Canım benim Erdal bey hiç vitamin takviyelerine gerek görmez bu yüzden vermez sadece folik asit. Ben yalvar yakar ısrar ettim de verdi. Şüphelendiği bir şey yoksa asla histeroskopi falan istemez. Tüp bebekte ek olarak yapılan ne kadar tedavi yöntemi varsa (gebelik aşısı, bağışıklık serumu, kan sulandırıcılar vs) onlara "artistik hareketler bunlar" der

rahat bir doktor yani. Kendisini çok severim ama 2 kere olumsuz sonuç alınca insan artık faklı şeyler denensinki şansım artsın istiyor o yüzden irenbe ümit hanımdayım şimdi. Ümit hanım 3 ay antioksidan tedavisi istiyor embriyo kalitesini arttırmak için ki çok araştırdım çok mantıklı bir uygulama, gereksiz gördüğü şeyleri asla sırf para için yapalım denimiyor; mesela ben microchip istedim o eşimin değerlerine bakıp sayı iyi olduğu için gerek görmedi, histeroskopiyi de rahme çizik atma işlemi için istiyorlar bu sayede rahimde tazeleyen doku embriyonun tutunabileceği bir ortam hazırlıyor.
Tınaztepede raporlu yaptırınca fiyat uyguna geliyor, irenbe de rapor geçmiyor. Ama ben artık 4.denemem o kadar çaresiz kaldımki elimde rapor hazır olmasına rağmen irenbeye gittim çünkü ümit hanımı çok beğendim