İzmir'deyim SSVD Yapan Doktor Arıyorum

littleaniqa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.202
1.325
Hanımlar, yeni ikinci gebeliğimi yaşıyorum. İlk kızımı su azlığı sebebiyle erken bir zamanda sezeryan ile dünyaya getirdim. Yatay kesi yapıldı. Bunun haricinde çatı darlığı da dahil, hiç bir gebelik problemim olmadı. Buna gebelik tansiyonu, şekeri de dahil. Yani tekrardan sezeryan gerektirecek bir durumum yok. Maddi durumumuz çok da kötü olmadığından SSVD yaptırmak istiyorum. İzmir'de iki doktor ismi duydum. Biri çok meşhur DR. Ahmet Suphi Toprak, bir diğeri de DR. İbrahim Yanık. Biri Torbalı'da, diğeri Çiğli'de. Ben Üçyol'da oturuyorum.. En azından daha yakın bir yerde olursa gidip gelmesi daha kolay olurdu..
Bu doktorlar harici İzmir'de SSVD yapabilecek doktor var mıdır?? Ben bunu öğrenmek istiyorum.Şimdiden teşekkürler.:anneadayı::anneadayı:

Merhaba..Öncelikle sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz. SSVD konusunda dr Volkan Serhat Dede var.Ben de ikinci doğumumu SSVD düşünüyorum ve ona gitmeyi planlıyorum. siz hangi doktora gittiniz paylaşırsanız sevinirim

Merhaba..Öncelikle sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz. SSVD konusunda dr Volkan Serhat Dede var.Ben de ikinci doğumumu SSVD düşünüyorum ve ona gitmeyi planlıyorum. siz hangi doktora gittiniz paylaşırsanız sevinirim
Meraba. Doktor buldunuzmu acaba bnde ssvd yaptiracak dr ariyorumda.

X