İzmir'de devlet hastanelerinde iyi psikolog veya psikiyatris var mıdır ?

muzir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
413
229
Merhabalar,
İzmirde oturuyorum. Google de arattım ama bi türlü devlet hastanelerinde hizmet veren iyi psikolog- psikiyatristler bulamadım.
7 Aylık evliyim, ve evliliğimde mutlu değilim. Zaman zaman kendimi öldürmeyi düşündüğüm oldu. Silkelenip sırf kötü dönemleri yaşıyorum diye intihar etmeye gerek yok die düşündüm, daha kötü günlerim de olmuştu bekarken.
ama ben istiyorum ki bu zor dönemleri ilaçla bile olsa atlatabilmek.

ruh gibiyim bu aralar. bi an önce toparlanmam ve evliliğimi de yoluna sokmam gerek.

saolasın simdiden.

Merhabalar,
İzmirde oturuyorum. Google de arattım ama bi türlü devlet hastanelerinde hizmet veren iyi psikolog- psikiyatristler bulamadım.
7 Aylık evliyim, ve evliliğimde mutlu değilim. Zaman zaman kendimi öldürmeyi düşündüğüm oldu. Silkelenip sırf kötü dönemleri yaşıyorum diye intihar etmeye gerek yok die düşündüm, daha kötü günlerim de olmuştu bekarken.
ama ben istiyorum ki bu zor dönemleri ilaçla bile olsa atlatabilmek.

ruh gibiyim bu aralar. bi an önce toparlanmam ve evliliğimi de yoluna sokmam gerek.

saolasın simdiden.

Yanılmıyorsam bucada ruh sağlığı merkezi var. Tamamen psikolog ve psikiyatrlardan oluşuyor. Bir arkadaşım orda psikiyatrist. Tam bilmiyorum ama bilgi alabilirim o tarafa gidebilecekseniz.

sephora.
ücretsiz mi acaba orası. eskidendi maddi olarak özgürlüğüm. şimdi maaş kartım dahi eşimde. bi kuruş dahi yok bende.
ücretsiz değilse de çalıştıgım halde lutfen ucretsiz destek verin die yalvarmama az kaldı.

firdevs seyfe şen. bir araştır istersen. devlet hastanesi doktoru.

firdevs seyfe şen. bir araştır istersen. devlet hastanesi doktoru.

araştırdım. manısanın ilcesi turgutludaymış. bana biraz uzak. 30 km gidip gelemem. otobüsle gidip gelemem param dahi olmadığından. belediye otobüsüne ücretsiz bınıorum. izmir olursa daha iyi olucak.

Pardon niye veriyorsunuz diyecektim
ben vermek istemedim ama her istedigimde şiddet gördüm sözlü olarak. hatta bi ara beni dışarıya koymuştu sen burda kal demişti. tamam dedim kalırım bütün gece. onda bile beni dövdü. korkak değilim yani ama çözümsüz kalıyorum ne kartımı alabılıorum şiddet gördüğümle kalıyorum. eğer alabileceğimi bilseydım ınan her gun şiddet görürdüm hic sorun değildi.

araştırdım. manısanın ilcesi turgutludaymış. bana biraz uzak. 30 km gidip gelemem. otobüsle gidip gelemem param dahi olmadığından. belediye otobüsüne ücretsiz bınıorum. izmir olursa daha iyi olucak.

ben vermek istemedim ama her istedigimde şiddet gördüm sözlü olarak. hatta bi ara beni dışarıya koymuştu sen burda kal demişti. tamam dedim kalırım bütün gece. onda bile beni dövdü. korkak değilim yani ama çözümsüz kalıyorum ne kartımı alabılıorum şiddet gördüğümle kalıyorum. eğer alabileceğimi bilseydım ınan her gun şiddet görürdüm hic sorun değildi.

:KK57:
neden veriyorsunuz?
bankayı arayıp iptal ettirin yenisini isteyin banka şubesine.
ya da istemeyin paranızı kendiniz hesap cüzdanınızla çekin.
bu çile çekilir mi ya?????

