İzmirde Profesyonel doğum fotoğrafçısı arıyorum

sunshinemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
34
0
benim bir arkadaşım yapıyor. nilay işlek. dogum dugun yazarsan internette..aslında internet sitesinde fotograflar da vardı ama şu an yenileme aşamasında sanırım.
 

Limon

ya hep ya hiç.......
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
191
0
40
İLK BAKIŞ GÖRÜNTÜLEME SERVİSİ :

gülrü sarıbilge güner : (0232] 3363501 - 3373131 gsm: 0533 373 23 96



kadın doğum doktorunda örnek kataloğ gördüm bence çokk iyidi ara konuş bence
 

green olive

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
891
7
36
benim bir arkadaşım yapıyor. nilay işlek. dogum dugun yazarsan internette..aslında internet sitesinde fotograflar da vardı ama şu an yenileme aşamasında sanırım.

Canım evet sitesinde iletişim bilgileri bulunmuyor. Rica etsem Bana özelden telefonunu yada mail adresini gönderebilr misin Nilay İİşlek 'in
a.s.
 

NHLTLG

Rabbim korusun meleğimi..
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2006
956
2
37
canım face kullanıyorsan ben orda birisiyle tanıştım profesyonel fooğraf konusunda.. ben görüştüm ama bana tarihleri uymadı kendisi istanbulda ama her yere gidio arı gibi :) en son kıbrıstaydı.. izmirede gelir belki istersen bi görüşmuhteşem fotoları var .. faceden de eklsesn görürsün örnek fotoları adı esra pozan webte pozanfoto.com olarak geçi yor
 

erktugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
6
0
kadriye kaplan çınarlı doğumun anlaşmalı fotoğrafçısı 05552945959
sema karahan 05323127231
özlem demircan onu kaybetmişim ben 3 ile de görüştüm.sitelerine girebilirsina
 

erktugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
6
0
kadriye kaplan çınarlı doğumun anlaşmalı fotoğrafçısı 05552945959
sema karahan 05323127231
özlem demircan onu kaybetmişim ben 3 ile de görüştüm.sitelerine girebilirsin
 

babyonboard

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
66
2
45
ben sadece yasemin yucesoy burkutu oneririm izmirde, dogum fotografçısı ararken bana harika birini önerdi cunku ben istanbuldayım.izmirde olsam onunla çalışırdım. fotografları çok kaliteli ve güzel ayrıca kendiside çok kaliteli ve güzel bir bayan, yeni anne olmuş o da çekim alıyormu bilmiyorum ama mutlaka iletişime geçin geç olmadıysa.
Doğum Fotoğrafçısı - Yasemin BURKUT YÜCESOY bir bakın derim
 

mhtp

tutun bana annemm
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
3.586
21
doğum fotoları ortalama ne kadara maloluyor???
benim için erken ama bebeğime kavuşursam o anı ölümsüzleştirmek istiyorum...
 

green olive

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
891
7
36
selam kızlar tavsiyelerinizin hepsiyle ilgilendim. Herkesle grüştüm hepinize çok teşekkür ediyorum.
Sedat Pamukla çalışmayı tercih ettim sonunda. Çok memnunuz sonuçtan. ılgilenenlere tavsiye ederim
Sedat PAMUK (Photography) Buda sitesi
a.s.
 

Chocuk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
363
26
doğum fotoları ortalama ne kadara maloluyor???
benim için erken ama bebeğime kavuşursam o anı ölümsüzleştirmek istiyorum...

evet, ne kadar yaklaşık olarak?
Bir de ben tam doğum anının fotoğrafını ya da henüz giyinmemiş halinin fotoğraflarını istemiyorum.Ancak giyincikten sonra anne kucağında babayla birlikte olan fotoğraflar çok güzel oluyor.
 

gulyhas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
683
11
41
merhabalar, bende bir tavsiye üzerine görüştüğüm izmir doğum fotoğrafçısı ile, ve fiyatlarıda bence çok çok uygun herkesin yaptırabileceği bir fiyat tavsiye derim

Songül Turgut
Doğum ve Hikaye Fotoğrafçısı


382 Sokak No 23 D.1 Şirinyer-İZMİR
Tel: 438 19 79 - 452 36 15 - 0 555 558 94 11
info@izmirdogumfoto.com

3 paket halinde seçenek var, 150 TL , 200 TL ve 250 TL şeklinde