- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.572
- 83
- Konu Sahibi Paramedik92
-
ne yaptiniz acaba nereye gittiniz?Arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlıyorum nasipsr fakat irenbe Kaan bozkurt mu Tınaztepe Erdal Aktan mı karar veremedim bu doktorlardan tedavi olup ta memnun kalanlar yardımcı olabilirler mi çok teşekkür ediyorum şimdiden...
Erdal beye gittim canım dün opu oldum cumartesi nasipsr transferim var toplamda 19 yumurtam toplandı çok sıcak kanlı ve güler yüzlü bir ortam var inşallah sonucun pozitif olurne yaptiniz acaba nereye gittiniz?
cok sevindim hayirli olsun cnm.Erdal beye gittim canım dün opu oldum cumartesi nasipsr transferim var toplamda 19 yumurtam toplandı çok sıcak kanlı ve güler yüzlü bir ortam var inşallah sonucun pozitif olur
Canım raporlu hasta mıydın?Erdal beye gittim canım dün opu oldum cumartesi nasipsr transferim var toplamda 19 yumurtam toplandı çok sıcak kanlı ve güler yüzlü bir ortam var inşallah sonucun pozitif olur
Hayır canım ücretli yaptırdımCanım raporlu hasta mıydın?
Teşekkür ederim canım çok sağolcok sevindim hayirli olsun cnm.
Hayırlı olsun canım. Ucret ne kadar tuttuHayır canım ücretli yaptırdım
Canım 5000 tüp artı ilaçlar dondurmak iatersen 2000 liraHayırlı olsun canım. Ucret ne kadar tuttu
Teşekkür ederim canım hayırlı olur inşallah:)histeroskopi istedi mi Erdal.bey sendenCanım 5000 tüp artı ilaçlar dondurmak iatersen 2000 lira
Evet canım istedi yapıldı da 900 lira histeroskopi parası benim toplam 19 yumurtam toplandı bugün embriyolog aradı 10 tanesi 3. Güne ulaşmış 5. Güne ulaşanlardan çift transfer yapılacak cumartesi sabahı transferim var Rabbim nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım hayırlı olur inşallah:)histeroskopi istedi mi Erdal.bey senden
Hem de çift transfer çok guzel:) hayırlısıyla bebeklerin seninle olsun inşallah canimEvet canım istedi yapıldı da 900 lira histeroskopi parası benim toplam 19 yumurtam toplandı bugün embriyolog aradı 10 tanesi 3. Güne ulaşmış 5. Güne ulaşanlardan çift transfer yapılacak cumartesi sabahı transferim var Rabbim nasip etsin inşallah
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinHem de çift transfer çok guzel:) hayırlısıyla bebeklerin seninle olsun inşallah canim
Canım 5. Güne kaç tane geldi bi de kaliteleri ne transfer olanların :) benim de 2 tane olacak 5. Gün yarın başlıyorum tedaviyeEvet canım istedi yapıldı da 900 lira histeroskopi parası benim toplam 19 yumurtam toplandı bugün embriyolog aradı 10 tanesi 3. Güne ulaşmış 5. Güne ulaşanlardan çift transfer yapılacak cumartesi sabahı transferim var Rabbim nasip etsin inşallah
Canım benim 10 tanesi 3. Güne geldi 5. Güne 5 tabe geldi 2 tane en kaliteli olan transfer edildi dondurulacak kalitede yumurtam kalmadı malesefCanım 5. Güne kaç tane geldi bi de kaliteleri ne transfer olanların :) benim de 2 tane olacak 5. Gün yarın başlıyorum tedaviye
Ya tutsunlar inşallah:) ben de estrofeme başladım canım bugün sen de sadece estofrem mi kullandın ? Transfer öncesiCanım benim 10 tanesi 3. Güne geldi 5. Güne 5 tabe geldi 2 tane en kaliteli olan transfer edildi dondurulacak kalitede yumurtam kalmadı malesef
yumurtaların dondurulması için kalitesinin nasıl olması gerekiyormuş canim. Çok yumurtan varmış aslında.Canım benim 10 tanesi 3. Güne geldi 5. Güne 5 tabe geldi 2 tane en kaliteli olan transfer edildi dondurulacak kalitede yumurtam kalmadı malesef
Transfer öncesi canım estrofem crinone jel ve 5 gün ara ile kalçadan prulüton ampul vurukdum ceinone günde 1 kez estfofem sabah akşam alıyorumYa tutsunlar inşallah:) ben de estrofeme başladım canım bugün sen de sadece estofrem mi kullandın ? Transfer öncesi
Tatlım inan ki bilmiyorum ama kaliteleri dondurulacak kadar iyi değil dediler bende çok üzüldüm tutmazsa donmuşlarka denerim diyodum hayırlısı artık hakkımızdayumurtaların dondurulması için kalitesinin nasıl olması gerekiyormuş canim. Çok yumurtan varmış aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?