Izmirde kadın doğum için doktor veya hastane önerisinde bulunacaklar ?

Maviss16

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
20
3
Izmirdeyim ve güvenilir doktor arıyorum. Suanda konakta özel hayat hastanesine gidiyorum fügen Hanım'a fakat hastane fiyatları diğer hastanelere göre fazla uygun olduğu için kafam karışıyor Yardımcı olabilecek arkadas varmıdır

Şifa üniversitesi hastanesi serdar farmaka ya gidiyorum..çok bir bilgim yok internetten araştırdım ama iyi diyorlar..normalde sezeryanci diyorlar ama ben ilk doğumu normal yaptım belki bu normal doğum yapanlar için söylenmiyordur

Ayrıca bir doktor hastası goruslerini de almak zorunda ki bence serdar bey gayet bu konuda bebeğin ve annenin sağlığını düşünecek şekilde hareket ediyor..

Sadece bir ay kullanılmış concord neo bebek arabası puset ve anakucağı(oto koltuğu) 2015 model. İlgilenenlere fotoğraf gönderebilirim yeni bir araba almış gibi olursunuz.

Kent Hastanesi ve Prof. Namık Bey ile ilgili olumlu şeyler duydum. Fiyatları biraz yüksek galiba.

Canım ben alsancak'ta Burak Ağca'ya gidiyorum.. Çok memnunum.. Fiyatı yüksek aslına bakarsan ama çok sevdiğim ve güvendiğim için helal olsun diyorum :)
Doğumu Kent'te yapıyor ama çınarlı, özel karataş hast vs gibi hastanelerle de çalışıyormuş..

X