İzmirde tüp bebek irenbe Kaan bozkurt mu Tınaztepe Erdal Aktan mı?

Paramedik92

Rabbim gönlümdekini nasip eyle
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.096
1.572
83
Arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlıyorum nasipsr fakat irenbe Kaan bozkurt mu Tınaztepe Erdal Aktan mı karar veremedim bu doktorlardan tedavi olup ta memnun kalanlar yardımcı olabilirler mi çok teşekkür ediyorum şimdiden...

Teşekkür ederim canım hayırlı olur inşallah:)histeroskopi istedi mi Erdal.bey senden
Evet canım istedi yapıldı da 900 lira histeroskopi parası benim toplam 19 yumurtam toplandı bugün embriyolog aradı 10 tanesi 3. Güne ulaşmış 5. Güne ulaşanlardan çift transfer yapılacak cumartesi sabahı transferim var Rabbim nasip etsin inşallah

Evet canım istedi yapıldı da 900 lira histeroskopi parası benim toplam 19 yumurtam toplandı bugün embriyolog aradı 10 tanesi 3. Güne ulaşmış 5. Güne ulaşanlardan çift transfer yapılacak cumartesi sabahı transferim var Rabbim nasip etsin inşallah
Hem de çift transfer çok guzel:) hayırlısıyla bebeklerin seninle olsun inşallah canim

Canım 5. Güne kaç tane geldi bi de kaliteleri ne transfer olanların :) benim de 2 tane olacak 5. Gün yarın başlıyorum tedaviye

Canım benim 10 tanesi 3. Güne geldi 5. Güne 5 tabe geldi 2 tane en kaliteli olan transfer edildi dondurulacak kalitede yumurtam kalmadı malesef
yumurtaların dondurulması için kalitesinin nasıl olması gerekiyormuş canim. Çok yumurtan varmış aslında.

yumurtaların dondurulması için kalitesinin nasıl olması gerekiyormuş canim. Çok yumurtan varmış aslında.
Tatlım inan ki bilmiyorum ama kaliteleri dondurulacak kadar iyi değil dediler bende çok üzüldüm tutmazsa donmuşlarka denerim diyodum hayırlısı artık hakkımızda

Back
X