İzmir'de dış gebelikte uzman doktor arıyorum

Melinx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
1.075
660
123
Kızlar merhaba, çok sıkıntıdayım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şu an bir dış gebelik yaşıyorum ve görev icabı Doğudayım. Ailem İzmir'de ve riski göze alıp İzmir'e gitmeye karar verdim. İzmir'de dış gebelik konusunda uzman önerebileceğiniz doktor var mı?

İzmir'de çok doktor var iyi olan ama uzmanlığı dış gebelik olan var mı bilmiyorum en iyisi Ege Üniversitesine gitmen Ayrıca artık orada da randevulu ve özel hasta olarak gidebilirsin baya ilgileniyorlar

İzmir'de çok doktor var iyi olan ama uzmanlığı dış gebelik olan var mı bilmiyorum en iyisi Ege Üniversitesine gitmen Ayrıca artık orada da randevulu ve özel hasta olarak gidebilirsin baya ilgileniyorlar
Teşekkürler cnm, uzmanlığı dış gebelik olmasa da iyi bir kadın doğumcu olması yeterli sanırım. Peki Ege'de hangi doktoru önerirsin?

Ben Ege'ye hiç gitmedim çünkü hamilelik falan olmadı pcos hastasıyım riskli gruplar gidiyor diye biliyorum. Haziranda medical park Merve Hanım'a gittim o da iyiydi ilgilendi baya zaten yardımcı Doç.zaten Bide annemin doktoru var alsancakta Salih Sadık o da çok iyi bi doktor..

Bende izmirde oturuyorum. Buca kadin dogumda harika doktorlar var. Yucel bey ve ozge hanim haric ayrica tepecikte tayfun vural var super otesi. Cok ilgili bi doktor.yesilyurt devlet hastanesinde esra baharbgur var hic gitmedim ama intrrnette herkes cok iyi yorumlar yazmis. Zaten ozel sifa hastanesinden gelmis hastaneye 2 sene falan olmus

Bende izmirde oturuyorum. Buca kadin dogumda harika doktorlar var. Yucel bey ve ozge hanim haric ayrica tepecikte tayfun vural var super otesi. Cok ilgili bi doktor.
Teşekkürler cnm, hemen bir bakayım şimdi internetten.

Back
X