İzmirde iyi bir jinekolog arıyorum ilk muayene .. lütfen yardım

toprak-35

Kun fe yekun..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
2.898
2.661
Merhaba arkadaşlar İzmirde jinekolog önerebilecek varmı
6aydır bebek düşünüyoruz ama nasib olmadı henüz.eşimle doktora gitmeye karar verdik
muayeneden korkuyorum ilgili bir jinekolog arıyorum ilk kez gidicem lütfen yardım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi hastane canım ilgileri nasıl hastaya karşı
Bebeğin hayırlı olsun bu arada :)

Buca kadın doğum özge İşcana gitmeye karar kıldım araştırdım baya
herkes çok memnun kalmış
İçim rahatladı gitmeden ısındım sanki korkum azaldı
Kimse ilgilenmedi ama yazmak istedim:KK16: :KK33:

Ben Tınaztepe Hastanesi'ne gitmiştim. Doktorum Can Postacı'ydı. Herşeyi çok açıklamıyor. Senin soru sorman lazım. Sonra 7 haftalıkken düşük oldu. Gece ilgilenecek kimseyi bulamadık. Buca Kadın Doğum'a yönlendirdiler. Buca Kadın Doğum'a gidince nihayet doktor bulduk ve ultrasonda bebeğin kalbinin durduğunu orada öğrenebildik. Ertesi gün kürtajımı Aylin Barbaros yaptı. Sağolsun ilgiliydi ama,sonraki görüşmelerimize dayanarak söylüyorum, sürekli çok yoğun ve stresli gibi. Bu tecrübemden sonra özel hastanelerin devlet hastanesi gibi olduğunu, hatta teçhizat eksikliğinden dolayı daha zayıf nitelikte olduğunu düşündüm. Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum. Hala devlet hastanesine gitmişliğim yok. Devlet hastanesinde doğum yapan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

Ben Tınaztepe Hastanesi'ne gitmiştim. Doktorum Can Postacı'ydı. Herşeyi çok açıklamıyor. Senin soru sorman lazım. Sonra 7 haftalıkken düşük oldu. Gece ilgilenecek kimseyi bulamadık. Buca Kadın Doğum'a yönlendirdiler. Buca Kadın Doğum'a gidince nihayet doktor bulduk ve ultrasonda bebeğin kalbinin durduğunu orada öğrenebildik. Ertesi gün kürtajımı Aylin Barbaros yaptı. Sağolsun ilgiliydi ama,sonraki görüşmelerimize dayanarak söylüyorum, sürekli çok yoğun ve stresli gibi. Bu tecrübemden sonra özel hastanelerin devlet hastanesi gibi olduğunu, hatta teçhizat eksikliğinden dolayı daha zayıf nitelikte olduğunu düşündüm. Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum. Hala devlet hastanesine gitmişliğim yok. Devlet hastanesinde doğum yapan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
senin adına üzüldüm canım :KK43: Allah sabır versin ..
canım ben buca tıp merkezine gidiyorum.. muayne korkumu can postacıyla yendim çok şükür çok dua ediyorum ona
çok ilgili anlayışlı bi doktor ben kaç defa muayne masasından kaçtım ama can bey anladı benim ne hissettiğimi muaynemi oldum sonunda
Allah izin verirde bi bebeğim olursa can beye devam etmeyi düşünüyorum ..
arkadaşlarım buca kadın doğumda yaptı doğumlarını memnunlardı doktorları kimdi bilmiyorum ama sorarım senin için :KK51:

Teşekkürler tubi35. Inşallah sende en yakın zamanda anne olursun :anneadayı:

senin adına üzüldüm canım :KK43: Allah sabır versin ..
canım ben buca tıp merkezine gidiyorum.. muayne korkumu can postacıyla yendim çok şükür çok dua ediyorum ona
çok ilgili anlayışlı bi doktor ben kaç defa muayne masasından kaçtım ama can bey anladı benim ne hissettiğimi muaynemi oldum sonunda
Allah izin verirde bi bebeğim olursa can beye devam etmeyi düşünüyorum ..
arkadaşlarım buca kadın doğumda yaptı doğumlarını memnunlardı doktorları kimdi bilmiyorum ama sorarım senin için :KK51:[/QUOTE]

X