikarirlar gibime geliyor.

Alsancakta dilek aslan varmis dogumu Çınarlı da yaptiriyormus cok iyi biri diyolar onu deneyip karar verecegim.. konuyu takipteyim

Ben hiç duymamıştım genel olarak iyi bir hastane diye biliyordum.
Pişman oldum ama iş işten geçmişti.
Benim bir arkadaşımin başına gelmişti.sedyeyle gidiyor ameliyathaneye.bir bakiyorlar ki dolu.ordan oraya gezdirmisler.vazgecmis ameliyattan.dr zor ikna etmis.allahtan ameliyatı iyi geçti.senin de gözün aydın canım.kim yaptı doğumunu orda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…