izmitte önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı?

özel konak hastanesinde erkan türköz var ona gidebilirsin onun çok iyi olduğunu duymuştum ben ona gidicektim bi ara yoğunluktan randevu alamadım kazım gündoğduya gitmiştim ama o da iyiydi ama çok ilaç verdi yarısını kullanmadım

izmitte önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı?:42::42::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::29:

henüz önereceğim doktor yok, fakat gitmeni tavsiye etmeyeceğim bir doktor var. daha önce aynı doktor için açılmış konudada yazdım şimdide paylaşmak istedim.
semih özerene 2 ay önce muayene olmaya gittim . hamile olmayı düşündüğümü kontrol amaçlı gittiği söyledim. suratıma nie geldinde vaktimi aldın der gibi baktı. yalandan bir muayene 1 elevit hap hadi güle güle. zaten daha önceki arkadaşlarımdanda semih beyle ilgili oldukça negatif yorumlar duyarak gitmiştim. eşim doğumu acıbademde yapmam ve prof. seçmem konusunda ısraracı olunca kendim gidip tanımak istedim. ilk intiba oldukça kötüydü. 15 gün içinde muayene hakkım olduğu için verdiği test sonuçlarını göstermek bahanesiyle eşimle gidip tekrar konuşmak istedik. fakat kendisi bize telefonla bilgi vermeyi tercih ettiği için çıkıp gitmiş ve bunu yarım saatlik yoldan hastaneye vardığımızda öğrendik. acıbadem kocaeline konuyla ilgili bütün şikayetlerimizi bildirsekte kimse bize dönüş yapmadı. üstelik bi doluda param gitti. acıbadem sigortamıda hemen iptal ettim. kesinlikle tavsiye etmiyorum.

sağolun kızlar ben acıbaden kesinliikle düşünmüüyorum çünkü kötü bir olay geçti başımızdan gerçi o olay eskişehir acıbadem de oldu doğum esnasında yegenimin köprücük kemiğini kırmış doktor şimdi bebeğimizin kolu tutmuyor işinin ehli diye gidiyorsun ama olanlara bak sevinemedik bile yavrumuz 10 günde yoğun bakımda kaldı şimdi doktorda anneyi suçluyor yeteri kadar ıkınamadın vakum la çektik diye

Back
X