Doğuma Hazırlık İzmir'de ücretli ve ücretsiz doğuma hazırlık kursları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ecisss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
378
62
Merhaba arkadaşlar, İzmir'de ücretli veya ücretsiz doğuma hazırlık, yenidoğan bakımı, annelik ve babalık, vs içeriği olan gebelik döneminde eşim ile katılabileceğimiz kurs arıyoruz. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim. Böylece bu konuda araştırma yapan tüm izmirli bayanlar buradaki bilgilerden faydalanabiliriz:anneadayı::KK68:

Bu konuyu ben de merak ediyorum . Kimseden cevap yok.
Evet malesef hiç ses çıkmadı. Ben bu arada yaptığım araştırmalarla İstanbul'da buldum bir yer, Gülben Ergen, Çağla Şikel vs doğumunda bulunan, bebek bakımı ile ilgili videoları ve kitabı bulunan meşhur ebe(hamile koçu) Ayşe Öner'in kurs programları var ama dediğim gibi İstanbul olması da işi zorlaştırıyor. Tabii birde fiyatlar var.

Evet malesef hiç ses çıkmadı. Ben bu arada yaptığım araştırmalarla İstanbul'da buldum bir yer, Gülben Ergen, Çağla Şikel vs doğumunda bulunan, bebek bakımı ile ilgili videoları ve kitabı bulunan meşhur ebe(hamile koçu) Ayşe Öner'in kurs programları var ama dediğim gibi İstanbul olması da işi zorlaştırıyor. Tabii birde fiyatlar var.
İzmirde de var.bulduklarim 600tl. Dusunurseniz bilgi verebilirim.biraz pahali ama napalim :-)

Olur tabii öğrenmek isterim. Nerede ve kurs detayları nedir? Kaç günlük kurslar? Onlara göre de fiyat normal kabul edilebilir belki.
Lotus ve dogaldogum merkezi var.izmir bornovada.ikisi de 600 tl.2 gun.lotus 18 saat .digeri 10-14.net bilgi yok henuz.lotusun egitmeni ebe digeri doktor.

Lotus ve dogaldogum merkezi var.izmir bornovada.ikisi de 600 tl.2 gun.lotus 18 saat .digeri 10-14.net bilgi yok henuz.lotusun egitmeni ebe digeri doktor.
Anladım canım, bende internetten bakayım bu yerlere öyleyse bir araştırıyım. Teşekkür ederim.

X