Egepol de canım...bilmiorum valla kafam çok karışık. 12 sinde kontrol var. kendi doktoruma bi soraayım bakayım ne diyecek? dokuz eylüldemi yaptırıyor sabahattin hoca doğumu?
Iyi degilim canim yaa bel agrim var 3 saattir korkmaya basladim dk rum bi ilac icirdi bi saate gecmezse sanirim ariycam yine doktoru
Bende yaptirdim canim hatta yuksek cikti..diyet yapiyorum simdi ger sabah ac ve tok evde olcum yapiyorum 15 gun takip var bakalim.25 te yaptirdim bende.sevindim cnm fulya adina kacinci haftada yapildi size yukleme
Nasıl bir ağrı canım...pozisyon değiştir öyle yat..geçmiyor mu..Iyi degilim canim yaa bel agrim var 3 saattir korkmaya basladim dk rum bi ilac icirdi bi saate gecmezse sanirim ariycam yine doktoru
Belimin sol tarafi ozellikle agri bi yerde toplandii..nasil yatsam gecmiyor simdi voltaren jel surdu esim bakalim iyi gelecekmi doktorum yazdi simdinnormal bu agri diye egerki gecmezse sabah gidicez..Nasıl bir ağrı canım...pozisyon değiştir öyle yat..geçmiyor mu..
Hamilelik takvimini guncelledim neden görünmüyorBnm 3000lerde ciktiktan 2gun sonra toplama oldu. Ama oncekinde 10000cikmosti ve iptal oldu. Korkma bakalim belki opu olursun bir iki gune
Ben im tam kaburgam ağrıyor..kaburga min bittiği yer..o civar..geçtimi bari biraz daha canım...simdi Nasıl sin..Belimin sol tarafi ozellikle agri bi yerde toplandii..nasil yatsam gecmiyor simdi voltaren jel surdu esim bakalim iyi gelecekmi doktorum yazdi simdinnormal bu agri diye egerki gecmezse sabah gidicez..
Tarih formatını aralara kısa çizgi olarak girip öyle kayıt et canım..Hamilelik takvimini guncelledim neden görünmüyor
İşte benımk yuksek cıkdı 3 bın kusur yanı inş yarına kadar iner yarın karar verıcek dokdorumİğnelerle belli oranda gitmesi lazim canım..fulya nin transfer o yüzden gecikmişti birkez diye hatırlıyorum ben..benim çatlatmadan önce en son tahlilde 1500 du diye hatirliyorum...
Hmm banada yarın duruma gıre catlatma ıgnesı vurucak cumartesı toplarıs dedı bakalım inşaAllah bı aksılık cıkmaz dua edin bana lutfenBnm 3000lerde ciktiktan 2gun sonra toplama oldu. Ama oncekinde 10000cikmosti ve iptal oldu. Korkma bakalim belki opu olursun bir iki gune
Opu ne demek acabaBnm 3000lerde ciktiktan 2gun sonra toplama oldu. Ama oncekinde 10000cikmosti ve iptal oldu. Korkma bakalim belki opu olursun bir iki gune
Biraz iyi gibiyim sankiiBen im tam kaburgam ağrıyor..kaburga min bittiği yer..o civar..geçtimi bari biraz daha canım...simdi Nasıl sin..
Yumurta toplama islemine opu deniyor canim.Opu ne demek acaba
saol canım neyse yarın ola hayrola hayrlı gecelerYumurta toplama islemine opu deniyor canim.
Hamilelik takvimini guncelledim neden görünmüyor
Maalesef mide yanması gece bende de çok oluyor...şurup içince rahatlıyor sonra uykuya kalıyorum..yoksa uyuyamam...Biraz iyi gibiyim sankii( kizin masallahi varr kipir kipir buyuyor saniirm icimde yer kalmadi :))mide bi yandan sirtim bi yandan derken sinirlerim bizuldu guluyorum kendi kendime :)))
Evet ikizler de daha az hareket oluyor..tek olunca daha fazla hissediyor insan..çünkü ben bu kadar hareket etmesi beni tedirgin etmişti..ama tek olduğu için..doktorda hareketsiz bebek sorun dur bizim için..hareket etsin nolcak diyor:)))) benim korkum birşey mi oldu da ondan boyle..alışık olmayınca insan diğer taraftan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?