izmirde onerebılecegınız hastahane

gunduz

Evli,mutlu,sabırlı=)
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
223
0
26
İzmir
arkadaslar ızmırde gıttıgınız onerebılecegınız hastane warmı doktorunuzdan memnunmusunuz gebelıkle alakalı lutfen

oncelikle gebe değilim ama Özel izmir hastanesinin doktoruna ne zaman gitsem sıra cok oluyo ve herkes memnun olduğunu soyluyor. tabı bunda guler yuzlu ve sıcak kanlı olmasının etkisi buyuk. gerisini bilemem fikir olsun istedim

Allah en yakın zamanda sana da nasip eder inşallah.
ben egepol e gidiyorum. doktorum gökalp bey , ağustos sonunda dilek hanım a gidicem. bi kere daha gitmiştim o da iyi . bizim aile ve çevrede bu sene gebiş senesi . eltim ve arkadaşım da bu hastaneye gidiyor. eltim doğurdu doktoru dilek hanımdı. arkadaşım ekim başı gibi doğuracak onun doktoru da gökalp bey .
ben dilek hanıma gidiyordum kadın doktor olsun takıntımdan dolayı . arkadaşımın ısrarı üzerine gökalp beye devam ediyorum ve çok memnunum .

ben de 6,5 aylık hamileyim. istanbul dan izmir e taşınacağım bu hafta.veee en sıkıntılı olduğum konu doktor ve hastane..izmir i hiç bilmiyorum.çok endişeliyim.internetten araştırmakla nasıl olacak bilmem be epidural normal doğum istiyorum. bunu yapabilen doktor bulmam gerekli...önerilerinizi bekliyorum.şimdiden tsk.

merhaba ben umur yensele gidiyorum cook begenıyorum çok ilgili kendiside iyi hastanelerde dogum yaptırıyor merak ettiğin her seyi detaylı sekilde anlatıyor tavsiye ederim

dün medical park hastanesinde vedat beye gittim. istanbul daki doktoruma benzettim yaklaşımını. tavsiye ederim. doğum ücreti olarak ister sezeryan ister normal doğum,ister epidural normal doğum olsun hepsinin fiyatı aynı.1377 TL.taksit yapıyorlar:) oda ücreti gecelik 90TL. ayrıca normal doğum olduğunda nöbetçi doktor kimse doğuma o giriyormuş. bu konu beni tedirgin etti ama daha önce doğum yapmış bir arkadaşımın dediğine göre, doğumu ebeler yaptırıyormuş.doktor arada bir kontrole geliyormuş.yani bebek ve anne iyise illa da kendi doktorum diye tutturmaya gerek yok diye düşündüm.ve sonuç olarak doğumu medikal park ta yapmaya karar verdim. ama sizlerinde fikirlerine ihtiyacım var.çünkü izmir i hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…