- 21 Şubat 2017
- 820
- 316
- 103
- 34
- Konu Sahibi izmirburcu
-
Ben 15 kadın doğumcudan geçtim 5i tüp bebek merkezi doktoruydu. Şuan 4.tüp bebek tedavimdeyim doktorum ümit inceboz irenbede çalışıyor şimdilik çok memnunum tavsiye ederim. Ön görüşme ücretsiz, tüm tahlil ve tetkiklerinizi toplayıp gidip bi görüşün derim size bir yol haritası çizer2 kaybım var arkadaşlar ve bana yapılan testler sonucu pıhtılaşma dışında bişey yok (iğne kullandım ama kaybettim) eşimde dna hasarı çıktı %40 kadar tedavi gördü bekliyoruz şuanlık gittiğim doktor var ama eşimde hasar olmasına rağmen hala kendiliğinden gebelik gerçekleşmesini bekliyor diğerleri de kendiliğinden olduğu için ve artık düşünüyorum tüp bebekte bile dna hasarlı spermde işlem yapmıyorken benim kendiliğinden olmasını beklemem ve bınun sağlıklı olacağı düşüncesi ne kadar doğru? Tavsiyelere ihtiyacım var doktor önerilerine de açığım özellikle bu tip konularda uzman
Merhaba, irenbede fiyat nedir? Ben smyrnada bir deneme yaptım negatif sonuç aldım açıkçası pahalı da geldi. 2-3 ay sonra bir daha denemek istiyorum ama kararsızım merkez konusundaBen 15 kadın doğumcudan geçtim 5i tüp bebek merkezi doktoruydu. Şuan 4.tüp bebek tedavimdeyim doktorum ümit inceboz irenbede çalışıyor şimdilik çok memnunum tavsiye ederim. Ön görüşme ücretsiz, tüm tahlil ve tetkiklerinizi toplayıp gidip bi görüşün derim size bir yol haritası çizer
Ben hiç beğenmedim orayı yumurtalıklarımı tek tek saydı birinde 7 diğerinde 6 idi sanırım bana erken menopoz olabilirsin dediMerhaba, irenbede fiyat nedir? Ben smyrnada bir deneme yaptım negatif sonuç aldım açıkçası pahalı da geldi. 2-3 ay sonra bir daha denemek istiyorum ama kararsızım merkez konusunda
Haziranda zam gelmişti tam fiyat bilmiyorum ama 5.500-6000 civarı sanırım. İzmirde ki özel tüp bebek merkezlerinin fiyatları aşağı yukarı aynı.Merhaba, irenbede fiyat nedir? Ben smyrnada bir deneme yaptım negatif sonuç aldım açıkçası pahalı da geldi. 2-3 ay sonra bir daha denemek istiyorum ama kararsızım merkez konusunda
Aslında folikül sayısı kötü değilmiş niye öyle demişler acaba. Fsh ya da amh değeriniz kaç?Ben hiç beğenmedim orayı yumurtalıklarımı tek tek saydı birinde 7 diğerinde 6 idi sanırım bana erken menopoz olabilirsin dedi
Fsh ta 5 lerdeydi hep öyle olması gereken toplam folikül sayısı zaten 12 mi ne benden amh istedi YOk efendim bendeki pıhtılaşma yumurta kalitesini bozuyor olabilirmiş 200 tl lik folic asit yazdı benimle aynı gende pıhtılaşma olup normal bir folic asit ve iğne kullanıpta doğuranlar var bana tamamen ticari geldi o yüzden bir daha gitmedimAslında folikül sayısı kötü değilmiş niye öyle demişler acaba. Fsh ya da amh değeriniz kaç?
Amh kaç çıktı sizin peki?Ben hiç beğenmedim orayı yumurtalıklarımı tek tek saydı birinde 7 diğerinde 6 idi sanırım bana erken menopoz olabilirsin dedi
Baktırma ihtiyacı hissetmedim doktor güven vermedi hormon seviyem normal hamile kalabiliyorum regllerim düzenliAmh kaç çıktı sizin peki?
Bence iyiymiş. Ben normalde Central hospital da bi doktora gidiyordum. Anlaşmalı merkezleri smyrna ymış o yüzden oraya yönlendirdi beni. 9 bin ödedimHaziranda zam gelmişti tam fiyat bilmiyorum ama 5.500-6000 civarı sanırım. İzmirde ki özel tüp bebek merkezlerinin fiyatları aşağı yukarı aynı.
9 bin mi? İlaçlarla birlikte mi? Ben 6 ay önce fiyat aldım ordan 6000 civarı bi fiyat vermişlerdi ama ilaçlar hariç tabiBence iyiymiş. Ben normalde Central hospital da bi doktora gidiyordum. Anlaşmalı merkezleri smyrna ymış o yüzden oraya yönlendirdi beni. 9 bin ödedim
Hayır sadece merkeze bu parayı verdim. Sanırım 2 hastane birlikte olunca böyle oldu. Bana da fazla geldi ama sırf doktorumdan memnunum diye verdim9 bin mi? İlaçlarla birlikte mi? Ben 6 ay önce fiyat aldım ordan 6000 civarı bi fiyat vermişlerdi ama ilaçlar hariç tabi
Gerçekten gereksiz bir maliyet olmuş. İnşallah gönlünüze göre bi doktor ve merkez bulursunuzHayır sadece merkeze bu parayı verdim. Sanırım 2 hastane birlikte olunca böyle oldu. Bana da fazla geldi ama sırf doktorumdan memnunum diye verdim
Ah İnşallah ya. İrenbeyi de sildim kafadan. Çok kararsızımGerçekten gereksiz bir maliyet olmuş. İnşallah gönlünüze göre bi doktor ve merkez bulursunuz
Ümit inceboz tedavisiyle mi hamile kaldınız. Ben de ümit hanımı düşünüyorum. Tavsiye edermisinizBen 15 kadın doğumcudan geçtim 5i tüp bebek merkezi doktoruydu. Şuan 4.tüp bebek tedavimdeyim doktorum ümit inceboz irenbede çalışıyor şimdilik çok memnunum tavsiye ederim. Ön görüşme ücretsiz, tüm tahlil ve tetkiklerinizi toplayıp gidip bi görüşün derim size bir yol haritası çizer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?