Çok üzüldüm gercekten. Çekilmez şiddet varsa.Hasta olmussunuz baksaniza. Bir dur deyin bence. Yeter üzüldügünuz.

ne yapacagm bılmıorum. ınan bana cok denedim. karşı cıktım dövemezsınız dedım. üstüne gittikce gittim. ama daha cok azdı. gücüm yetmıor adama karşı koymaya. aslında normalde sinirlenmeyince cok iyidir. evimizle bana guzel ilgilenir ama .
psikolojik olarak bi günde çöktüm. yeter demeye karar verdim ama bunu nasıl yapıcagmı düşünüyorum. boşanmak en son care olsun bari. gerekirse onu da yaparım ucunda ölüm varsa. yeter ki doğru karar alabileyim. öncelikle düzeltme yolundayım arkadaşım.

hayır bir yanlışlık olmalı. karşıyaka devlet hastanesine geçmişti en son. bende bir araştırayım...

Sakın yanlış anlama ama senin öncelikli sorunun o adamdan kurtulmak sonra doktor olmalı, kurtar kendini bu yaşantıdan...

Sakın yanlış anlama ama senin öncelikli sorunun o adamdan kurtulmak sonra doktor olmalı, kurtar kendini bu yaşantıdan...
öyle ama bu psikolojimle doğru karar alabileceğimden şüpheliyim. o yüzden doktor konusunda ısrarcıyım.

hayır bir yanlışlık olmalı. karşıyaka devlet hastanesine geçmişti en son. bende bir araştırayım...

ona da bende bakayım öyleyse. mhrs randevu sisteminde görünüor mu die bakayım.

öyle ama bu psikolojimle doğru karar alabileceğimden şüpheliyim. o yüzden doktor konusunda ısrarcıyım.

ona da bende bakayım öyleyse. mhrs randevu sisteminde görünüor mu die bakayım.
KARŞIYAKA devlette de gözükmüyor. önceden suat seren göüğs hastalıkları hastanesindeydi. sonra araştırdım karşıyaka devlete geçtiğini öğrendim ama şimdi de ordan ayrılmış. bu doktor gerçekten çok ilgili, narin ve kibar bir doktor. bana olan desteğini asla ama asla unutamam. ne yap ne et ulaş bu doktora :) 182 ile randevu alırsan direk doktor ismiyle yardımcı olurlar inşallah... ama konuyu okudum da sorun senin kendini iyi hissetmenle değişmeyecek. bunun farkında olman lazım???

KARŞIYAKA devlette de gözükmüyor. önceden suat seren göüğs hastalıkları hastanesindeydi. sonra araştırdım karşıyaka devlete geçtiğini öğrendim ama şimdi de ordan ayrılmış. bu doktor gerçekten çok ilgili, narin ve kibar bir doktor. bana olan desteğini asla ama asla unutamam. ne yap ne et ulaş bu doktora :) 182 ile randevu alırsan direk doktor ismiyle yardımcı olurlar inşallah... ama konuyu okudum da sorun senin kendini iyi hissetmenle değişmeyecek. bunun farkında olman lazım???

farkındayım bu durumun. zaten iyi hissedeyim die deil. karar almamda yardımcı olması icin arıyorum.

buldummmm :) tekrar dr suat serene geçmiş :)
gördüm şimdi mhrs de. maşallah doktorun izini iyi buldun. :) saolasın valla. işler bitsin durulur gibi olunca ilk işim bundan randevu alıcam. teşekkurler.

farkındayım bu durumun. zaten iyi hissedeyim die deil. karar almamda yardımcı olması icin arıyorum.

gördüm şimdi mhrs de. maşallah doktorun izini iyi buldun. :) saolasın valla. işler bitsin durulur gibi olunca ilk işim bundan randevu alıcam. teşekkurler.
rica ederim tabi ki de. unutma bu dünya daki en değerli insan sensin. herkesten önce sen gelmelisin...

Canım izmiri falan bilmem ama ben sana şöyle bir öneride bulunacağım, Maaş kartın
için ararsın müşteri hizmetlerini kartım çalındı dersin yeni kart ister Şube'den almak istediğini belirtirsin kartını o insanlıktan kurtarırsın. Ikincisi ortada birşiddet var ve ben senin sinirlerinin Yıpranma sebebini gördüğün şiddet olarak düşünüyorum. Bak ne güzel işin varmış ayaklarının üstünde durabiliyorsun sen bu adamdan kaç kurtar kendini

sephora.
ücretsiz mi acaba orası. eskidendi maddi olarak özgürlüğüm. şimdi maaş kartım dahi eşimde. bi kuruş dahi yok bende.
ücretsiz değilse de çalıştıgım halde lutfen ucretsiz destek verin die yalvarmama az kaldı.
Ay alıntılasana, ben görmedim bunu. Devlet hastanesi bildiğin. Yarın öğrenip yazayım sana ayrıntılı.

X