evet ikizlerin alanı dar olduğundan tek bebekler gibi çok hareket edemiyorlarmış. ben bile yeni yeni hissediyorum hareketlerini. hatta çoğu zaan gaz sancısı gaz hareketi gibi oluyor :) dışarıdan hala hissedilmiyor. yazık eşim çok heves ediyo hissetmeyi, ama babalarına belli etmiyolar daha dışardan.Evet ikizler de daha az hareket oluyor..tek olunca daha fazla hissediyor insan..çünkü ben bu kadar hareket etmesi beni tedirgin etmişti..ama tek olduğu için..doktorda hareketsiz bebek sorun dur bizim için..hareket etsin nolcak diyor:)))) benim korkum birşey mi oldu da ondan boyle..alışık olmayınca insan diğer taraftan..
o şimdi forumu falan unutmuştur uçuyodur mutluluktan. dünyaya inince yazar belki :)
Canim allah yardimcin olsun...ben bu durumda rahatsizim her organim agriyor eminim senin daha zordur..bana bile yer kalmamis gibi geliyoo :)))
Bende yanma olmuyo canimcim agri oluyor gaviscon ictigim oluyo 10 dk arayla..Maalesef mide yanması gece bende de çok oluyor...şurup içince rahatlıyor sonra uykuya kalıyorum..yoksa uyuyamam...
Benim tek olduğu halde esim 1 ay filan oldu 24 te daha güçlü oluyor kasları kuvvetlendikçe artik ne yapıyor da göbeğim oynuyor dokunmadan da anlaşılıyor..esim konuşurken birden birşey yapiveriyor pat diye..oda farkediyor karşım da otururken :)evet ikizlerin alanı dar olduğundan tek bebekler gibi çok hareket edemiyorlarmış. ben bile yeni yeni hissediyorum hareketlerini. hatta çoğu zaan gaz sancısı gaz hareketi gibi oluyor :) dışarıdan hala hissedilmiyor. yazık eşim çok heves ediyo hissetmeyi, ama babalarına belli etmiyolar daha dışardan.
Canım esim mide konusunda sorunlu olduğu için..o kendi o gün sordu gaviskon iyi gelirmi diye olmaz o iyi gelmez dedi..reniee duo iki Şey de etkili imiş..hatırlayamadım simdi de..2 ölçek en fazla 4 kez kullanabilirsin fazlası birseye neden oluyor dedi..ayy bende unutkanlık başlamış yaaaa...unuttum ne dedegini offfBende yanma olmuyo canimcim agri oluyor gaviscon ictigim oluyo 10 dk arayla..
Carsamba gidicem kontrole sorayim.bakayom olmazsa bide ondan alayim inan bazen dayanilmaz hal aliyo ne oturabiliyom ne yatabiliyom bebek te buyudukce baski yapiyo yer kalmadi mideme daralma oldu icerde :))))Canım esim mide konusunda sorunlu olduğu için..o kendi o gün sordu gaviskon iyi gelirmi diye olmaz o iyi gelmez dedi..reniee duo iki Şey de etkili imiş..hatırlayamadım simdi de..2 ölçek en fazla 4 kez kullanabilirsin fazlası birseye neden oluyor dedi..ayy bende unutkanlık başlamış yaaaa...unuttum ne dedegini offf((
Benimde öyle iste...çok fena gece oluyor yatıyorum kalkıyorum..geçmiyor şurup la uyuyorum...yoksa kafayı yediriyor bana...Carsamba gidicem kontrole sorayim.bakayom olmazsa bide ondan alayim inan bazen dayanilmaz hal aliyo ne oturabiliyom ne yatabiliyom bebek te buyudukce baski yapiyo yer kalmadi mideme daralma oldu icerde :))))
Kanin demirin filan nasıl canım senin..Benim çok düşmüş yaa...demir ilacı içtiğim halde...166 dan 35 inmiş demir 50-170 referansı...Carsamba gidicem kontrole sorayim.bakayom olmazsa bide ondan alayim inan bazen dayanilmaz hal aliyo ne oturabiliyom ne yatabiliyom bebek te buyudukce baski yapiyo yer kalmadi mideme daralma oldu icerde :))))
Keçi boynuzu ozu cok iyi geliyor annem kullanmisti. Birde etle birlikte sut ve sut urunleri tuketme.kirmizi etin yaninda bol c vit. Yesillik mesela yemelisin ki demirin emilimi artsin. Diyetisyenden ogrenmistim bunlari 1 yildir uyguluyorum. Hemogram ve demir ve demir baglama fln bkti aile hekimi. Degerlerin cok iyi dedi genelde kadinlarda hep kansizlik olur. Bende 1 yıldır duzenli beslendim dedim. Dikkat et bunlara canımKanin demirin filan nasıl canım senin..Benim çok düşmüş yaa...demir ilacı içtiğim halde...166 dan 35 inmiş demir 50-170 referansı...
Ediyorum canım yaaa...demir ilacından önce sut yoğurt vs 2 saat yeniyorum hatta akşamları nolur ne olmaz diye hic yemiyorum...hepsini gün içinde tuketiyorum...benim de baslarda iyi idi...hatta doktorum kullanma na gerek yok dediği halde fuat hoca 4 .aydan itibaren veriyorum dediği için ne zararı olur kan ilacı demir ilacı deyip kendi doktorumdan gizli içtim...geçen gittiğim de haberi olsun diye dahileyici verdi dedim..bir zararı yok..içebilirsin dedi..bayramda çok et yiyince karaciğer enzimlerim de birden artmıştı...ondan bu aralar yememeye çalışıyorum her yemekte yada her gün..Keçi boynuzu ozu cok iyi geliyor annem kullanmisti. Birde etle birlikte sut ve sut urunleri tuketme.kirmizi etin yaninda bol c vit. Yesillik mesela yemelisin ki demirin emilimi artsin. Diyetisyenden ogrenmistim bunlari 1 yildir uyguluyorum. Hemogram ve demir ve demir baglama fln bkti aile hekimi. Degerlerin cok iyi dedi genelde kadinlarda hep kansizlik olur. Bende 1 yıldır duzenli beslendim dedim. Dikkat et bunlara canım
Keciboynuzu pekmezi ne nedersin canım...olur mu oda..Keçi boynuzu ozu cok iyi geliyor annem kullanmisti. Birde etle birlikte sut ve sut urunleri tuketme.kirmizi etin yaninda bol c vit. Yesillik mesela yemelisin ki demirin emilimi artsin. Diyetisyenden ogrenmistim bunlari 1 yildir uyguluyorum. Hemogram ve demir ve demir baglama fln bkti aile hekimi. Degerlerin cok iyi dedi genelde kadinlarda hep kansizlik olur. Bende 1 yıldır duzenli beslendim dedim. Dikkat et bunlara canım
Üzülme canım hayırlısı olsun..boş transfer olmaktansa bu daha iyidir..fulya nin da öyle oldu..üzüp kendini hormon dengeni bozma..hayrlı aksamlar kızlar benim e2 im cok yuksek cıkdıgı ıcın tumurtalarım toplancak ama trensfer olamıcak cok uzuldum kendımı cok hazırlamısdım ama kendı saglıgım ıcın sıger ay daha iiimiş
Ağzınıza sağlık arkadaşlar çok şükür artık kızimls beraberim darısı basiniza hala hastanedeyiz yarin cikicaz .su an doyurma sorunumuz var su tum gelmiyor henüz ona üzülüyorum.yumuklagli arkadasimiz bgn dogum yapacak. Okuyan herkes dua ederse sevinirim.dualarimiz seninle. Bebisini al gel guzel haberler bekliyoruz.
Saol canım kendımı ole kaptıtdımkı hanı bu ay hersey olur dıe ama hayrlısı dıyorum nedıyım nasipÜzülme canım hayırlısı olsun..boş transfer olmaktansa bu daha iyidir..fulya nin da öyle oldu..üzüp kendini hormon dengeni bozma..
Yarin olucax cnm çok şükür iyiyiz .darısı başınıza çok güzel bir duygu ayrıntıları eve geçince yazarım size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?